Kubik?apal pisze:Ech...Paweł C pisze:Aguś, napisałbym znów, że Cię kocham, ale znajdzie się siakiś debil i będzie dorabial do tego całą ideologię...apal pisze:Pawełku... ja jestem tolerancyjna... każdy ma prawo do swoich poglądów![]()
![]()
![]()
Mnie debile nie interesują![]()
![]()
A propos ... ktoś tu niedawno szukał dostępnych w 3mieście opon... dokładnie takich, jakie sprzedaję
pod papugami
Re: pod papugami
i oddał całą, zdrową imprezę na złom... Bogaty gość...apal pisze:Ech...Paweł C pisze:Aguś, napisałbym znów, że Cię kocham, ale znajdzie się siakiś debil i będzie dorabial do tego całą ideologię...apal pisze:Pawełku... ja jestem tolerancyjna... każdy ma prawo do swoich poglądów![]()
![]()
![]()
Mnie debile nie interesują![]()
![]()
A propos ... ktoś tu niedawno szukał dostępnych w 3mieście opon... dokładnie takich, jakie sprzedaję

Kubik pisze: W ub tygodniu odstawiłem auto na złomowisko . Impreza była zupełnie sprawna (bez usterek ) miała mocno perforowana blachę . Ludzie zmieniają auta z wielu powodów
Paweł C, PW

Chyba tak... nie nadążammaf1 pisze: Kubik?

...::nie rób tego, czego nie chcesz::...
Ale ponoć "ktoś" z Warszawy miał mu wysłaćapal pisze:Paweł C, PW![]()
Chyba tak... nie nadążammaf1 pisze: Kubik?

Dotarły ale w rozmiarze 215/55/16 mam teraz kłopot z zapasem w innym rozmiarzemaf1 pisze: Ale ponoć "ktoś" z Warszawy miał mu wysłać![]()

Ja dalej na odwyku
Może i styknie ale musi pasować do rozmiaru opon na aucie . Teraz nie mam ani odpowiedniego zapasu ani skąd wziąć dojazdówkę .
mam ćwiarteczke,jutro mnie czeka z małą jakieś teatrzyki potem idę na browar obmyśleć co dalej
jeszcze dzisiaj Ci napiszę, chyba że po kinie pójdę w długą...
Wtedy recenzje napiszę jutro 

a ja mam 15 minut na 3 browary, bo na 20:30 mam seansqba30 pisze:mam ćwiarteczke,jutro mnie czeka z małą jakieś teatrzyki potem idę na browar obmyśleć co dalej

czyli jesteś facet a nie kalesony.Już dawno nie widziałem normalnego męża ,same kalesonyPaweł C pisze: chyba że po kinie pójdę w długą...
bo normalni albo sobie ułożą babę, albo jej szybciutko dziękują za współpracę...qba30 pisze: Już dawno nie widziałem normalnego męża ,same kalesony

A najnormalniejsi w ogole się nie żenią

widziałem, ale mógłbym reżyserowi podpowiedzieć parę gagów z życia wziętych, byłoby śmieszniejqba30 pisze: oglądnij sobie "wyjazd integracyjny''

i powiem ci że coś w tym jest.ja drugi raz bym się dwa razy zastanowił.Paweł C pisze: A najnormalniejsi w ogole się nie żenią
ja się w ogóle nie śmiałem ,czułem się jak wśród swoichPaweł C pisze: widziałem, ale mógłbym reżyserowi podpowiedzieć parę gagów z życia wziętych, byłoby śmieszniej

siakoś normalne życie, nieqba30 pisze:ja się w ogóle nie śmiałem ,czułem się jak wśród swoichPaweł C pisze: widziałem, ale mógłbym reżyserowi podpowiedzieć parę gagów z życia wziętych, byłoby śmieszniej

Szara rzeczywistość

spadam, znajomi dzwonią, że już podjeżdżają taksówką a jeszcze 3 piwa nie otworzyłem