WRX czy STI ???? Potrzebuję wsparcia... informacji ;-)
Re: WRX czy STI ???? Potrzebuję wsparcia... informacji ;-)
takie czasy, ja na przykład od paru lat potrzebuję zwykłego telefonu do dzwonienia (z dobrą baterią) a dostepne sa tylko mini komputery zjadające baterie na wszystko poza jedną z najważniejszych funkcji jaka jest własnie telefon 

jak już jesteśmy przy dodatkowych wyświetlaczach i wskaźnikach, to ja uważam, że potrzebne są tylko dwa:

oraz

oraz

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
oj myślałem, nic dobrego,So What! pisze:esilon, nie myślałeś o Nokii E52?
jej trup leży gdzieś w pudełku, 3 razy padała to sie poddałem

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Wyjątkowego pecha miałeś bo to raczej solidny telefon.esilon pisze: jej trup leży gdzieś w pudełku, 3 razy padała to sie poddałem![]()
tak własnie słyszałemSo What! pisze: to raczej solidny telefon.

- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
eMTi pisze:![]()
Osoby, które tego potrzebują mają coś z błędnikiem i zdecydowanie powinny trzymać się z daleka od samochodów, a nawet rowerów czy hulajnóg.

Witek,
Możesz rozwinąć myśl:

Możesz rozwinąć myśl:
Witek pisze:Osoby, które tego potrzebują mają coś z błędnikiem

Czarownica prawdę Ci powie :D
to niby miała być chyba parafraza słów Remka, tylko jakoś tak wyszła z małym polotem 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
So What,So What! pisze:Wyjątkowego pecha miałeś bo to raczej solidny telefon.esilon pisze: jej trup leży gdzieś w pudełku, 3 razy padała to sie poddałem![]()
Nokia jedzie po równi pochyłej, zwalnia 4 tysiące pracowników, w tym zamyka całą fabryke w Rumunii (2 tysiące pracowników)...
być może w ogóle zrezygnują z produkcji telefonów.
- i ja bym im w tym nie przeszkadzał, kupując w tej chwili jeden z ich produktów.

esi, moge Ci sprzedac nokie 6310i...
nie znam lepszego TELEFONU gsm..
- Witek
- 6 gwiazdek
zofija pisze: Witek,
Możesz rozwinąć myśl:
Jeśli dla kogoś do prowadzenia auta jest niezbędny przeciążenimierz i nie wyczuwa czy auto przyśpiesza, hamuje, skręca w prawo, w lewo, to lepiej, żeby nie jeździł, nie?

Cóż Cię w tym oburzyło?
Witek, nie oburzyło, tylko zdziwiło 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Kurde. Piszcie wolniej bo się mecze z telefonu i ciężko mi wyprowadzać z bledu Łukaszenkę. :D
woooooooolnieeeeeeeeeeeeeejj juuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzz siiieeeeeeeeeeeee nieeeeeeeeee daaaaaaaaaaaa 

Esilon,
wracając do tego zasadniczego tematu, czyli lanosa...
Subaru UK, oprócz zwykłego 300-konnego Sti, który kosztuje tam w przeliczeniu tylko około
150 KPLN
ma w swojej ofercie wersję STI Cosworth CS400, która jak sama nazwa wskazuje jest 400-konną stjuningowaną przez Coswortha topową wersją lanosa.
Ta wersja to nie tylko mocniejszy silnik, ale poza tym całkiem kompleksowy tuning tego auta.
Brytyjskie Subaru zachęca do zakupu, bo ta specjalna edycja się kończy.
Cena - trochę tylko wyższa niż w PL za tutaj topowe Sti
I zobacz jak ciekawe finansowanie oferują:
20% - wpłacasz na początku
40% - płacisz w ratach przez 3 lata
40% - płacisz za 3 lata, gdy umowa kredytowa się kończy
(+ oczywiście jakies stosowne odsetki są w to wliczone)
Czyli, na przykład sprzedając wtedy samochód, można spokojnie spłacić tę ostatnią część kredytu.
U nas w Polsce, nie widziałem jeszcze podobnej oferty
http://subaru.co.uk/vehicles/cosworth
Cash Price £49,995.00
Customer Deposit £10,636.00
Amount of Credit £39,359.00
Purchase fee (included in payments) £159.00
Acceptance fee (included in payments) £159.00
Total Amount Payable £57,759.00
Initial Payment £749.00
35 Monthly Payments £749.00
Final Payment £20,159.00
Duration Of Agreement 37 months
Representative APR 8.7%
Interest Rate (Fixed) 4.29%
wracając do tego zasadniczego tematu, czyli lanosa...

Subaru UK, oprócz zwykłego 300-konnego Sti, który kosztuje tam w przeliczeniu tylko około

150 KPLN

ma w swojej ofercie wersję STI Cosworth CS400, która jak sama nazwa wskazuje jest 400-konną stjuningowaną przez Coswortha topową wersją lanosa.
Ta wersja to nie tylko mocniejszy silnik, ale poza tym całkiem kompleksowy tuning tego auta.
Brytyjskie Subaru zachęca do zakupu, bo ta specjalna edycja się kończy.
Cena - trochę tylko wyższa niż w PL za tutaj topowe Sti

I zobacz jak ciekawe finansowanie oferują:
Czyli, na przykład sprzedając wtedy samochód, można spokojnie spłacić tę ostatnią część kredytu.

http://subaru.co.uk/vehicles/cosworth
Cash Price £49,995.00
Customer Deposit £10,636.00
Amount of Credit £39,359.00
Purchase fee (included in payments) £159.00
Acceptance fee (included in payments) £159.00
Total Amount Payable £57,759.00
Initial Payment £749.00
35 Monthly Payments £749.00
Final Payment £20,159.00
Duration Of Agreement 37 months
Representative APR 8.7%
Interest Rate (Fixed) 4.29%
Ostatnio zmieniony 9 lis 2011, o 14:09 przez Gootek, łącznie zmieniany 2 razy.
Witek, chodziło zuuuupełnie o co innego i te przyrządy raczej nie służą ich użytkownikom do tego, do czego napisałeś
Dla mnie to byłby taki fun-o-meter... To ile dzisiaj na tym zakręcie wyciągniemy? 1,5g? W drodze do pracy było 1,3g
Kumasz? 

Dla mnie to byłby taki fun-o-meter... To ile dzisiaj na tym zakręcie wyciągniemy? 1,5g? W drodze do pracy było 1,3g

Лукашэнка, eeee..... a te 400 sztuk cosworthów to się na pniu nie sprzedało? To jakaś reedycja, czy co? Poza tym, że kiedyś śliniłem się do tej wersji, to jak przyszło co do czego i zaczęli je ludzie testować, to już nie było takich mega achów i ochów, nie pamiętam tylko dlaczego..
być może z powodu braku asystenta pasa ruchu oraz braku ostrzegania o nadmiernym zbliżaniu sie do poprzedzającego pojazdu?eMTi pisze:Poza tym, że kiedyś śliniłem się do tej wersji, to jak przyszło co do czego i zaczęli je ludzie testować, to już nie było takich mega achów i ochów, nie pamiętam tylko dlaczego..

Da się...Лукашэнка pisze: I zobacz jak ciekawe finansowanie oferują:

Dolce far niente 

O, ja własnie tak zrozumiałam "potrzebę" podsiadania tego, jak eMTi,eMTi pisze:Dla mnie to byłby taki fun-o-meter... To ile dzisiaj na tym zakręcie wyciągniemy? 1,5g? W drodze do pracy było 1,3g![]()

Лукашэнка, oferta faktycznie zacna

Nie sądzę, żeby któryś z polskik dealerów był participatingAvailable at participating dealers only.

Ciekawe ile jeszcze tam jest małym druczkiem

Na pewno jest tam trochę restrykcji.zofija pisze:Nie sądzę, żeby któryś z polskik dealerów był participatingAvailable at participating dealers only.![]()
Ciekawe ile jeszcze tam jest małym druczkiem
Przede wszystkim, ta oferta oczywiście dotyczy rynku brytyjskiego, bo to jest Subaru UK.
Faktem jest, ze pieniądz jest w krajach zachodnich tańszy niż w Polsce, nadal mimo tamtejszego kryzysu sektora finansowego.
Ale przede wszystkim trochę przykro, że człowiek w biedniejszym kraju, zarabiający w przeliczeniu mniej za taką samą pracę, ma płacić więcej niż w takim UK, za jakiś produkt, pochodzący w ogóle z jeszcze innego zakątka świata...
Co ale cóż, takie życie.

Лукашэнка pisze: Ale przede wszystkim trochę przykro, że człowiek w biedniejszym kraju, zarabiający w przeliczeniu mniej za taką samą pracę, ma płacić więcej niż w takim UK, za jakiś produkt, pochodzący w ogóle z jeszcze innego zakątka świata...
Co ale cóż, takie życie.
Cóż kilkaset lat piractwa i podbijania większości świata w celu zrabowania vs. kilkaset lat przegranych wojen, zaborów, powstań, masakr, pogromów i grabieży przez najeźdźców. Chyba nie ma co rozwijać tematu.
- Witek
- 6 gwiazdek
zofija pisze: O, ja własnie tak zrozumiałam "potrzebę" podsiadania tego, jak eMTi,![]()
Wiem do czego przydaje się taka zabawka, serio, ale rozmowa była o rzeczach potrzebnych, współczesnym, genialnym, kierowcom. To już pożartować sobie nie można?

esilon pisze: potrzebuję zwykłego telefonu do dzwonienia

Żeby nie wyłazić z tamtej epoki: T39m. Pożądanie telefonu dla ludzi o złotych zębach (6310i) ma podłoże czysto religijne ;)gregski pisze: nokie 6310i...
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.