możnaby od razu zredukować całość do jednej strony

nie wiem, za ile w DE, ale pod Wro w firme, która robi bardzo grube fury, oklejenie całości imprezy to ok 2,5k pln.gregski pisze: ile kosztuje oklejenie go folia na jakis fajny kolor?
nie wiem, za ile w DE, ale pod Wro w firme, która robi bardzo grube fury, oklejenie całości imprezy to ok 2,5k pln.gregski pisze: ile kosztuje oklejenie go folia na jakis fajny kolor?
eMTi pisze: nie wiem, za ile w DE, ale pod Wro w firme, która robi bardzo grube fury, oklejenie całości imprezy to ok 2,5k pln.
eMTi pisze: pod Wro w firme, która robi bardzo grube fury, oklejenie całości imprezy to ok 2,5k pln
Yarmay metalic nie jest aż taki szpetny - nie przesadzaj. Lepiej jak srebrnygregski pisze:Alan!, kusi ten twoj szuwar, fajny jest...
ile kosztuje oklejenie go folia na jakis fajny kolor?
Wszystko jest lepsze niż srebrny (z wyjątkiem czarnego i grafitowego)cyqan pisze: Yarmay metalic nie jest aż taki szpetny - nie przesadzaj. Lepiej jak srebrny
WiS pisze: Wszystko jest lepsze niż srebrny
Czerwonych i złotych też wcale nie trzeba, to jakiś mitesilon pisze: srebrne mają taka zalete że nie cza ich zbyt często myć
esilon, a on miał jakiś koloresilon pisze: powtórzę się ale idealny kolor jeżeli chodzi o oszczędzanie na myjni to miał mój forek![]()
Miał kolor. Im brudniejszy, tym ładniejszyKruszyn pisze:
esilon, a on miał jakiś kolorPrzecież jego zapomnieli polakierować
![]()
gregski pisze: o kolorach fur![]()
To żeby temat kolorow nabrał rumieńców, przypomnę, ze zdaniem niektórych psychologów fura to przedłużenie wzgl. substytut męskiego narządu płciowego.gregski pisze: chopcy lubia pogadac o kolorach fur
Godlik pisze: Kurna, w środku i tak nie widać. Ważne żeby zapierdalał (przepraszam)
bugeye WRX niebieski jest wstrętny :)WiS pisze: A WRX powinien być albo niebieski, albo oryginalny.