nie czuje sie ekspertem w tej "mrówczej" kwestiiWRC fan pisze:Chcesz o tym pogadać ?Barthol pisze: wpuścili ich między dwie grupy mrówek
Piękny dzień dziś mamy
Re: Piękny dzień dziś mamy
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
i kto Cię na to uczulił?j33mbo pisze: być może to już wiesz i się powtórzę, ale.. : W INTERNECIE WSZYSTKO JEST TAŃSZE, chociażby nie wiadomo jaką promocję zrobili w Castoramie, Leroy, itp....
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Ty też masz dziecko ,że nie spisz ,czy może płynieszeMTi pisze: i kto Cię na to uczulił?Ale nie pytaj o moje postępy
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
zlewozmywaka szukałem.. do kupienia, żeby nie było 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
eMTi, jak nie mogę spać i szukam zlewozmywaka to oznacza, że impreza była gruba

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
to też po imprezie kupujesz zlewozmywak? 
to może jak bym z Wami uczęszczał na imprezy, to już bym miał chatę skończoną 
eMTi, albo piwnicę i spiżarnie zawaloną kretem ...bo Chloru jak wpadnie to nie wiadomo co się zdarzyć możeChloru pisze: eMTi, spytaj małego![]()
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
sąsiad drzwi kupił w internecie, tragedia, transport najwieksza wadąeMTi pisze:i kto Cię na to uczulił?j33mbo pisze: być może to już wiesz i się powtórzę, ale.. : W INTERNECIE WSZYSTKO JEST TAŃSZE, chociażby nie wiadomo jaką promocję zrobili w Castoramie, Leroy, itp....Ale nie pytaj o moje postępy
eMTi, jak postepy : ))
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Bajeczna pogoda w Biesach.
Poleciałem sobie na Caryńską nawet w niezłym czasie ,widoki bombowe ,mróz ,wiatr po prostu kosmicznie.
Turystów się zjechało sporo ,niech sobie ludziska odpoczną od tego zgiełku wielkich miast. 
Poleciałem sobie na Caryńską nawet w niezłym czasie ,widoki bombowe ,mróz ,wiatr po prostu kosmicznie.
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
FUX pisze: Elektrolux polecam.
tja
kloru znow narozrabial..
28 sekunda
http://213.180.150.50/suso/?host=rtvn24 ... 1321034914
http://www.tvn24.pl/-1,1723949,0,1,atak ... omosc.html
Ostatnio zmieniony 11 lis 2011, o 19:53 przez gregski, łącznie zmieniany 1 raz.
gregski,

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Gump, chyba najbardziej lubię Bieszczady w jesieni,
łza mi się kręci , zapowiada się pierwszy taki rok, że nie będę chociaż raz w Bieszczadach ,
Bieszczdy miały przyjechać do mnie (dziadunio - co z nim Żabę naprawiałem), ale raczej to też się przesunie
łza mi się kręci , zapowiada się pierwszy taki rok, że nie będę chociaż raz w Bieszczadach ,
Bieszczdy miały przyjechać do mnie (dziadunio - co z nim Żabę naprawiałem), ale raczej to też się przesunie
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
j33mbo,jesień jest zdecydowanie najpiękniejsza w Biesach ,ale ja jeszcze lubię zimę.j33mbo pisze: Gump, chyba najbardziej lubię Bieszczady w jesieni,
Dzisiaj było -11 pewnie będzie widać Tatersy już wczoraj było pięknie.
Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
tak mi jakoś ostatnio powoli szła robota, mimo, że pracowałem dużo.
i mnie natchnęło. Muzy nie słucham, tylko radio leci.
Dreamy w dawce explodującej uszy i już jest ze 3x szybciej
i mnie natchnęło. Muzy nie słucham, tylko radio leci.
Dreamy w dawce explodującej uszy i już jest ze 3x szybciej
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
jak pracowałem w biurze, to było normalne, że ja dobieram muzykę i ma być ją słychaćmizoo pisze: Cos o tym wiem... moja efektywnosc pracy spadla powaznie po przesiadce do biura w UK, gdzie sluchanie muzy w pracy (w tej firmie) jest "nieakceptowalne spolecznie". ;-D
Na szczęście kolegom odpowiadało
A ja dzisiaj po raz pierwszy od iluś tygodni nie miałam żadnych spotkań, żadnych przetargów ani żadnych innych. Tylko sobie siedze, skrobię i układam zabawki na spokojnie. Normalnie marzenie 
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
barbie, a ja dziś o 15 wyszedłem z biura i cały dzień też na spokojnie 
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
no to pieknie, co proponujecie jako zastrzykna ożywienie, playliste potrzebuję, na jutro robote mam a jestem w lesieee 
a proszę:esilon pisze:no to pieknie, co proponujecie jako zastrzykna ożywienie, playliste potrzebuję, na jutro robote mam a jestem w lesieee
Link: http://www.youtube.com/watch?v=m8I6sbm_zzA
Лукашэнка, no czas ją posunął troszkę 
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!