czy masz na myśli pieczeń rzymską?Kruszyn pisze: a na śniadanie mielonka z jajkami
jeżeli tak to ja pytam kiedy zrobisz.
czy masz na myśli pieczeń rzymską?Kruszyn pisze: a na śniadanie mielonka z jajkami
LubiszAlan, Alan, Alan! pisze: pieczeń rzymską?
Wtedy było cztery porcje bułki na jedna porcje mięsa plus jajko w środkuAlan, Alan, Alan! pisze: nie jadłem z 15 lat,
To załatwię jakieś dziewki kuchenne żeby za nas wiosłowałyAlan, Alan, Alan! pisze: ja przyniosę kajaki to spłyniemy se przy okazji![]()
fochKruszyn pisze: i nie ma browarka
Konto usunięte, ale wiesz, tam nie ma żadnych żagli. ani steru.Konto usunięte pisze:SPŁYW, wchodzę w to![]()
damaz pisze: Konto usunięte, ale wiesz, tam nie ma żadnych żagli. ani steru.![]()
A w kajaku działa?damaz pisze:no, ale taki Kruszyn bez kuchenki nie działa.![]()
Konto usunięte, to na filmie, to tzw. wersja demoKonto usunięte pisze:A może ulegasz stereotypom i tylko Ci się tak wydaje![]()
SpływajSo What! pisze: Marzy mi się jakiś spływ Forumowy!
Ja się wody boję, więc żeby jej nie oglądać, załatwię sobie na ten spływ jakiś kajak bez okien (Kruszyn, jak chcesz, to Cię zaokrętuję... razem z kuchenką, lodówką i barkiem, ofkors - wiewiórkę, ostatecznie, też możemy ze sobą wziąc....):Bergen pisze: Matkozcórko, Kruszyn w kajaku, must see
Jak siądzie na rufie, to kajak nawet nie płynąc będzie wyglądał dynamicznieBergen pisze: Matkozcórko, Kruszyn w kajaku, must see
SamWiS pisze: Spływaj![]()
So What! pisze: Jak siądzie na rufie, to kajak nawet nie płynąc będzie wyglądał dynamicznie![]()
melinda pisze: jak nik jest zajety to nie powinnien wejsc
Arno pisze: zanużeniem
Arno pisze: że Kruszyn pozbawia nudy, nie jest nużący
wszedł...to ciekawe z ta watrobka..nigdy nie jadlam watrobki z grilla?to jadalne jest???Bergen pisze:melinda pisze: jak nik jest zajety to nie powinnien wejsc
Ale skoro wszedł, to znaczy że już przestał się zajmować czym tam się on zajmował