Powitanie
Re: Powitanie
Witam wszystkich serdecznie , od niedawna jestem posiadaczem pierwszego mojego subaru i jest to forek z 99r. s-turbo :)
pitstoop, no i witaj i zapraszamy do innych działów 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Witam wszystkich maniaków,
rozglądam się za fajną sztuką, może ktoś byłby zainteresowany zamianą
http://allegro.pl/ktm-husaberg-fe450-su ... 02696.html
rozglądam się za fajną sztuką, może ktoś byłby zainteresowany zamianą
http://allegro.pl/ktm-husaberg-fe450-su ... 02696.html
siema pajaksm, nasz kolega forumowicz mały3,141592 (czy jakoś tak) lubi takie dziwne piły łańcuchowe motocyklopodobne, może się skusi 

Witam, wszystkich, mam swoje pierwsze SUBARU - LEGACY 2007 2.0 165km wersja HID jak na razie jestem w fazie szukania service manuala do tego auta poratujcie jakimś użytecznym linkiem.
Tak, mam wersje europejską, konkretnie polską szukam serwisówki np do głupiej wymiany świec czy rozrządu skoro mam 2.0 NA ale DOHC to nic na razie nie znalazłem.So What! pisze:Paweł C., witaj!
Patrzyłeś tutaj?http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopi ... &sk=t&sd=a
Paweł C., do wymiany świec serwisówka raczej nie jest potrzebna... Do rozrządu wystarczy cokolwiek od DOHC, niekoniecznie Legacy.
- rychu
- 0 gwiazdek
- Auto: Honda Prelude 3 gen ,szukam Subaru
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Witam wszystkich
Zachorowałem na Imprezę GT
i mam nadzieję że dowiem sie tutaj kilku ciekawostek
Pozdrawiam Rychu
Zachorowałem na Imprezę GT

Pozdrawiam Rychu
Witam wszystkich,
Moje pierwsze Subaru był to GT 1997, potem dłuższa przerwa, ale teraz kiedy moja córka jest już prawie dorosła mogę powrócić do spełnienia swoich marzeń czyli do ponownego posiadania Imprezy tym bardziej, że moje dziecko również ma ochotę pośmigać Subarynką a czego nie robi się dla dzieci
Aktualnie jestem na etapie poszukiwań oraz poszerzania wiedzy, myślę więc, że trafiłem we właściwe miejsce.
Pozdrawiam
Moje pierwsze Subaru był to GT 1997, potem dłuższa przerwa, ale teraz kiedy moja córka jest już prawie dorosła mogę powrócić do spełnienia swoich marzeń czyli do ponownego posiadania Imprezy tym bardziej, że moje dziecko również ma ochotę pośmigać Subarynką a czego nie robi się dla dzieci

Pozdrawiam
Artur72, witamy 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Kruszyn, Ty (ze swoim aktualnym podpisem) nie powinieneś witać nowych, bo mogą od razu zamilknąć na wieki
Ja nie mam żadnego podpisu, to witam bezpiecznie - bawcie się dobrze i nie dziwcie zbytnio, bo to nieco nietypowe forum motoryzacyjne (?) jest

Ja nie mam żadnego podpisu, to witam bezpiecznie - bawcie się dobrze i nie dziwcie zbytnio, bo to nieco nietypowe forum motoryzacyjne (?) jest

Chciałem się przywitać na tym forum z kreską zamiast kropki :)
Neverending story http://www.xtremeracingtuning.com/forum ... f=40&t=666
Bartosz-B, no to siemanko
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Witam wszystkich. Moim pierwszym i mam nadzieję nie ostatnim subaru był type r. Przesiadłem się na BMW dla odmiany, ale jak widzę jak KRAFTPOL składa 22b to zaczynam mocno żałować decyzji. Pozdrawiam.
Przywitowywuję się
Mam Subaru - jestem na forum. Oszczegam - będę miał mnóóóóóóstwo głupich pytań. Moje pierwsze. Przesiadłem się z Fiata Brava '98, 80KM.
Piter 35 ożenił mi Forestera S-Turbo. Czarnego
2000r.

Mam Subaru - jestem na forum. Oszczegam - będę miał mnóóóóóóstwo głupich pytań. Moje pierwsze. Przesiadłem się z Fiata Brava '98, 80KM.
Piter 35 ożenił mi Forestera S-Turbo. Czarnego

sorki ale po takim stwierdzeniu nie mogę sobie odmówićWASYL pisze:
Piter 35 ożenił mi Forestera S-Turbo. Czarnego2000r.
zapraszamy do wątku technicznego

burat pisze: sorki ale po takim stwierdzeniu nie mogę sobie odmówić
zapraszamy do wątku technicznego![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a dlaczemu? straszysz?

WASYL, żartuję tylko nie straszę
ot taka specyfika forum
tutaj Pitera dobrze znamy i wielu od niego samochód ma (i złego słowa na niego nie powiedzą jeśli o te auta chodzi
) ale ,żeby nie był za pewny to uprawiamy taki forumowy sport w postaci zgadywania z ilu szwajcarskich przestanków znowu poskładał subaraka
traktuj tutejsze dogryzki czasami z dużym przymrożeniem oka i ciesz się autem (które notabene tez chciałem sobie sprawić
)

tutaj Pitera dobrze znamy i wielu od niego samochód ma (i złego słowa na niego nie powiedzą jeśli o te auta chodzi

traktuj tutejsze dogryzki czasami z dużym przymrożeniem oka i ciesz się autem (które notabene tez chciałem sobie sprawić