Nasze pikczery
Re: Nasze pikczery
WRC fan pisze:Ja mogę pokazać jak Vercik "robiac zdjecie zastanawia się nad kolorem kompozycja,kadrowaniem glebia ostrosci etc" i "rozwija własną osobowość"
![]()
![]()
if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 256 razy
- Polubione posty: 533 razy
WRC fan pisze: Ja mogę pokazać jak Vercik "robiac zdjecie zastanawia się nad kolorem kompozycja,kadrowaniem glebia ostrosci etc" i "rozwija własną osobowość"
![]()
![]()
![]()
Wurcuś za takie ciągnięcie łacha powinieneś trafić do "konta z naganom" !
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Prawie telemark....WRC fan pisze:Ja mogę pokazać jak Vercik "robiac zdjecie zastanawia się nad kolorem kompozycja,kadrowaniem glebia ostrosci etc" i "rozwija własną osobowość"
![]()
![]()
Dolce far niente 
WRC fan:kocham cie !
o to mnie chodziło !
kiedys ci przysle pare moich potkniec.
pierwsza sesja mody w polskim Elle,portrety Michnika,Miłosza,Geremka,czy Turowicza w ,,Twoim Stylu,, ,,Marie claire,, oraz kilkanascie okładek we wnetrzarskich topowych pismach...ale to kiedyś.rozwijam sie.robie duze teraz kampanie społecznosciowe.foty mnie znudzily strasznie.czasem cos pstrykne z telefonu.ale zaczynalem od robienia fot dziur w asfalcie dla wyborczej i wlasnie to byla nauka i pokora dla migawki.znajde wam zdjecie ktore zrobilem kiedy otwierala sie Ikeaa w jankach.caly parking ludzi az do al krakowskiej a w tle chmury buzowe...niesamowity klimat.
ale jestem zakompleksionym wałem...
tak czy siak,zastanawiajcie sie nad zdjeciem bo to rozwija szare komurki(ja juz mam ich coraz mniej z powodu wina) ale wy macie jeszcze szanse
o to mnie chodziło !
kiedys ci przysle pare moich potkniec.
pierwsza sesja mody w polskim Elle,portrety Michnika,Miłosza,Geremka,czy Turowicza w ,,Twoim Stylu,, ,,Marie claire,, oraz kilkanascie okładek we wnetrzarskich topowych pismach...ale to kiedyś.rozwijam sie.robie duze teraz kampanie społecznosciowe.foty mnie znudzily strasznie.czasem cos pstrykne z telefonu.ale zaczynalem od robienia fot dziur w asfalcie dla wyborczej i wlasnie to byla nauka i pokora dla migawki.znajde wam zdjecie ktore zrobilem kiedy otwierala sie Ikeaa w jankach.caly parking ludzi az do al krakowskiej a w tle chmury buzowe...niesamowity klimat.
ale jestem zakompleksionym wałem...
tak czy siak,zastanawiajcie sie nad zdjeciem bo to rozwija szare komurki(ja juz mam ich coraz mniej z powodu wina) ale wy macie jeszcze szanse
to ja. wasz Rysiek Ochucki
Vert pisze: bo to rozwija szare komurki
Nie no co TyVert pisze: ja juz mam ich coraz mniej
aż strach teraz coś pokazać...bo cyfrówką robione i takie nudne....
if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
zagatka, nic się nie martw Bolunia ostatnio coś zmarudniał 
To z dzisiejszego pływania na Zegrzu?
To z dzisiejszego pływania na Zegrzu?
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
bo my znane czyścioszki jesteśmy
a pszczółkach i cielęcince to żadnych comments
tylko samochody i samochody

P.S.
po powrocie, w myjni ręcznej na ul. Hery (znanej w niektórych kręgach) ponad dwie godziny pucowania.
a pszczółkach i cielęcince to żadnych comments
tylko samochody i samochody
P.S.
po powrocie, w myjni ręcznej na ul. Hery (znanej w niektórych kręgach) ponad dwie godziny pucowania.
hmmm to ujęcie http://picasaweb.google.pl/damazia.dama ... 5607182130 zdradza tajemnicę sprawnego pokonania trasy...
Tylko coś ty mu mył na Hery... przez 2 godziny?
marcyś pisze: Tylko coś ty mu mył na Hery... przez 2 godziny?
Podwozie?
Generalnie na Hery na dźwięk każdego słowa zaczynającego się na "sub" zaczynają mdleć i bardzo słaniać się na nogach, w oczy zachodzą im czerwoną zasłoną.
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
Myślę że 'mu', czyli onemu koniu z pikczera, też mogło zajść czerwoną mgłą, a nawet mdleć i słaniać się na nogach po dwugodzinnym szorowaniu 'podwozia'.devlin pisze: Podwozie?
no widzicie,
marcyś się zna.
chociaż trzepanie dywaników też nie było łatwe.

edit:
kurz 10 minut opadał...
(poniedziałek, 12.05 ok. 20.00)
marcyś się zna.
chociaż trzepanie dywaników też nie było łatwe.
edit:
no ciekawe czemu? w międzyczasie podjechało srebrne "bugeye" (chyba). dowiedziało się, że czekania jest na min. 0.5h więc pojechało z powrotem.devlin pisze: Generalnie na Hery na dźwięk każdego słowa zaczynającego się na "sub" zaczynają mdleć i bardzo słaniać się na nogach, w oczy zachodzą im czerwoną zasłoną.
kurz 10 minut opadał...
(poniedziałek, 12.05 ok. 20.00)
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Gdzież mnie tam do waszych wykwintnych fotek robionych drogaśnymi aparatami... Ale se umieszczę zrzut z mojego starego olympusowego kompakta
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
O to, toradekk pisze: A ja ferie zimowe
przyjrzyj się zdjęciu Fida__ jeszcze raz i więcej nie offtopicz.radekk pisze: A ja ferie zimowe![]()
Przyjrzałem się. Brakuje mi tam śniegu i lodu na jeziorzedamaz pisze: przyjrzyj się zdjęciu Fida
E, nie znasz się. Po lodzie i śniegu można jeździć, po wodzie raczej już daleko nie zajadę samochodem