pod papugami
Re: bar mleczny
yhy widziałem.net coś mi się tnie muszę włączyć pudło a obiecałem sobie że tv już nie oglądam .dobrze że nie dałem tej plazmy Remkowi.jak ostatnio pochlaliśmy to kazałem mu sobie zabrać.
A moim (bardzo skromnym zdaniem) szkoda prądu . Kiedyś kilka dni spędzilismy z Markiem Piotrowskim , to był klasa facet . Szkoda mi go bardzo
pogodynkę ? Widziałemqba30 pisze:a widziałeś teraz tą czarnulkę? japierdolll,,,e
Boję się otworzyć lodówkę

Oglądałem tylko półtorej minuty , więc ta druga nie załapała na mój podziw .qba30 pisze:nie,,pogodynka jest aseksualna.chodziło mi o tą drugą .
Pogodynka jest ładna , ale za dużo jej .
Więcej szumu niż to warto . Znowu jakaś mistyfikacja . Po kiego grzyba nas oszukują ?
Właśnie, dlaczego Oni nas tak oszukują ?Kubik pisze:Więcej szumu niż to warto . Znowu jakaś mistyfikacja . Po kiego grzyba nas oszukują ?
Nie potrafię tego wyjaśnić.
Link: http://www.youtube.com/watch?v=EvoTaNk9dFo
Wersja prosta.
nareszcie coś z sensemAlvinLee pisze:Właśnie, dlaczego Oni nas tak oszukują ?Kubik pisze:Więcej szumu niż to warto . Znowu jakaś mistyfikacja . Po kiego grzyba nas oszukują ?
Nie potrafię tego wyjaśnić.
Link: http://www.youtube.com/watch?v=EvoTaNk9dFo
Wersja prosta.

Spoko, w jakieś 10 godzin powinno się udać dojechać 
Tylko ja z psychoterapii słaba jestem

Tylko ja z psychoterapii słaba jestem

Czarownica prawdę Ci powie :D
10 godzin
Skąd? Z Gliwic czy z Wa-wy?
No to ja się chyba wywnętrzę na forum. Ale ktoś mnie wysłucha?

No to ja się chyba wywnętrzę na forum. Ale ktoś mnie wysłucha?
No z Gliwic. Teraz do Warszawy się jedzie między 5 a 6 godzin gierkówką
No to dawaj, wywnętrzaj się

No to dawaj, wywnętrzaj się

No to jadziem!Teściowa ma Alzheimera w połączeniu ze schizofrenią starczą. Gada co chce i kiedy chce. Nawet w nocy. Jednak gdy ja zaczynam się śmiać z jakiegoś filmu w TV to jestem wrogiem nr 1. Czemu? Pytam żony, która mnie strofuje w tym przypadku? Ja [BIP]...Nie wiem co mam ... ale....
Ehhh... życie.
Z psychoteriapii, jak już pisałam, nie jestem raczej słaba, ale mogę się z tobą napić

Z psychoteriapii, jak już pisałam, nie jestem raczej słaba, ale mogę się z tobą napić

miło cię widziećzofija pisze:Ehhh... życie.![]()

jestem na lekkim rauszu.Idę po piwko
No to zdrowie teściowejzofija pisze:Ehhh... życie.![]()

- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Jak już jesteśmy przy teściowej to jest takie powiedzeniemaf1 pisze: No to zdrowie teściowej

Teściowa to największy skarb który należy głęboko zakopać a klucz wyrzucić tak daleko aby go nikt nie znalazł

Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
Wczoraj wieczorem w moim garażu kumple robili destylację i degustację . Coś mnie podkusiło aby sprawdzić czy mi domu nie wysadzą w powietrze . Jak się obudziłem rano o 13 to miałem jeszcze 0,6 . Musiałem w domu siedzieć , bo mi żona kluczyki schowała . Nie żebym chciał jeździć autem ale miałem do kluczyków przypięty kluczyk od roweru
Bym sobie polami pojechał na wycieczkę i wywietrzał