Amógłbyś się zdecydować czy LUBELSKA czy LUBUSKA
pod papugami
Re: bar mleczny
pomyłka, lubelska tak jak na zdjęciuKubik pisze: Amógłbyś się zdecydować czy LUBELSKA czy LUBUSKA![]()
I cieszy mnie toqba30 pisze:co prawda wódka ma sponiewierać a nie smakować ale ta jest niczemu sobie.
Zanabędę na święto. Nawet barwa podobna do flagi narodowej (ta dolna część ma się rozumieć). A na górną wybiorę Krupnik czysty
Aleś dziewczynę przestraszył!Лукашэнка pisze: Oczywiście można to bagatelizować.
Można nawet bagatelizować fakt, że kobiety umierają z powodu picia alkoholu czterokrotnie częściej niż mężczyźni. Przecież każdy kiedyś na coś musi umrzeć.
Ale można również pójść do poradni i porozmawiać z terapeutą. Nawet bezpłatnie. Niestety nie każdemu, zwłaszcza kobiecie, wystarcza na to odwagi.
Aż na "." uciekła
śmieszne, że boki zrywaćmaf1 pisze:Aleś dziewczynę przestraszył!
Aż na "." uciekła
Niedawno przeczytałem, że w ostatni weekend zatrzymano na polskich drogach "tylko" 2128 nietrzeźwych kierowców...
wielu z nich trafi do więzień... szczególnie recydywiści
ale to i tak nie przestarszy kolejnych tysiecy...
zabawne - prawda?
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
A to Joanna coś pisała o jezdzeniu po? ;)
A w tych przeszło 2000 ilu było kierowców rowerów z 0.021? ;)
A w tych przeszło 2000 ilu było kierowców rowerów z 0.021? ;)
Strasznie dużo napisał, odpadłam po pierwszym zdaniumaf1 pisze:Aleś dziewczynę przestraszył!Лукашэнка pisze: Oczywiście można to bagatelizować.
Można nawet bagatelizować fakt, że kobiety umierają z powodu picia alkoholu czterokrotnie częściej niż mężczyźni. Przecież każdy kiedyś na coś musi umrzeć.
Ale można również pójść do poradni i porozmawiać z terapeutą. Nawet bezpłatnie. Niestety nie każdemu, zwłaszcza kobiecie, wystarcza na to odwagi.
Aż na "." uciekła
ale zawsze jeżdżę przedAlan, Alan, Alan! pisze: A to Joanna coś pisała o jezdzeniu po? ;)
A tak w ogóle dobreywieczorek idę coś ciepnąć do zamrażarki coby się dobrze schłodziło
musisz iść na kurs jeszcze szybszego czytania.joanna7f pisze: Strasznie dużo napisał, odpadłam po pierwszym zdaniu
asia mam słabość do ciebie ale to tak poza tematem
Ty to masz słabość do czegokolwiek co ma etykietę Lubelskieqba30 pisze:musisz iść na kurs jeszcze szybszego czytania.joanna7f pisze: Strasznie dużo napisał, odpadłam po pierwszym zdaniu
asia mam słabość do ciebie ale to tak poza tematem![]()
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Ja już coś chlapię ,jak byłem młody to jeszcze zioła się zajarało i było gitjoanna7f pisze: A tak w ogóle dobreywieczorek idę coś ciepnąć do zamrażarki coby się dobrze schłodziło
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
a ja nie jarałam/jaram, jakoś nie było okazji, poza tym ja lubię płyny a nie dymGump pisze:Ja już coś chlapię ,jak byłem młody to jeszcze zioła się zajarało i było gitjoanna7f pisze: A tak w ogóle dobreywieczorek idę coś ciepnąć do zamrażarki coby się dobrze schłodziło
właśnie idę sobie nalać.
Ja lubeleskią to rozpoznaje po pierwszej i ostatniej literze.
Ja lubeleskią to rozpoznaje po pierwszej i ostatniej literze.
nie chce mi się czekać aż się ma schłodzić to białe, otworzyłam czerwoną Toskę, zdrówko
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Ja też nie jarałem tylko się delektowałem kilka razy ,ale to było jeszcze za Bolka Chrobregojoanna7f pisze:
a ja nie jarałam/jaram,
Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
A to wtedy wszyscy chodzili nachlani i najaraniGump pisze:Ja też nie jarałem tylko się delektowałem kilka razy ,ale to było jeszcze za Bolka Chrobregojoanna7f pisze:
a ja nie jarałam/jaram,
Widzisz, kiedyś na płocie było napisane "dupa". Gość chciał pogłaskać i mu się drzazga w palec wbiła. Od tego czasu nie wierzy w słowo pisane. Zbyt wiele znam ze statystyk policyjnych, aby nie wierzyć w takie bzdury. Nigdy, zaznaczam nigdy nie napisano rzetelnie ilu w tym było kierowców ilu kierujących innymi pojazdami, ilu było nietrzeźwych a ilu w stanie po użyciu alkoholu (takich co mają ledwo 0,2parę) tzw "wczorajszych". Wiem, wiem, oni też powodują zagrożenie. Ale znacznie większe zagrożenie powodują kierujący rozmawiający przez telefon komórkowy.Лукашэнка pisze:śmieszne, że boki zrywaćmaf1 pisze:Aleś dziewczynę przestraszył!
Aż na "." uciekła
Niedawno przeczytałem, że w ostatni weekend zatrzymano na polskich drogach "tylko" 2128 nietrzeźwych kierowców...
wielu z nich trafi do więzień... szczególnie recydywiści
ale to i tak nie przestarszy kolejnych tysiecy...
zabawne - prawda?
Ale co tam, napijmy się!
Twoje zdrowie
Zdrówko Asiu
Miło, że się nie przestraszyłaś! Jak mówią: w naszym fachu nie ma strachu
Miło, że się nie przestraszyłaś! Jak mówią: w naszym fachu nie ma strachu
o jakim fachu mówisz?maf1 pisze: Miło, że się nie przestraszyłaś! Jak mówią: w naszym fachu nie ma strachu![]()
to go zrzućqba30 pisze: no to do potem.mam sąsiada na karku![]()