Aaaa... znam ten ból, wiecznie rozplątuję tak swoje łańcuszkiBergen pisze: Miałem wczoraj zajęcie na godzinkę

Aaaa... znam ten ból, wiecznie rozplątuję tak swoje łańcuszkiBergen pisze: Miałem wczoraj zajęcie na godzinkę
A ja plecionki wędkarskie i haczykiDoxa pisze:Aaaa... znam ten ból, wiecznie rozplątuję tak swoje łańcuszkiBergen pisze: Miałem wczoraj zajęcie na godzinkę![]()
![]()
ale chyba jednak jest pewna wartość, powyżej której jest to już niebezpieczne?Bergen pisze: To że w takim samochodzie jest podwyższone promieniowanie względem naturalnego, nawet znacznie, nie oznacza, że użytkowanie takiego samochodu będzie miało jakikolwiek wpływ na zdrowie użytkownika.
To rzeczywiście to chyba kwestia psychiki , te auta nie stały przecież w samym reaktorze , a to co się tam wylało naokoło to wiadomo ma podwyższone promieniowanie ale nie jest zabójczeeMTi pisze: ale chyba jednak jest pewna wartość, powyżej której jest to już niebezpieczne?
Piter 35 pisze: To rzeczywiście to chyba kwestia psychiki , te auta nie stały przecież w samym reaktorze , a to co się tam wylało naokoło to wiadomo ma podwyższone promieniowanie ale nie jest zabójcze
Jasne że jest, ale - 1. trudno w obecnie świecie znaleźć miejsce gdzie by był aż tak wysoki poziom promieniowania, trzeba by wleźć do reaktora. Chociaż to też głupie porównanie, bo mam np. moja skromna osoba już się szlajała wielokrotnie zarówno bezpośrednio po działających reaktorach jak i po pojemnikach z odpadami i wciąż muszę sobie lampkę włączać do czytaniaeMTi pisze: ale chyba jednak jest pewna wartość, powyżej której jest to już niebezpieczne?
ożeszfak - a ja Ci rękę podawałem na przywitanieBergen pisze: moja skromna osoba już się szlajała wielokrotnie zarówno bezpośrednio po działających reaktorach jak i po pojemnikach z odpadami
Chloru pisze:jarmaj, co zamierzasz z tym zrobic oprocz spuszczenia syfu z baku?
Chlorowi chyba chodziło o jakieś działania skierowane w BP.jarmaj pisze:Już było go mniej niż pół baku. Dopełniłem 100 oktanowym Shellem i jeżdżę.Chloru pisze:jarmaj, co zamierzasz z tym zrobic oprocz spuszczenia syfu z baku?
eMTi pisze:a co nawaliło? jakiś czujnik?
A, to.vibowit pisze:Chlorowi chyba chodziło o jakieś działania skierowane w BP.
Po zakupie Generatora Bananów tez zdziwilem sie, ze auto nie jedzie na BP ultimate 98. Zawsze lalem toto do wolnego ssaka i bylo OK ( tzn. mniejsze spalanie, rowna praca ).jarmaj pisze: Tak. Popomstowałem na nich w myślach i w słowach
jarmaj pisze: A, żeby nie było. Paliwo 98 Ultimate z BP![]()
Albowiem szcześliwi CI, ktorzy maja fury wystrojone...barbie pisze: moje auto, mimo że strojone na 95
barbie, ja się tam nie znam, ale tak na babski rozumbarbie pisze:eMTi, moje auto, mimo że strojone na 95 - jeździ na VPower 95 znacznie lepiej niż na 98 z Neste. Nie wiedzieć czemu.