Wkład lusterka
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Wkład lusterka
OBK MY03: wyjmował ktoś wkład lusterka zewnętrznego? jak go wydostać z obudowy? Podgrzewanie działa tylko na części i troche denerwuje...może udałoby się to naprawić.
- lucza
- 4 gwiazdki
- Auto: babcie ra 95 i 96
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Wkład lusterka
Widzisz czarną rameczkę wokół szkła lustra? To właśnie z tej rameczki masz wyciągnąć same szkło ramka zostaje,pozdro.
JAZDA SUBARU-BEZCENNE!!! ZA BENZYNE ZAPŁACISZ KARTĄ MAESTRO!!
To może z innej beczki ? Gdzie kupić taki wkład z ogrzewaniem? Mógłbym wtedy zastosować młotek 

Oryginał zapewne w ASO, 4turbo bądź u Carfita. Można też zrobić myk i kupić "dorabiany" wkład i osobno element grzejny na Allegro a następnie przykleić jedno do drugiego i włożyć w obudowę lusterka. Ale nie wiem jak z niezawodnością takiego rozwiązania.
Dzięki Bergen
Niedługo święta więc zawitam do Polski i będę miał okazje poszukać a że zima nadchodzi sprawa warta jest uwagi. Swoją drogą to zastanawiam sie czemu nie wysiadło prawe lusterko 

Byłem dziś na szrocie nieopodal Trondheim i uczyłem się wyjmować lusterka......porażka
Nauczyłem sie że wyjąć wkład z lusterka to raczej trudne o ile możliwe. Sukcesem okazał się jednak połów żaróweczek do podświetlania przełączników. Wydobyłem prawie 30 sztuk
Wymieniłem już we włącznikach podgrzewania foteli a jutro atakuje zespół pstryczków od szyb. Po wstępnych próbach czuje, że nie będzie łatwo
Czuje,że będe musiał założyć osobny wątek....

Bergen pisze: Można też zrobić myk i kupić "dorabiany" wkład i osobno element grzejny na Allegro a następnie przykleić jedno do drugiego i włożyć w obudowę lusterka. Ale nie wiem jak z niezawodnością takiego rozwiązania.
Nie narzekałem. W Poldzie cały mechanizm lustra wyciągałem w 10sek.

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
- kuzi4
- 4 gwiazdki
- Auto: STi TypeR "22B", GT GF 98, Outback 2,5 '00
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
A wystarczy ową czarną rameczkę podgrzać np. suszarką do włosów i wkład wyjmujesz bez większych problemów. Potrzebny Ci jeszcze będzie nożyk do tapet lub wkład do niego.
Banalnie proste.....a ja na to nie wpadłemkuzi4 pisze: A wystarczy ową czarną rameczkę podgrzać np. suszarką do włosów i wkład wyjmujesz bez większych problemów

No i dałem radęArtur pisze:Banalnie proste.....a ja na to nie wpadłemkuzi4 pisze: A wystarczy ową czarną rameczkę podgrzać np. suszarką do włosów i wkład wyjmujesz bez większych problemów