[s] WRX 01 Wiśnia
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [s] WRX 01 Wiśnia
cyqan, chyba najbrzydszy wybrałeś 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubił: 0
- Polubione posty: 4 razy
głupoty godos kruszonie - zobacz jak się w kałuży odbija
Alan Alan - a czemuuu rzepy na otosroto nie wystawisz? Teraz dobry okres na sprzedaż.
Ja pogoniłem 2szt tydzień temu bez żądnych negocjejszyn...

Alan Alan - a czemuuu rzepy na otosroto nie wystawisz? Teraz dobry okres na sprzedaż.
Ja pogoniłem 2szt tydzień temu bez żądnych negocjejszyn...
biały byłby pikny, ciekawe jak taka folia znosi działania mendy które dzisiaj gwoździem albo czyms podobnym porysowały mi drzwi w legasiu od klamki przednich do błotnika tył z prawej
co za ludzie

co za ludzie
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
gdyż tak jak pisałem na początku, nie mam 100% pewności, że chcę sprzedać to autocyqan pisze: a czemuuu rzepy na otosroto nie wystawisz? Teraz dobry okres na sprzedaż.

To taka sciema marketingowa zeby nie bylo pola do negocjacji ceny.Alan, Alan, Alan! pisze: gdyż tak jak pisałem na początku, nie mam 100% pewności, że chcę sprzedać to auto

na otomoto nie da się robic oftopów
zazdrośnicy ? zwykłe wandale których trzeba złapać i napisać im to na czole, to trzecie auto na tym ogrodzonym zresztą osiedlu porżnięte po chamsku, "sąsiad" jakis chyba, cyklista zapewne

zazdrośnicy ? zwykłe wandale których trzeba złapać i napisać im to na czole, to trzecie auto na tym ogrodzonym zresztą osiedlu porżnięte po chamsku, "sąsiad" jakis chyba, cyklista zapewne
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
przecież przy cenie jest dopisek o rozważeniu propozycjimizoo pisze: To taka sciema marketingowa zeby nie bylo pola do negocjacji ceny.

Alan, Alan, Alan! pisze: przecież przy cenie jest dopisek o rozważeniu propozycji
rołwer w rozliczeniu ?

jeździ

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Alan, Alan, Alan!, przestań pitolić wpadaj na piwo 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
ale za to mają jedną, zasadniczą wadę. Ostatnio gadałem z gościami, którzy się zajmują tzw. szybkimi naprawami lakierniczo-blacharskimi i mówili, że to najgorszy kolor z możliwych, jeśli chodzi o dobór odcienia i wygubienie malowania elementu. Absolutnie z żadnym innym kolorem nie ma tylu problemów i np przy uszkodzeniu tylnego nadkola trzeba by malować cały bok, żeby tego widać nie było. Dosyć cenny hintesilon pisze: srebrne mają taka zalete że nie cza ich zbyt często myć

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
A mnie się o uszy obiło, że to biały jest najgorszy. Miałem dwukrotnie malowany zderzak w swoim OBK i jakoś różnicy nie widać, podobnie jak niegdyś błotnik w toyocie.eMTi pisze:ale za to mają jedną, zasadniczą wadę. Ostatnio gadałem z gościami, którzy się zajmują tzw. szybkimi naprawami lakierniczo-blacharskimi i mówili, że to najgorszy kolor z możliwych, jeśli chodzi o dobór odcienia i wygubienie malowania elementu. Absolutnie z żadnym innym kolorem nie ma tylu problemów i np przy uszkodzeniu tylnego nadkola trzeba by malować cały bok, żeby tego widać nie było. Dosyć cenny hintesilon pisze: srebrne mają taka zalete że nie cza ich zbyt często myć
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

eMTi pisze: ale za to mają jedną, zasadniczą wadę. Ostatnio gadałem z gościami, którzy się zajmują tzw. szybkimi naprawami lakierniczo-blacharskimi i mówili, że to najgorszy kolor z możliwych, jeśli chodzi o dobór odcienia i wygubienie malowania elementu. Absolutnie z żadnym innym kolorem nie ma tylu problemów i np przy uszkodzeniu tylnego nadkola trzeba by malować cały bok, żeby tego widać nie było. Dosyć cenny hint![]()
he? ciekawe.
czarny az po grafit w tzw perle.
masakra.
no nie wiem, chłopaki robią naprawdę przegrube fury, bentley'e, lambo i inne takie i na każdy mają sposób. Ja miałem mała wgniotkę drzwi i zrobili to perfekcyjnie. Pytałem o czarne i inne i potwierdzali, że nic się nie równa ze srebrnym.. rrosiak, co do zderzaków, to z tym w ogóle jest inny patent, bo na plastiku kolor również inaczej wychodzi i nawet fury z salonu mają nieco inny odcień na zderzakach..
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- rrosiak
- 6 gwiazdek
eMTi pisze: co do zderzaków, to z tym w ogóle jest inny patent, bo na plastiku kolor również inaczej wychodzi i nawet fury z salonu mają nieco inny odcień na zderzakach
Ale błotnik jest metalowy, a ja (podobnie jak i paru innych lakierniczych laików) nie byłe w stanie zauważyć różnicy

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

w tym może być rzecz, bo mówimy tu o całkowitym, idealnym zgraniu nowego koloru, nawet dla wprawnego oka. Prawdą jest, że duża część ludzi po prostu pewnych niuansów w odzieniu nie widzi, albo widzi dopiero, jak się im pokaże. Tak więc dla tych, którzy mają w tej kwestii wprawne oko srebrnego nie polecamrrosiak pisze: i paru innych lakierniczych laików) nie byłe w stanie zauważyć różnicy

- rrosiak
- 6 gwiazdek
eMTi, moje samochody zazwyczaj są brudne, więc może to dlatego nie widać różnicy 

- rrosiak
- 6 gwiazdek
Re:
Ja po prostu bardzo dbam o auto, bo ponoć brud najlepiej konserwujemizoo pisze:rrosiak, czyzbys wychodzil z zalozenia, ze nie ma sensu myc, bo i tak sie ubrudzi?

no to by wiele tłumaczyłorrosiak pisze: moje samochody zazwyczaj są brudne, więc może to dlatego nie widać różnicy