[ES] Czarne Zło - Impreza WRX MY07
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [ES] Czarne Zło - Impreza WRX MY07
Arti, ja Ci mogę wytłumaczyć w 2 słowach: małego po.....o. Powaliło znaczy 

Czarownica prawdę Ci powie :D
Arti, to chyba jak w czołówce pewnego polskiego serialu: "czterdzieści lat minęło" 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Oj tam, oj tam. Widocznie zepsuł wszystko co się dało, a teraz już wie jak się do tego zabrać.So What! pisze:mały 5150, chyba Cię pogięło
To jak z budową domu:
"pierwszy dla wroga, drugi dla przyjaciela, a trzeci dla siebie".

czarne jest piękne...
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Fux, uważam, iż Twoje rady i spostrzeżenia są na tyle wyjątkowe i cenne, że powinieneś ich udzielać wyłącznie odpłatnie. Chodzi mi oczywiście o płatność z góry. W przypadku niedokonania przedpłaty nie powinieneś się nimi dzielić na Forum. Szkoda Twojego cennego czasu.FUX pisze: mały 5150, znaczy Ci pastylek brak, żeby auto rozwojować...
Daj na luz; ja nie kupię, a już zwłaszcza od Ciebie...
Upalane, kombinowane, etc...
Kupa blichtru dla gawiedzi, zero przemyślanego działania; ot Koleżeństwo podpowiedziało, żeby Ci się przypodobać i fajnie wyglądało/brzmiało, ala pucowanie irchą wydechu...
wywaliłeś pierdylion kasy, która znacząco osiągów nie podniosła.
trza było kupić STi, evo lub fajne prosię.
Sprzedawaj esiemu i WiSowi.
To znaczy nigdy, bo Oni nie chcą kupić, tylko kupują, jak większość...
EOT, ale fajnie się czyta...![]()
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
So What!, szacun! Dobrze zauważyłeś i podzieliłeś się tym z maluczkimi, nie odpłatnie!
Dzięki za poprawienie bardzo złego humoru.

Dzięki za poprawienie bardzo złego humoru.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
So What!, jedni czytają i szydzą, inni czasami chętnie poza forum tematy rozwiną...
Dzięki za uznanie...

Dzięki za uznanie...
Dolce far niente 

toz to opis mojego busa!WiS pisze: 1. Pluszowe obszycie foteli. Może być bordo, albo zieleń butelkowa.
2. Klima czterostrefowa.
3. Automat ośmiobiegowy z merca. Jak 4turbo da radę dołozyć dziewiaty bieg, to super.
4. Barek i kryształowe kieliszki w miejscu drążka zmiany biegów.
5. Trochę chromu, trochę okleiny fortepianowej, dużo drewna mahoniowego albo dąb sześćsetletni. Na kierownicy też.
6. Klamki od zewnątrz i felgi - platyna.
7. Sto kilo wyciszenia i jakieś radio, zeby brzmiało przynajmniej jak orkiestra Karajana w Wiedniu, w tej ichniej filharmonii.
8. Kotarki z aksamitu na szybach zadnich drzwi. I do zasuwania sznureczki złote z kutasikami.
9. Dywaniki pers. Mogą być bordo, ale złote też obskoczą.
10. Diamentowe przyciski na konsoli środkowej. Na dźwigienkach koło kierownicy bursztyn, żeby palców nie kaleczyć.
11. Kino domowe, lodówka, mikrofala na pizzę i hamburgery, i inne takie.
12. ... mam jeszcze pomysłów, ale nie chcę Rafałowi odbierać całej frajdy...![]()

- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
gregski pisze: toz to opis mojego busa!![]()
Przecież skądś musiał ściągać pomysły.

kino DOMOWE też?gregski pisze:toz to opis mojego busa!
w busie?
czyli że co? ten Berlin to taka ściema i trzeba czytać prawie Poczdam, czyli ten zajefajny kemping nad jeziorem

ależ my tu bardzo egalitarni jesteśmy. nie trzeba udawać

damaz, poczdam to ost.. wiocha...
kina i wielu innych nie ma.
kina i wielu innych nie ma.

FUX pisze: So What!, jedni czytają i szydzą, inni czasami chętnie poza forum tematy rozwiną...
No fakt, kto jak kto ale Ty to masz już doświadczenie. Na tylu forach na ilu jesteś to chyba nikt w całym swoim życiu nie będzie.
Z całym szacunkiem ale "pięknie prawisz" głupoty. Co do inwestycji to przecież wszyscy wiemy, że usiłujesz kupić coś na południu. Nawet temat się tutaj pojawił

Ostatnio zmieniony 10 lis 2011, o 16:50 przez niuniek, łącznie zmieniany 1 raz.
Cytując mój tekst i pisząc, co wyżej, nie przemyślałeś tego. Nie będę Ci udowadniał, bo nie mam takiej potrzeby.niuniek pisze: Z całym szacunkiem ale pierdolisz głupoty.
Czy na iluś forach się zalogowałem i coś napisałem, to Twoim zdaniem mnie dyskredytuje?
Widzisz wolę wiedzieć, co chcę napisać, niż bezsensownie pisać, co wiem. Ot taka parafraza podpisu jednego z Forumowiczów...

Ale nie w Zakopanym o okolicach. Tam kupują snopki.niuniek pisze: Co do inwestycji to przecież wszyscy wiemy, że usiłujesz kupić coś na południu.
BTW we Wrocku apartament chce kupić jeden Amerykanin od Sobieskiego; spiesz się, może znajdziesz coś wolnego blisko niego...

Dolce far niente 

FUX, a co Bruce ma za interes w nieruchomości we Wro? Będzie wynajmował studentom? 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
PLONK. Sorry, ale nawet ja tego nie zdzierżam...FUX pisze: Ale nie w Zakopanym o okolicach. Tam kupują snopki.
BTW we Wrocku apartament chce kupić jeden Amerykanin od Sobieskiego; spiesz się, może znajdziesz coś wolnego blisko niego...![]()
Nie wiem; mnie nabijanie kasy Czarneckiemu w przestarzały projekt nie interesuje...
barbie, nie obawiaj się; płomień jest ledwo tlący i na dodatek szczelnie otoczony pretorianami...

barbie, nie obawiaj się; płomień jest ledwo tlący i na dodatek szczelnie otoczony pretorianami...

Dolce far niente 

Dobra, na razie grzecznie: Proszę wszystkich aby w tym wątku nie cytowali i nie odpowiadali na śmieci typu wpisy forumowicza FUX 
Nie dość, że nie mają w swojej treści kompletnie nic związanego z tematem - co jest na tym forum dopuszczalne, nie mają też żadnej wartości merytorycznej - co również jest dopuszczalne na tym forum ale niestety tylko one wzbudzają kontrowersje i są źródłem niepotrzebnego syfu, szermierki słownej, itd.
Nie zrobiłem tego nigdy ale tym razem nie odpuszczę, bo założyłem ten wątek i chcę merytorycznej dyskusji, ewentualnie żartów lub miłego dla oka odchodzenia od tematu, bo przecież jak wiemy sam temat nigdy tu świętą krową nie był. Za to nie chcę ciągłego ujadania i szczekania. W nosie mam co FUX ma do powiedzenia w tym temacie jakie są jego plany, inwestycje i różne pierdolety z nim związane. Nie chcę tego czytać a jak cytujecie to niestety.
Także jeszcze raz - chcę abyście nie odpowiadali na jego wpisy. Dziękuję

Nie dość, że nie mają w swojej treści kompletnie nic związanego z tematem - co jest na tym forum dopuszczalne, nie mają też żadnej wartości merytorycznej - co również jest dopuszczalne na tym forum ale niestety tylko one wzbudzają kontrowersje i są źródłem niepotrzebnego syfu, szermierki słownej, itd.
Nie zrobiłem tego nigdy ale tym razem nie odpuszczę, bo założyłem ten wątek i chcę merytorycznej dyskusji, ewentualnie żartów lub miłego dla oka odchodzenia od tematu, bo przecież jak wiemy sam temat nigdy tu świętą krową nie był. Za to nie chcę ciągłego ujadania i szczekania. W nosie mam co FUX ma do powiedzenia w tym temacie jakie są jego plany, inwestycje i różne pierdolety z nim związane. Nie chcę tego czytać a jak cytujecie to niestety.
Także jeszcze raz - chcę abyście nie odpowiadali na jego wpisy. Dziękuję

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

mały 5150, po tak eleganckiej prośbie nie pozostaje nic innego jak ją spełnić
a w temacie: jaka dzisiaj jest cena za ZŁO ?

a w temacie: jaka dzisiaj jest cena za ZŁO ?

mały 5150, nie ja zacząłem off top, więc żale przelewaj na kogo innego.
I dalej Twoich mało eleganckich wypowiedzi pod moim adresem również nie mam ochoty tolerować.
EOT.
I dalej Twoich mało eleganckich wypowiedzi pod moim adresem również nie mam ochoty tolerować.
EOT.
Dolce far niente 

Fux, na miły Bóg!
Teraz to ja już nie zdzierżę...
Doskonale wiesz, kto na tym forum cię nie trawi i nie ma ochoty czytać twoich przemyśleń i porad.
Gdybyś chciał, to byś unikał tematów, założonych przez te osoby albo ich dotyczących... Ale nie.
Tam właśnie najchętniej się pojawiasz. Po co?
Czasem mam wrażenie, że masochistyczną przyjemność sprawia ci zbieranie razów.
Chyba, że to urażona duma, jak u chłopaka w szkole, którego wszyscy leją, a on, kiedy przestają, zaczyna ich wyzywać, co się kończy oczywiście tym, że znów go leją...
Jeżeli tak, to... Dorośnij. Nie musisz mieć ostatniego słowa. Zawsze.
Teraz to ja już nie zdzierżę...
Doskonale wiesz, kto na tym forum cię nie trawi i nie ma ochoty czytać twoich przemyśleń i porad.
Gdybyś chciał, to byś unikał tematów, założonych przez te osoby albo ich dotyczących... Ale nie.
Tam właśnie najchętniej się pojawiasz. Po co?
Czasem mam wrażenie, że masochistyczną przyjemność sprawia ci zbieranie razów.
Chyba, że to urażona duma, jak u chłopaka w szkole, którego wszyscy leją, a on, kiedy przestają, zaczyna ich wyzywać, co się kończy oczywiście tym, że znów go leją...
Jeżeli tak, to... Dorośnij. Nie musisz mieć ostatniego słowa. Zawsze.
Death ain't nothin' but a heartbeat away...