Chlapacze do Legacy

Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa ;-)
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
ODPOWIEDZ
Bourn
1 gwiazdka
Auto: Subaru Legacy 1993
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Chlapacze do Legacy

Post 8 lis 2011, o 18:27

Szykuje się do założenia chlapaczy do mojego Legacy aby mu dodać trochę mocy i ogólnie taki mały wiejski tuning :-)
Kupić jakieś nisko budżetowe http://allegro.pl/chlapacze-sportowe-ra ... 76217.html czy inwestować w coś markowego

gregor
Awatar użytkownika
1 gwiazdka
Auto: IMPREZA Z FORESTEREM

Re: Chlapacze do Legacy

Post 8 lis 2011, o 21:01

Zapomnij o tym badziewiu. Miałem je. One są plastikowe, połamią się moment.
Obrazek

Bourn
1 gwiazdka
Auto: Subaru Legacy 1993

Post 10 lis 2011, o 00:39

gregor pisze:Zapomnij o tym badziewiu. Miałem je. One są plastikowe, połamią się moment.
Dobrze że napisałeś bo miałem kupować

Jakieś pomysły ?

barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: OOOO
Polubił: 34 razy
Polubione posty: 87 razy

Post 10 lis 2011, o 10:49

Bourn, http://www.rallyshop.pl/index.php?p535, ... arco-03791 tylko one nie mają zestawu do montażu, trzeba sobie śrubki i podkładki dopasować. Ale mam je u siebie i jestem bardzo zadowolona :-)

johnsonn
0 gwiazdek
Auto: Subaru Legacy 2.5 gx 2002

Post 7 maja 2017, o 10:01

Witam drogie panie i panowie, szukam informacji na temat chlapaczy do Legacy '02 ,wiem też że pasują od outbacka, a jednak problem z tym jak skurczybyk, wszystkiego sporo ale ze starszymi modelami jest problem.
Chyba bardziej już celuje w akcesoria i części które można byłoby zamówić bezpośrednio z Japonii, ponieważ nasz serwis też akurat z tym wymiękł. Ma ktoś może jakieś trafne adresy, strony, namiary. Dzięki za uwagę i pozdrooo...

ODPOWIEDZ