90lecie rajdu polski
Re: 90lecie rajdu polski
Alan, Alan, Alan!, pas_ti, ma GC w kolorze twojej żaby ;) i raczej ortodoks chyba co do subaru co nie zmienia faktu ,że Wiśnie jak ktoś kupi to nie pożałuje 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Na wędkę się łowi, a nie wpadaAlan, Alan, Alan! pisze: burat, dawaj znaka jak coś ciekawego wpadnie.

Super program! Bardzo mi się podobała część rozmowy z Markiem
burat, dzięki za cynka

burat, dzięki za cynka

Czarownica prawdę Ci powie :D
- pas_ti
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza 2.0GL + "złomek" vel grzechotnik
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Wiśnia jest piękna, jednak odkąd pamiętam w mojej głowie siedziała klasyczna Impreza, wiec sam rozumiesz...a skoro już przy GD jesteśmy...
... po prostu nie mógł bym jej tego zrobić.
trzeba chyba kupować tak ja @lbert pojechał, zobaczył ,spodobało się ,kupił ,a w drodze powrotnej zaczął się dopiero zastanawiać czy dobrze zrobił 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

zofija, teraz byłem szybszy niż z tym "90-cio leciem" 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
skądś to znamburat pisze: trzeba chyba kupować tak ja @lbert pojechał, zobaczył ,spodobało się ,kupił ,a w drodze powrotnej zaczął się dopiero zastanawiać czy dobrze zrobił

- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
burat pisze: zofija, teraz byłem szybszy niż z tym "90-cio leciem"![]()
I świetnie, że wysłałeś PW. Takie czerwone na stronie od razu mnie powitało, a tak to bym pewnie przegapił.

Ale @lbert chyba wcześniej nie upijał sprzedawcy coby mu auto oddał za półdarmo, aby mógł drożej sprzedać.Alan, Alan, Alan! pisze:skądś to znamburat pisze: trzeba chyba kupować tak ja @lbert pojechał, zobaczył ,spodobało się ,kupił ,a w drodze powrotnej zaczął się dopiero zastanawiać czy dobrze zrobił

Ostatnio zmieniony 4 lis 2011, o 22:26 przez Witek, łącznie zmieniany 1 raz.
burat, dobrze wiedzieć, że można na kogoś liczyć
Dzięki jeszcze raz.
A z tym "90-cioleciem" to nie było za późno. Nawet jakby było wcześniej to i tak prostu nie mogliśmy przyjechać

Dzięki jeszcze raz.
A z tym "90-cioleciem" to nie było za późno. Nawet jakby było wcześniej to i tak prostu nie mogliśmy przyjechać

A ja gdybym wiedziała, to bym Alana zmusiła. A tak to ja nie wiedziałam, a on wiedział i nie powiedział. I się dowiedziałam z jutjubazofija pisze:A z tym "90-cioleciem" to nie było za późno. Nawet jakby było wcześniej to i tak prostu nie mogliśmy przyjechać

spoko
ja myślałem ,że zaraz za te PW dostane po głowie za ten spam
barbie, następny taki news pisze też do ciebie sorki
i wszystkich na PW powiadomię jak coś
Prowadzący prosił o opinię forumowiczów o audycji

ja myślałem ,że zaraz za te PW dostane po głowie za ten spam

barbie, następny taki news pisze też do ciebie sorki

i wszystkich na PW powiadomię jak coś

burat, a kim jest prowadzący?
Moja opinia: było super. Może trochę za dużo o samochodach i rajdach, ale poza tym ok
Moja opinia: było super. Może trochę za dużo o samochodach i rajdach, ale poza tym ok

Prowadzący super, audycja super
Tylko coś, co chyba teraz nazywa się muzyką, w oczekiwaniu na połączenie z Wiślakiem totalnie nie do strawienia. o 20:09 powiedziałam do Jarmaja, że jak do 20:10 nie zaczną gadać, to wyłączam i posłucham później na youtube samego wywiadu, ale na szczęście równo 20:10 zaczęli
No ale ja już stara jestem to się na młodzieżowej muzyce nie znam

Tylko coś, co chyba teraz nazywa się muzyką, w oczekiwaniu na połączenie z Wiślakiem totalnie nie do strawienia. o 20:09 powiedziałam do Jarmaja, że jak do 20:10 nie zaczną gadać, to wyłączam i posłucham później na youtube samego wywiadu, ale na szczęście równo 20:10 zaczęli

No ale ja już stara jestem to się na młodzieżowej muzyce nie znam

Ostatnio zmieniony 4 lis 2011, o 22:45 przez zofija, łącznie zmieniany 2 razy.
- pas_ti
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza 2.0GL + "złomek" vel grzechotnik
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
było super... a ta godzinka przeminęła w mgnieniu okaburat napisał

Ostatnio zmieniony 4 lis 2011, o 22:50 przez pas_ti, łącznie zmieniany 1 raz.
barbie, a to taki nasz forumowicz też między innymi
Karol też użytkownik GC wolnegossaka
Karol też użytkownik GC wolnegossaka

O
A to dlaczego się nie ujawnił
Któż to taki?

Któż to taki?
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
bardzo fajna! 

e tam. Ja waliłem break dance na środku pokoju, o takiegozofija pisze: Tylko coś, co chyba teraz nazywa się muzyką

zofija, no może się ujawni bo na razie to cichacz czytacz 

no żesz madafaka, znowu coś przegapiłem...burat pisze: @lbert pojechał, zobaczył ,spodobało się ,kupił

Czemu Hołka nie było? Ja w samochodzie trafiłem dopiero na Wiślaka koło 20:30 i potem Marka...
??Witek pisze: Rozmowa z Hołkiem ma być na yt.
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
sam autor wyjaśni jak wpadnie tu bo teraz nie ma innej możliwości
ale były jakieś problemy na łączach nieprzewidziane niestety

ale były jakieś problemy na łączach nieprzewidziane niestety

Chloru, jak tylko będzie dostępne na jołtubie odrazu wrzucę nie ma problema 

rozmowa z Markiem
Link: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 8KR3zJuxeQ
Wiślaka jeszcze chyba nie ma
a tu macie cały kanał
http://www.youtube.com/user/OdcinekSpecjalny
Link: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 8KR3zJuxeQ
Wiślaka jeszcze chyba nie ma
a tu macie cały kanał
http://www.youtube.com/user/OdcinekSpecjalny