Azrael, przy jeździe po krętych drogach jaka jest różnica między STi z DCCD w trybie auto i bez? Jest jakaś?
Witek pisze: turbodziura przeszkadza
to już wiem, czemu Ci RE070 nie trzyma przy niższych temperaturachWitek pisze: Auto samo jedzie i nic umieć nie trzeba
eMTi pisze: on m.in. zmienione w stosunku do serii stabilizatory
Witek pisze: Skoro na zimówkach przy +15 auto w ogóle nie ryło, to znaczy, że samo jeździ
nie zapominaj u kogo kupileMTi pisze:owoc666, Witek ma jakiegoś dziwnego Solberga na szwedzki rynek.. Ma chociażby seryjną moc, co już jest dziwne jak na solberga
eMTi pisze: owoc666, Witek ma jakiegoś dziwnego Solberga na szwedzki rynek.. Ma chociażby seryjną moc, co już jest dziwne jak na solberga
A Ty brachu to od kogo to zakupiłeś ten bezwypadekowoc666 pisze: A to igła ze Szwajcarii, hehe?
Gregski,gregski pisze:no tak, std sprawy..
w tym z kropy sporo juz wymieniono i to w rozsadny sposob, dlatego mnie zaciekawil
Jak Cię lubię... to mam nadzieje, że to tylko taka figura retorycznaWitek pisze: Mimo zimówek i +15stopni. (...) Auto samo jedzie i nic umieć nie trzeba,
No pacz Pan... Zupełnie jak w Yarku, kto jechał szybciej po torze, ten wieWitek pisze: Przód się wkręca do zakrętu, tył lekko nadchodzi, bajka.
Ojtam, nie czepiaj się, bezwypadek to bezwypadek.Piter 35 pisze: od kogo to zakupiłeś ten bezwypadek
Z WRXa to robota dla czeladników, mistrzowie umieją ze Skody... 105gregski pisze: ja z tego wrxa solberga nie zrobie? jaaa???
eMTi pisze: ma jakiegoś dziwnego Solberga na szwedzki rynek.. Ma chociażby seryjną moc, co już jest dziwne jak na solberga
eMTi pisze: Witek, pamiętaj też, że prowadzenie waszej fury to również zasługa pakietu Solberga, bo ma on m.in. zmienione w stosunku do serii stabilizatory, co mocno poprawia prowadzenie
WiS pisze: Bo po pierwsze, żaden solberg nie pomoże, gdy przy +15 trzeba mocno zahamować z poważniejszej prędkosci.
WiS pisze: No pacz Pan... Zupełnie jak w Yarku, kto jechał szybciej po torze, ten wieTylko taniej wychodzi
![]()
WiS pisze: ednak lepiej jest coś umieć
Witek pisze: Azrael, przy jeździe po krętych drogach jaka jest różnica między STi z DCCD w trybie auto i bez? Jest jakaś?
Azrael pisze: Spróbuj, zobaczysz, a jak nie zobaczysz to znaczy że czas na Skodę TDI.
Witek pisze:eMTi, skoro właścicielce też nie trzymały, to nie byłą to moja wina. Ona coś tam umie jeździć. Skoro na zimówkach przy +15 auto w ogóle nie ryło, to znaczy, że samo jeździ, a jak nie jeździ samo to znaczy, że wina opon.