co ty, t39 to bubelky pisze: Żeby nie wyłazić z tamtej epoki: T39m. Pożądanie telefonu dla ludzi o złotych zębach (6310i) ma podłoże czysto religijne ;)

to juz lepszy byl ten podobny ale wiekszy bo mial alu plecy i mozna bylo browary nim otwierac.
co ty, t39 to bubelky pisze: Żeby nie wyłazić z tamtej epoki: T39m. Pożądanie telefonu dla ludzi o złotych zębach (6310i) ma podłoże czysto religijne ;)
WitAce pisze: Kupcie se stacjonarne![]()
barbie pisze: gregski, macie w Berlinie tepse?![]()
tak mnie czasem na takie retro nachodziChloru pisze: r520m
gregski pisze: niemiecki odpowiednik jeszcze gorszy
Sam trzymałeś bardzo krótko ;) -- nie miałem problemów, a dla wymagających był grubszy akumulator o większej pojemności. Natomiast sam telefon nie zadawał tylu kretyńskich pytań, co Nokia (czy na pewno chcesz skasować SMS-a? Ale czy jesteś pewien, że na pewno?), miał sensowne, fabryczne skróty klawiszowe i możliwość wygenerowania własnych, a wyfiltrowanie numeru w profilu oznaczało wystawienie zajętości, a nie wyciszenie dzwonka. I power-off przy dzwoniącym telefonie nie omijał blokady klawiatury (która zresztą była czysto mechaniczna -- klapkowa), o co się kiedyś kłóciłem z serwisem Nokii, który mi wciskał ciemnotę, że co prawda nie jest to udokumentowane zachowanie, ale na pewno jest to feature, a nie bug. Nokia ..uj i tak jej zostało do dziś.gregski pisze: co ty, t39 to bubel, bateria trzymala b krotko, malo czytelny wyswietlacz itp.
no dobra, to co ewentualnie pasztetowego po turbodziadku?eMTi pisze: misiaczki, wątek o telefonach już mamy, bo znowu będziemy zmieniać nazwę wątku![]()
Turbownuczek STI.inquiz pisze:no dobra, to co ewentualnie pasztetowego po turbodziadku?eMTi pisze: misiaczki, wątek o telefonach już mamy, bo znowu będziemy zmieniać nazwę wątku![]()
a gdzie dorwałeś stocki w cenie pasztetuvibowit pisze: Turbownuczek STI.![]()
inquiz,inquiz pisze:no dobra, to co ewentualnie pasztetowego po turbodziadku?
No to się jeszcze okażegregski pisze: Bedzie mi wynagrodzone ;)