pod papugami
Re: pod papugami
nie wiem tylko dlaczego teraz mam większego moralniaka,kiedyś miałem wszystko w dupie.i to był najnormalniejszy czas
Uuu, Panie! Tylko się nie posikaj w kinie. Czy browary to na półtorej godziny siedzenia-duuuuużoPaweł C pisze:a ja mam 15 minut na 3 browary, bo na 20:30 mam seansqba30 pisze:mam ćwiarteczke,jutro mnie czeka z małą jakieś teatrzyki potem idę na browar obmyśleć co dalej

ja ostatnio w przed spektaklem w teatrze wypiłem 3browczyki,co chwile wychodziłem i trochę aktorzy nie mogli się skupić 

Cóż, najęli się do takiej pracy to muszą cierpiećqba30 pisze:ja ostatnio w przed spektaklem w teatrze wypiłem 3browczyki,co chwile wychodziłem i trochę aktorzy nie mogli się skupić

maf1, Wróciłem z trasy do Kolbaskowa .
Jestem zachwycony tymi oponami . Normalnie to mi po 400km zapalał się komornik . Dziś po przejechani 480 km mam jeszcze zapas na wskażniku
Różnica w spalaniu może wynieść nawet 20%
A taki byłem wściekły . Teraz szukam 215/60/16 na zapas
Jestem zachwycony tymi oponami . Normalnie to mi po 400km zapalał się komornik . Dziś po przejechani 480 km mam jeszcze zapas na wskażniku

Różnica w spalaniu może wynieść nawet 20%

Teatralnej?qba30 pisze:jest ktoś z branży?
Aktorem nie jestem (chyba?) ale o teatrze wiem dużo

Na zimówkach? ŁadnieKubik pisze:maf1, Wróciłem z trasy do Kolbaskowa .
Różnica w spalaniu może wynieść nawet 20%A taki byłem wściekły . Teraz szukam 215/60/16 na zapas

damaz, Dostaniesz we wtorek wieczorem . Chyba że podjedziesz wcześniej do hurtowni na kolejowej .
Mam jakiś komplet naprawczy do opon (w razie czego)damaz pisze:Kubik, jak opona tylko na zapas, to mogę...
zamienić się za matę
![]()
![]()
Kubik, z oponami to nie żart. jak pisałem wcześniej mam zdekompletowany komplet letni i zimowy. jak chcesz, mogę je zdekompletować bardziej.
Sam jestem w szokumaf1 pisze: Na zimówkach? Ładnie![]()

Trzech gości umówiło się w knajpie na flaszkę. Przy stoliku robią składkę-każdy dał po 10 zł. Po chwili kelner przynosi flaszkę i mówi: wódka kosztowała 25 zł, zostało 5 zł reszty, żeby było sprawiedliwie ja biorę 2 zł a panom oddaje po 1 zł reszty. Po paru minutach goście liczą: daliśmy 3 banknoty po 10 zł, kelner wydał nam po 1 zł reszty więc wydaliśmy po 9 zł, trzy razy 9 daje nam 27 zł, 2 zł wziął kelner...a gdzie jeszcze 1 zł?

To qrna co oni wzięli? Ćwiartkę?Kubik pisze:Sam jestem w szokumaf1 pisze: Na zimówkach? Ładnie![]()
![]()
Trzech gości umówiło się w knajpie na flaszkę. Przy stoliku robią składkę-każdy dał po 10 zł. Po chwili kelner przynosi flaszkę i mówi: wódka kosztowała 25 zł,

ale ja już nie mam siły tego w siebie wlewać... Małe wiaderko co wieczór, bęc mi pęknie 

czyli nie idę.A u mnie nic nowego.Szóstka w totka nie weszła,nawet dwójki nie weszła.a takie cholera miałem plany 

bo to jest niezła ściema.kiedyś jak były te banderole to mój stary prawie co losowanie miał jakąś wygraną,piątkę to miał z 10razy i dwie szóstki.Paweł C pisze: też nie potrafię prawidłowo skreślić tych 6 cyfr...![]()
dzisiaj pijesz coś czy nieteges?
qba30 pisze: dzisiaj pijesz coś czy nieteges?
wlałem już w siebie od rana 10 piw i nie mogę się opić... Od jutra robię detoks...