hehe,jak jestem to Ciebie nie ma:Pmelinda pisze:watrobke z grilla?,a to ciekawe...pewnie sam ja przyrzadzasz.Bergen pisze:no i gdzie ta melinda się podziała?
bo mnie ciekawość zżera co chciała sprzedać.
próbowałem wyguglać, ale znalazłem tylko przepis na wątróbkę, bez lokacji produktu
czy grillowac kazdy moze?
Re: czy grillowac kazdy moze?
Pozdrófffffka :P
Widzę że się nie rozumiemy.melinda pisze:watrobke z grilla?,a to ciekawe...pewnie sam ja przyrzadzasz.Bergen pisze:no i gdzie ta melinda się podziała?
bo mnie ciekawość zżera co chciała sprzedać.
próbowałem wyguglać, ale znalazłem tylko przepis na wątróbkę, bez lokacji produktu
http://www.kuchnia.tv/forum/?topic/majo ... nie_1-1331
Proszę przewinąć na około 1/5 strony lub użyć kombinacji klawiszy ctrl+f i wpisać "melinda".
Chciałem na początku wrzucić link do Ricka Astleya, ale obawiam się że nie zostało by to zrozumiane ;)
a o czym myslisz?:PKonto usunięte pisze:jak myślicie o tym co ja to takmelinda pisze:czy uwazacie,ze grillowanie jest typowo meskim zajeciem?
Pozdrófffffka :P
Ja polecam ognisko. Ale to trzeba dziurę w dachu zrobić zgodnie z tekstem piosenki: "...a mi się marzy kurna chata, siuba..."Konto usunięte pisze:damaz, my się z niego nabijamy, Bona chce zwykły, żywy ogień w domu, a ten kombinuje z biokominkami... Świeczkę se wstaw we wnękę Esi

chciałbym z teho miejsca wspomnieć historię i cóś zaproponować.
jakieś 27 a może 29 lat temu byłem za spływie Wisłą, z kolegą, jego obecną żóną i z moją obecną żoną. Potanowiliśmy nie brać gazu, beznyny i gotowaliśmy tylko na ognisku. PYCHA.
Płynęliśmy ze dwa tygodnie z Sandomierza, powoli.
A może byśmy zrobili wczesnym latem podobny spływ, powiedzmy dwu trzy dniowy i take gotowali na ognisku? Ja mam nadymaną łódkię z silnikiem dla ofiar losu, canoe i kajak morski. Na pewno koledzy mają jakiś sprzęt pływający. Śpi się na wyspach nieskalanych ludzką stopą.
jakieś 27 a może 29 lat temu byłem za spływie Wisłą, z kolegą, jego obecną żóną i z moją obecną żoną. Potanowiliśmy nie brać gazu, beznyny i gotowaliśmy tylko na ognisku. PYCHA.
Płynęliśmy ze dwa tygodnie z Sandomierza, powoli.
A może byśmy zrobili wczesnym latem podobny spływ, powiedzmy dwu trzy dniowy i take gotowali na ognisku? Ja mam nadymaną łódkię z silnikiem dla ofiar losu, canoe i kajak morski. Na pewno koledzy mają jakiś sprzęt pływający. Śpi się na wyspach nieskalanych ludzką stopą.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
ja się mogę pisać w roli wsparcia naziemnego. Koło jakieś rzucić czy wogle "rakietę" dla potrzebujących.

każde chlejady około 2 w nocySo What! pisze: Marzy mi się jakiś spływ Forumowy!

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Nie chodziło mi o mini spływAlan, Alan, Alan! pisze:
każde chlejady około 2 w nocy![]()

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
a bo Ty nie bywałeś na Chlejadach, jak za każdym razem kto inny poświęcał swój bagażnik na wożenie drzewa z lasu. Tak BTW ogniskSo What! pisze: Nie chodziło mi o mini spływ

Ponoć jest na to paragrafAlan, Alan, Alan! pisze:a bo Ty nie bywałeś na Chlejadach, jak za każdym razem kto inny poświęcał swój bagażnik na wożenie drzewa z lasu. Tak BTW ogniskSo What! pisze: Nie chodziło mi o mini spływ

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
ja tam nie byłem, było moje auto i jak znam życie paragrafy też ładowalimaf1 pisze: Ponoć jest na to paragraf

Hmmm! A słyszałeś o konfiskacie samochodów służących do popełnienia przestępstwaAlan, Alan, Alan! pisze:ja tam nie byłem, było moje auto i jak znam życie paragrafy też ładowalimaf1 pisze: Ponoć jest na to paragraf

Przesadziłem, kradzież drzewa z lasu to wykroczenie

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
a kto mówi o kradzieżymaf1 pisze: kradzież drzewa z lasu

jak J33mbo przeczyta to Ci da konfiskatemaf1 pisze: A słyszałeś o konfiskacie samochodów służących do popełnienia przestępstwa

maf1 pisze:Ja polecam ognisko. Ale to trzeba dziurę w dachu zrobić
napisałem przecież:Konto usunięte pisze:Bona chce zwykły, żywy ogień w domu
qurna chata
wy tu przestańcie oftopiczyć, tylko się skupcie na ważnych sprawach.Arno pisze:A może byśmy zrobili wczesnym latem podobny spływ, powiedzmy dwu trzy dniowy i take gotowali na ognisku?
SPŁYW

kajaki się w dzisiejszych czasach wypożycza na telefon. kosztuje to niewiele. Wisła wprawdzie trochę nie bardzo (jeśli o mnie chodzi), ale to jest do dogadania. Świstak będzie suche ciuch woził (i grilla), więc w kajakach będzie przestronnie i będzie można pływać z fantazją...
zajefajny pomysł.

Grilla... Przecież Arno chodzi żeby jak za dawnych czasów było, patyki, krzesiwo, wiewiórka na kiju...damaz pisze: grilla
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Obie wersje są okBergen pisze:
Grilla... Przecież Arno chodzi żeby jak za dawnych czasów było, patyki, krzesiwo, wiewiórka na kiju...

no, ale taki Kruszyn bez kuchenki nie działa.
kompromisem grilla się będzie rozstawiało daleko od ogniska z wiewiórką.
(bo futro śmierdzieć będzie i się porządnego jedzenia nie da spożywać
)

kompromisem grilla się będzie rozstawiało daleko od ogniska z wiewiórką.
(bo futro śmierdzieć będzie i się porządnego jedzenia nie da spożywać

Bergen pisze: Skórkę z futrem się zdejmuje
Będzie na czapke.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
nie będziesz Bear`em Gyrls`em z takim podejściemBergen pisze: Skórkę z futrem się zdejmuje, potem się patroszy...

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

damaz pisze: no, ale taki Kruszyn bez kuchenki nie działa.![]()
Działa ,działa, nie martw się

damaz, i nie ma browarka ...najwyżej alpagę możesz pić

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...