Лукашэнка pisze: trzeba by sprawdzić jak bardzo tamte pozostałe są gorsze

problem w tym że ja nie chce nówki kupować czyli astra odpada a leosie tylko 240 konne zostają

Лукашэнка pisze: trzeba by sprawdzić jak bardzo tamte pozostałe są gorsze
Dlaczego tylko leosie?esilon pisze:problem w tym że ja nie chce nówki kupować czyli astra odpada a leosie tylko 240 konne zostają
IMVHO sporo. Mówię o wrażeniach z prawego fotela.Лукашэнка pisze:Sprawdź może jak bardzo jest gorszy od Sti...![]()
A na lewym siedział w obu tych autach ten sam kierowca?vibowit pisze:IMVHO sporo. Mówię o wrażeniach z prawego fotela.Лукашэнка pisze:Sprawdź może jak bardzo jest gorszy od Sti...![]()
Nie, bo najlepsi kierowcy jeżdżą tylko Subaru.Лукашэнка pisze:A na lewym siedział w obu tych autach ten sam kierowca?vibowit pisze:IMVHO sporo. Mówię o wrażeniach z prawego fotela.Лукашэнка pisze:Sprawdź może jak bardzo jest gorszy od Sti...![]()
tak?vibowit pisze:Nie, bo najlepsi kierowcy jeżdżą tylko Subaru.
Nie. To RS-ami jeżdżą Ci, którym SAWD ryje przodem.Лукашэнка pisze:tak?
a nie tacy, którzy nie bardzo potrafią radzić sobie bez awd?
![]()
FUX pisze: jak FHI toto zrobi i zobaczę w salonie, będzie miało szybki automat, +200KM i godziwy interfejs dla kierowcy i pasażerów, a niekoniecznie będzie w hybrydzie, to mocno mogę się zastanowić nad przygarnięciem.
Wiem. Wtedy rozważysz, czy by się nie zastanowić nad jazdą próbnąFUX pisze: Poczekamy, zobaczymy...
Tym eSTijajem woził się Wojtek Chuchała ;) (auto po mistrzu i to w 3'ech różnych klasyfikacjach grupy N, w sezonie 2011: Polska, Słowacja i jeszcze coś). Taki dodatkowy bonusik :)Лукашэнка pisze:Esilon,
a może skieruj swoje kroki do jądra ciemności?
http://www.emil-frey.otomoto.pl/subaru- ... 41848.html
Może wzięliby Twojego wolnego ssaka w rozliczeniu?
![]()
burat pisze: A Kajtek go wcześniej nie miał??
tak jest i prezentował go sam Wojtek ;)burat pisze: i chyba w jakimś WRC był opisany
Przy tym ruchu w salonach, jaki był opisywany na forum, to jazda próbna próbna przyjedzie do mnie.So What! pisze:Wiem. Wtedy rozważysz, czy by się nie zastanowić nad jazdą próbnąFUX pisze: Poczekamy, zobaczymy...
Лукашэнка pisze: koro Hyundai Genesis Coupe jest objęty europejskim programem gwarancyjnym 5-Year Triple Care, na który składa się pięcioletnia gwarancja bez limitu kilometrów, pięcioletnia opieka techniczna pojazdu i pięć lat assistance, to może skutecznie zniechecać nabywców tych aut do grzebania na własną rękę przy silniku.
Toyota zauważyła, że jest pewien zbiór ludzi, którzy tęsknią do haczy-w-kroku, Corollek GTi i merd -- tanich, małych popierdalaczy, których eksploatacja nie rujnuje. Więc stwierdzili, że warto taki segment zagospodarować. A przy okazji Sru-do-baru dostanie konstrukcję do obłożenia swoimi plastikami, żeby nie było zbyt ubogo w ofercie.Azrael pisze: Myślę że to nowe Toyotobaru ma pewne szanse na sukces rynkowy, ale nie ma to wiele wspólnego z tym czy będzie jeździło dobrze czy źle - te rzeczy w ogóle mają mały związek ze sobą.
burat, Kajtek miał na pewno białego czy takiego niebieskiego nie wiemburat pisze: A Kajtek go wcześniej nie miał?? i chyba w jakimś WRC był opisany
mały 5150 pisze: ale białego miał na bank.
owoc666 pisze:Swoją drogą to jakiś poryty pomysł, żeby sportowe auto w 2011 (czy 2012 to ToyoBaru?) ma mieć 200KM, przecież teraz byle diesel bmw czy vw