Koniec świata szwoleżerów
Re: Koniec świata szwoleżerów
A to jest różnica między snuciem się w korku w bumie, sru-do-baru, mesiu, prosiu czy innym whateverze? Albo wleczeniem się w kolumnie, gdzie przeciętny pajac, po przejechaniu skrzyżowania, nie umie nawet trafić w swój pas?
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Spróbuj, może ją wyczujeszky pisze:A to jest różnica między snuciem się w korku w bumie, sru-do-baru

Naprawdę turbo-wiśnia daje taki megaczad przy prędkościach 0.05km/h (no chyba że to jedyna chwila, kiedy nie musisz zakładać szyny nagryzowej, żeby sobie zębów nie powybijać ;))? Może polecisz też trzyłapkowy spiek? ;>
r.
r.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Tak, nie czujesz.
Ale może kiedyś też będzie Ci dane

PS
Korków 50m/h to ja nawet w W-wie nie zarejestrowałem. W Łodziomieście chyba też ich nie ma

Ale może kiedyś też będzie Ci dane

PS
Korków 50m/h to ja nawet w W-wie nie zarejestrowałem. W Łodziomieście chyba też ich nie ma

Korek jak korek wqurwia ale lubię , te spojrzenia na moją furę, innych szczęśliwych uczestników tej wycieczki
Próżniak ze mnie

Próżniak ze mnie

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Pietia, znam to.
Stałem kiedyś w korku Skodą Yeti.
Faktycznie, masa zaciekawionych spojrzeń, znaki, żeby opuścić szybę, potem pytania o brykę, o warunki zakupu, wersje, ceny, ile pali, ile wyciąga...westchnienia ludzi, że chcieliby taką mieć... Raz pytał nawet gość z Subaru (diesla
)...
Faktycznie, masa zaciekawionych spojrzeń, znaki, żeby opuścić szybę, potem pytania o brykę, o warunki zakupu, wersje, ceny, ile pali, ile wyciąga...westchnienia ludzi, że chcieliby taką mieć... Raz pytał nawet gość z Subaru (diesla

To ja jestem jakiś inny, bo mi się w GT-Rze stało tak samo w korkach, jak w Polonezie, Micrze, Bumie czy AR, tylko głośniej było i ciasno dopięte szelki utrudniały sięganie do pokręteł na konsoli.jarmaj pisze: Ale może kiedyś też będzie Ci dane![]()
r.
WiS pisze: Pietia, znam to.

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- maciekkkk
- 1 gwiazdka
- Auto: BuG WRX
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
haha mam tak samoPiter 35 pisze:Korek jak korek wqurwia ale lubię , te spojrzenia na moją furę, innych szczęśliwych uczestników tej wycieczki![]()
Próżniak ze mnie

Był Robak WRX---> jest GT MY`00 Wanna 260KM 357 niutków
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
no ale nie przesadzajmy, mały nissanek, jaka tam radośćky pisze: GT-Rze

Alan, Alan, Alan! pisze: no ale nie przesadzajmy, mały nissanek, jaka tam radość
Mazda
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
a, tak, pokićkały mi się te pudełkaAzrael pisze: Mazda

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
AMI, tak samo mikry jak 323 GT-R 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
a z tym, że tablet wyznacznikiem i znakiem, to jednak prawda jest.
na spotkaniu rodzinnym doświadczyłem. ośmieliłem się skrytykować, że do du... to-to się nadaje, bo ni to, ni sio. ależ zjebkę zaliczyłem. w dodatku - osiołek - wyraziłem opinię zaraz po tym, jak GOSPODYNI (lat ok. 30) z dumą wyniosła sprzęta coby rozkład jazdy tramwajowy w internecie sprawdzić.
to samo małżeństwo uważa, że najlepszy samochód jaki można mieć, to samochód służbowy i przy wyborze własnego toczydła ma żelazną zasadę "kombi w dizlu do 30". co ciekawe, głowa tejże rodziny, tymiż kombi zap....ała po polskich drogach krajowych tak, że ja nie wsiadałem. z definicji. jest przekonany, że umie jeździć. ja jestem przekonany, że powinien grać na wszystkich możliwych loteriach (no, chyba, że wyczerpał limit szczęścia - w co głęboko wierzę).
na spotkaniu rodzinnym doświadczyłem. ośmieliłem się skrytykować, że do du... to-to się nadaje, bo ni to, ni sio. ależ zjebkę zaliczyłem. w dodatku - osiołek - wyraziłem opinię zaraz po tym, jak GOSPODYNI (lat ok. 30) z dumą wyniosła sprzęta coby rozkład jazdy tramwajowy w internecie sprawdzić.
to samo małżeństwo uważa, że najlepszy samochód jaki można mieć, to samochód służbowy i przy wyborze własnego toczydła ma żelazną zasadę "kombi w dizlu do 30". co ciekawe, głowa tejże rodziny, tymiż kombi zap....ała po polskich drogach krajowych tak, że ja nie wsiadałem. z definicji. jest przekonany, że umie jeździć. ja jestem przekonany, że powinien grać na wszystkich możliwych loteriach (no, chyba, że wyczerpał limit szczęścia - w co głęboko wierzę).
Ale mniej mikry niz mikry :)Chloru pisze:AMI, tak samo mikry jak 323 GT-R
Jacek "AMI" Rudowski
ależ robię (swoje). i to tak bardzo, że aż sam się dziwię.Bergen pisze:Tak Ci powiem
a poprzedni post to reminiscencje po 3h rodzinnej nasiadówce. po prostu w 2.5 nie wytrzymałem. a że przy lekturze wątku mi się skojarzyło, że tablet, nie samochód, szczytem ubóstwienia - to napisałem.
na co-dzień nie naprawiam i nie zbawiam świata. zwłaszcza na siłę. o nie.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
damaz pisze: wyraziłem opinię zaraz po tym, jak GOSPODYNI (lat ok. 30) z dumą wyniosła sprzęta coby rozkład jazdy tramwajowy w internecie sprawdzić.
No ale damaz, weź spójrz na to trzeźwo z boku. Siedzisz przy stole u cioci na imieninach. Chcesz sprawdzić rozkład tramwajowy na szybko i co robisz? Albo w telefonie klikasz na malutkim ekraniku, albo odpalasz laptopa, czy desktopa, albo odpalasz tablet. W ostatnim wypadku możesz ten rozkład pokazać normalnie gościom przy stole. Akurat do tego, wyobrażam sobie, tablet jest bardzo wygodny.
A, że towarzyszy temu trochę lansu... to są zwykłe słabości ludzkie jak świat światem. I mam wrażenie, że nas - których akurat na to nie stać, albo którym firma nie kupuje - troszkę zwykła, malutka zazdrość zżera (piszę o sobie, żeby nie było)

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
No dobra, ale jeżeli ktoś nie korzysta z komunikacji zbiorowej, to po co mu tablet?Konto usunięte pisze:
No ale damaz, weź spójrz na to trzeźwo z boku. Siedzisz przy stole u cioci na imieninach. Chcesz sprawdzić rozkład tramwajowy na szybko i co robisz? Albo w telefonie klikasz na malutkim ekraniku, albo odpalasz laptopa, czy desktopa, albo odpalasz tablet. W ostatnim wypadku możesz ten rozkład pokazać normalnie gościom przy stole. Akurat do tego, wyobrażam sobie, tablet jest bardzo wygodny.

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
So What!, bo lubi nawigacje z dużymi ekranami 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Na to nie wpadłemChloru pisze:
So What!, bo lubi nawigacje z dużymi ekranami![]()

- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 102 razy
- Polubione posty: 168 razy
So What!, jak kupi tablet to zacznie korzystać z komunikacji zbiorowej .Proste