zapomniałem, że jeżdżę Subaru

zima rulez

edit: ale tylko taka ze śniegiem
tzn. że jeździsz po zamarzniętych jeziorach/stawach itp? :>radekk pisze:E, nie znasz się. Po lodzie i śniegu można jeździć, po wodzie raczej już daleko nie zajadę samochodem
radekk pisze: E, nie znasz się. Po lodzie i śniegu można jeździć, po wodzie raczej już daleko nie zajadę samochodem![]()
A co źle?zagatka pisze: tzn. że jeździsz po zamarzniętych jeziorach/stawach itp?
A nawet na jednym sam Andrzej Lenczowski mówił że tego samochodu raczej nie da się zdachować, a przynajmniej nikomu się jeszcze nie udało, a paru próbowałovibowit pisze: zagatka, radekk nawet na SJSie zdołał zdachować, więc mnie już niczym nie zadziwi.![]()
To woda jest ze śniegu i loduEterycznyŻołądź pisze: Chciałem się Ciebie zapytać z czego w takim razie jest śnieg i lud
radekk pisze: zagatka napisał(a):tzn. że jeździsz po zamarzniętych jeziorach/stawach itp?
A co źle?![]()
radekk pisze: Chociaż jakąś nagrodę by mi przyznali, a tak taki anonimowy jestem![]()
radekk pisze: To woda jest ze śniegu i lodu![]()
Gdzie tam, ja z zasady jestem małomównyEterycznyŻołądź pisze: Eeeee. Na tym forum chyba wszyscy wiedzą. Zresztą sądząc po tym ile tu piszesz, to na tamtym pewnie też.
W sumie o tym nie pomyślałem. Ale w sumie Pan Włodek powiedział mi że przez najbliższe 2 lata nie sprzeda mi żadnego samochodu, więc muszę poczekać.EterycznyŻołądź pisze: byłeś już w okazji u Kociałkowskich powiedzieć, że chciałbyś się przejechać nowym dużo wyższym Foresterem?
To mili ludzie, pewnie by Ci pozwolili
No mniej więcej, jeszcze odrobinę lodu musisz dorzucićEterycznyŻołądź pisze: A "para wodna" to dwie kulki śniegu, tak?
radekk pisze: Gdzie tam, ja z zasady jestem małomówny![]()
radekk pisze: EterycznyŻołądź napisał(a):A "para wodna" to dwie kulki śniegu, tak?
No mniej więcej, jeszcze odrobinę lodu musisz dorzucić
Właśnie o to chodzi że nie. Ale wiesz może ja jestem kolesiem w okularkach, co całymi dniami przesiaduje nad książką, ma średnią 5,0. A jak wchodzi na forum to próbuje być kimś innymEterycznyŻołądź pisze: Jesteś jedyną osobą wyznającą tą (tę?) teorię.
A po co? Pokaż mi produkt który sprzedają paramiEterycznyŻołądź pisze: Ale wtedy nie będzie do pary.
radekk pisze: A po co? Pokaż mi produkt który sprzedają parami![]()
![]()
radekk pisze: Ale wiesz może ja (...) ma średnią 5,0.
Konto usunięte pisze: Ze specjalną dedykacją dla zagatki od pewnego małoletniego fotografa![]()
Konto usunięte pisze:Ze specjalną dedykacją dla zagatki od pewnego małoletniego fotografa
jeden ________________________ pricedamaz pisze: wczoraj bawiłem się Nikon D3.
Konto usunięte pisze: Chloru, no, teraz to sam mistrz vert powinien być zadowolony![]()
Konto usunięte pisze: p.s. ciekawe co z tego zdjęcia wyjdzie. Pewnie znowu jakiś pająk na ścianie![]()