matt pisze:Лукашэнка pisze:
Kiedy Kajto jedzie ze swoją normalną prędkością, ja nie potrafię poznać czy na tym zderzaku to STP czy też SIP...
a Dynamic-a chociaż widziałeś?
jak najbardziej, chociaż najpierw wydawało mi się, ze chodzi o dynamit.
Tutaj dodam, że się naprawdę cieszę, iż Grupa Lotos sponsoruje sport samochodowy.
Bardzo chętnie okazałbym moją wdzięczność za to tankując Dynamic 98.
Na przeszkodzie stoi jednak bardzo prozaiczna sytuacja - na 100-kilometrowym odcinku jednej z głównych tras w Polsce, którą najczęściej jeżdżę, nie ma ani jednej stacji Lotos. Ot, taki drobiazg.
To trochę tak jak z SIP i jego zaangażowaniem w sponsoring rajdowy.
Fajnie.
Ale co z tego, skoro od kilku lat za każdym razem gdy przymierzam się do zmiany auta, nie mają oni dla mnie nigdy samochodu, takiego jaki chciałbym kupić, wtedy kiedy bym go chciał kupić, i za takie pieniądze, jakie chciałbym na niego wydać?
PS
Dla ciekawości sprawdziłem dokładnie.
http://www.lotos.pl/konsumencki/atlas_stacji_paliw
Na trasie Katowice - Warszawa odległość między dwiema stacjami Lotos (w Stobiecku Szlacheckim i w Warszawie przy ul. Łopuszańskiej) wynosi aż 173km.
Żeby było jeszcze śmieszniej, ta stacja w Warszawie zlokalizowana jest przy szosie o dwóch rozdzielonych pasach ruchu, gdzie ewentualne zawrócenie na drugi pas w celu zatankowania i potem powrót - są utrudnione. A kolejna najbliższa stacja gdzie można by zatankować Dynamic 98 jest już po drugiej stronie Warszawy, przy ul. Radzymińskiej.
To jest po prostu dramat.
Przy takim pokryciu stacjami, to mogą sobie te paliwa promować... do usranej...