COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Kurde ludzie skąd Wy mieszkacie. Nawet telewizora nie mam, nie mówiąc o orientowaniu się w "z jak zdrada" czy jak to tam, a wiem o co chodzi z hankami i pudełkami, wystarczy odwiedzać takie strony edukacyjne jak np. kwejk...
true, dobrze prawi, polać mu!
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Bergen, ja np. wiem z applefobii, a raczej z tego nowego bloga, co to nazwy nie pomnę 

Bergen pisze: Kurde ludzie skąd Wy mieszkacie. Nawet telewizora nie mam, nie mówiąc o orientowaniu się w "z jak zdrada" czy jak to tam, a wiem o co chodzi z hankami i pudełkami, wystarczy odwiedzać takie strony edukacyjne jak np. kwejk...
Alan, Alan, Alan! pisze: Bergen, ja np. wiem z applefobii, a raczej z tego nowego bloga, co to nazwy nie pomnę![]()
Ja tez nie wiedziałem ale Rosiu namiętnie ogląda ...co na kawkę do sąsiada wpadnę to leci "M jak coś tam" ....stąd wiem

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Kruszyn pisze: ...co na kawkę do sąsiada wpadnę to leci "M jak coś tam" ....stąd wiem
Muszę zapewnić Ci rozrywkę na odpowiednim (Twoim) poziomie, bo ambitniejszych produkcji nie rozumiesz. Nawet nie zaczaiłeś o czym był "Weekend"

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 244 razy
- Polubione posty: 524 razy
rrosiak, co sie dziwić ... on do dziś myśli, ze "Krzyżacy" to taki film o pająkach 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Chloru pisze: ze "Krzyżacy" to taki film o pająkach![]()
Widze ,że zapamiętałeś ,że o Krzyżakach pisze w zeszycie do jeżyka polskiego a nie biologii

rrosiak pisze: Nawet nie zaczaiłeś o czym był "Weekend"![]()
Kurcze no nie bardzo to fakt

Nie masz co się wstydzić ...jedni piją drudzy oglądają "M jak miłość " i podobne produkcjerrosiak pisze: Muszę zapewnić Ci rozrywkę na odpowiednim (Twoim) poziomie, bo ambitniejszych produkcji nie rozumiesz.

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 244 razy
- Polubione posty: 524 razy
Kruszyn, jeżyk śpi z Tobą

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
No... i jedni muszą uważać na wątrobę, a inni na zabójcze kartony.Kruszyn pisze:Nie masz co się wstydzić ...jedni piją drudzy oglądają "M jak miłość " i podobne produkcje![]()

czarne jest piękne...
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Zamówiłem nową grę: NFS Kartonvibowit pisze:
No... i jedni muszą uważać na wątrobę, a inni na zabójcze kartony.![]()

jak Majewskiego nie lubię to muszę przyznać ,że na tym się uśmiałem
Link: http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=-43vXMxFoos

Link: http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=-43vXMxFoos
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
obecnie zdaje się w radiu złote przeboje jest audycja Kamela - Kamel Tropi Słowa i tam właśnie ludzie dzwonią i zgłaszają, co tam gdzieś usłyszeli
Tak się zastanawiałem i chyba tego typu skojarzenia mogą mieć raczej te osoby, które nie znają danego języka. Kiedyś próbowałem coś takiego wyczaić w angielskich piosenkach i lipa, ale np w hiszpańskich, francuskich i innych wszelakich myślę, że byłoby 100x prościej 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
So What!, Czy jak w tym wieku sie posikasz to juz masz blizej w tamta strone?? 

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
inquiz, mówiłeś, że co będziesz dziś robił z Dziadkiem ?
WRC fan, "Dzisiaj z internetu korzysta 10.000 osob kazdego dnia i ta liczba w ciagu najblizszej dekady moze wzrosnac o 50%" -
Kilka tekstow z tego filmiku mnie rozwalilo, ale sam gosciu ma mistrza Swiata w lamerstwie