A to przedstaw się koleżko, ciekawa jestem o kim mam opowiedzieć w Gazecie. Materiał na jedynkę jak się patrzylucjanek pisze:A myślisz, że skąd się wziął wniosek do TK, a wcześniej na projekty ustaw znoszących ten przepis?esilon pisze:lucjanek pisze: Nie potrzeba podpisów, zapewniam cię.
jestes może posłem na Sejm RP ?
Moduł świateł dziennych - ktoś ma doświadczenia?
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: Moduł świateł dziennych - ktoś ma doświadczenia?
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
lucjanek pisze: A myślisz, że skąd się wziął wniosek do TK, a wcześniej na projekty ustaw znoszących ten przepis?
ale powiem tak, ja sobie Lucjanka prześledziłem w necie i on nawet jak nie prowadzi wojny o światła to wojuje
Taka piwowarska dusza
ekhm, a co potrzebujeszbarbie pisze: A to przedstaw się koleżko,
Proszę , nie schlebiaj sobie. Jesteś małym zakompleksionym chłopczykiem , nie potrafisz dyskutować , nie uznajesz zdania innych rozmówców , obrażasz innych, na lewo i prawo . Słowo przepraszam nie występuje w twoim słowniku . Szkoda ,że do Nas wpadłeś , nic ciekawego nie wniosłeś w swoim ulubionym temacie wręcz zraziłeś ludzilucjanek pisze: A myślisz, że skąd się wziął wniosek do TK, a wcześniej na projekty ustaw znoszących ten przepis?
Idź już sobie , wróć na swoje forum, zarygluj się tam wraz ze swoimi równie interesującymi kolegami
Na forum Skody też wpisywałeś ,że masz skodę
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
To samo dotyczy używania wycieraczek i ogrzewania tylnej szyby. I nie tylko.esilon pisze:lucjanek pisze: Przypuszczam skąd to się bierze, ale nie będę pisał
ciemny lud czy jakoś tak o elektoracie się chyba mówi w świecie polityki, trzeba być konsekwentnym i wprowadzac prawo dla cemnego ludu bez dowolności interpretacji ; albo jeźdizmy na światłach cały czas albo tylko w okreslonych porach roku czy tez dnia , nie zostawiajcie "idiotom" pola do interpretacji
W Gazecie czy w gazecie?barbie pisze:
A to przedstaw się koleżko, ciekawa jestem o kim mam opowiedzieć w Gazecie. Materiał na jedynkę jak się patrzy
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
rozróżniasz wielkie i małe litery, już to udowodniłeś przy okazji 'Ty' 
A tak szczerze lucjanek to czym się zajmujesz, powiedzmy zawodowo?
Sowy nie są tymi za kogo się podają (Miasteczko Twin Peaks)
Gazecie, tej której na pewno nie czytasz, bo to żydokomuna i spisek. Jestem przekonana, że nie zajmie mi długo negocjowanie wystawienia tekstu o "kulturze", z którą zwracasz się do "ciemnego ludu". O ile rzeczywiście jesteś posłem, w co wątpię.lucjanek pisze:W Gazecie czy w gazecie?barbie pisze:
A to przedstaw się koleżko, ciekawa jestem o kim mam opowiedzieć w Gazecie. Materiał na jedynkę jak się patrzy
cytat z GazetyWłączanie świateł cały rok kosztuje kierowców po ok. 300 złotych
To jednak nie jedyne powód złożenia wniosku do Trybunału. PiS przede wszystkim uważa, że jeżdżenie z włączonymi światłami mijania przez cały rok jest bezcelowe. Mają ich w tym utwierdzać także listy od wyborców, które dostają w tej sprawie. Posłowie wyliczyli, że kosztuje to dodatkowo każdego kierowcę około 300 złotych rocznie: dwa razy szybciej zużywa się akumulator, częściej trzeba wymieniać żarówki w światłach i kupić co najmniej 1,5 proc. więcej paliwa. - I do tego wcale nie poprawiają bezpieczeństwa na drodze. To, że statystyki wskazują na mniejszą liczbę ofiar na drogach to efekt budowy m.in. nowych dróg i bezkolizyjnych skrzyżowań
osobiście wole wydać obowiązkowo 300 zł rocznie niż spotykać oszczędnych dla których powietrze zawsze będzie przejrzyste w imię 300 złotych oszczędności
Musicie się nudzić na tej komendziegebolp pisze:A tak szczerze lucjanek to czym się zajmujesz, powiedzmy zawodowo?
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Re: Re:
Czekaj czekaj, test trzeba zrobić:barbie pisze:Jesteś coraz lepszy
Lucjanek, z tym zamachem w Smoleńsku, mgłą z wytwornic i bombą to coś jest na rzeczy, nie?
jarmaj, pewnie Tupolew miał zgaszone światła 
Edit: wróć. Zapalone miał. Gdyby miał zgaszone, to by widział.
Edit: wróć. Zapalone miał. Gdyby miał zgaszone, to by widział.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
barbie pisze:jarmaj, pewnie Tupolew miał zgaszone światła
Nie, właśnie zapalone. Przecież to zabija
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
masz coś do ukrycia?esilon pisze: aj , ten kierunek to może sobie odpuśćcie
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
Na forum dadrl.pl bardzo podobają mi się rangi. Wystarczą dwa posty zgodne z poglądami wodza, aby zostać "Zaanagażowanym" (jeden dostał nawet bez pisania postów, pewnie szwagier), a piszący nie po myśli oświeconego (przepraszam - nieoświeconego) mają cały czas "Nowy" (jeden wyjątek "V kolumna") 
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Brakuje szarży Nadszyszkownika Kilkujadka, 
Naprawdę nie wiesz, jak bagażnik/platforma rowerowa np. Thule wygląda?Kubik pisze: A co wtedy z tablicą ? Jazda w deszcz nie jest szkodliwa ?
http://www.taurus.info.pl/Bagazniki_row ... fault.html
Dolce far niente 
A widziałeś cenę ?FUX pisze:Naprawdę nie wiesz, jak bagażnik/platforma rowerowa np. Thule wygląda?Kubik pisze: A co wtedy z tablicą ? Jazda w deszcz nie jest szkodliwa ?
http://www.taurus.info.pl/Bagazniki_row ... fault.html
A żeby się zarejestrować, trzeba przejść najpierw przez "filtr przeciwspamowy", czyli filtr poglądów: Nie ważne co myślisz, właściwa jest tylko jedna opcja odpowiedzirrosiak pisze:Na forum dadrl.pl bardzo podobają mi się rangi. Wystarczą dwa posty zgodne z poglądami wodza, aby zostać "Zaanagażowanym" (jeden dostał nawet bez pisania postów, pewnie szwagier), a piszący nie po myśli oświeconego (przepraszam - nieoświeconego) mają cały czas "Nowy" (jeden wyjątek "V kolumna")
Czarownica prawdę Ci powie :D
zofija, Czy to oznacza, ze wieksza wiekszosc tutaj by nie zaistniala, jezeli np. podobne pytanie anytspamowe w stylu jaka jest najlepsza marka na swiecie, znalazloby sie w filtrze spamowym tego forum?