Zgadzam się. Ale praca u operatora ma czasami swoje plusyAlan, Alan, Alan! pisze: dokładnie tak, chociaż jak na moje barbarzyńskie podejście do rzeczy nie przytwierdzonych na stałe do ciała jest za drogi.
Koniec świata szwoleżerów
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 83 razy
Re: Koniec świata szwoleżerów
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
już się zorientowałem.Alan, Alan, Alan! pisze:vibowit, do Cię :p
Ty nędzny lanser jesteś jednak .
czarne jest piękne...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
ale z ambicjami.Alan, Alan, Alan! pisze:sknerus raczej
czarne jest piękne...
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 256 razy
- Polubione posty: 533 razy
Alan, Alan, Alan!, ja tam ten uchwyt po prostu mam przyklejony do szyby i to zalatwia sprawe. Żadnego przyklejania, odklejania i procedur startowych... dlatego jak jechalismy na Ułęż nie czekaliście na mnie tylko raczej na odwrót

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Tablet, jako nawigacja. Komórka z uchwytem na przedniej szybie. Całe szczęście, że w Cytrynie jest duża przednia szybaChloru pisze: Alan, Alan, Alan!, ja tam ten uchwyt po prostu mam przyklejony do szyby i to zalatwia sprawe. Żadnego przyklejania, odklejania i procedur startowych... dlatego jak jechalismy na Ułęż nie czekaliście na mnie tylko raczej na odwrót![]()
![]()
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
So What!, widziałem już takich co na Rajdzie Hiszpanii robili zdjecia iPadem to do nawigacji i prasowania też się nada, nie?
A na poważnie - uchwyt do średniej wielkości telefonu (3.7 cala) wisi na szybie non-stop i nie wadzi. Uchwyt do SGS2 (4.3 cala) pewnie też nie będzie wadził. Zobaczymy po świętach na ile te zabawki stanieją i się będziem przymierzać. 
- So What!
- 6 gwiazdek
Chloru, jak do tego dodać płytę DVD na lusterku wstecznym, to chyba niewiele już widać przez przednią szybę 
So What!, patrzenie przez przednią szybę jest przereklamowane i niedługo już będzie niemodne. 
czarne jest piękne...
- Chloru
- 6 gwiazdek
So What!, widać, że cywilizacja na południe dociera wolniej. Jakie DVD?! Blu-Ray! 
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
ta, wiem. Bo Ty już w piątek się trząsłeś od adrenalinyChloru pisze: dlatego jak jechalismy na Ułęż nie czekaliście na mnie tylko raczej na odwrót
No co Ty, So What!. Sebas... Chloru patrzy tylko przez boczne szybySo What! pisze: Chloru, jak do tego dodać płytę DVD na lusterku wstecznym, to chyba niewiele już widać przez przednią szybę
Do SGS-a nie przeszkadza, a to raptem 0.3" mniej.Chloru pisze: Uchwyt do SGS2 (4.3 cala) pewnie też nie będzie wadził.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
- So What!
- 6 gwiazdek
Jestem tradycjonalistąChloru pisze:
So What!, widać, że cywilizacja na południe dociera wolniej. Jakie DVD?! Blu-Ray!![]()
A mówił, że naprawił już wycieraczkiAlan, Alan, Alan! pisze:
No co Ty, So What!. Sebas... Chloru patrzy tylko przez boczne szyby![]()
![]()
![]()
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
oj fakju, ja już częściej z Tobą gadam niż z Martą.owoc666 pisze: Alan, Alan, Alan!, no, no, zajebisty ten Twój fon .
Winyla na lusterku wozisz?So What! pisze:Jestem tradycjonalistą
Czaaaaaddddd!!!
EDIT: poprawiona cytata ;)
Ostatnio zmieniony 29 lis 2011, o 16:04 przez vibowit, łącznie zmieniany 1 raz.
czarne jest piękne...
- So What!
- 6 gwiazdek
Coś Ci się cytowanie posypałovibowit pisze:Winyla na lusterku wozisz?So What! pisze:So What!, widać, że cywilizacja na południe dociera wolniej. Jakie DVD?! Blu-Ray!![]()
Czaaaaaddddd!!!
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
fakt, mówił, że mu coś trzeszczy z przoduvibowit pisze: Winyla na lusterku wozisz?
Czaaaaaddddd!!!
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 83 razy
Nic nie wadzi. Idealnie wspomaga przeglądanie fejsbuka w korkuky pisze:Do SGS-a nie przeszkadza, a to raptem 0.3" mniej.Chloru pisze: Uchwyt do SGS2 (4.3 cala) pewnie też nie będzie wadził.
r.
No mi też nie wadzi... ale ja fejsika nie przeglądamGodlik pisze:Nic nie wadzi. Idealnie wspomaga przeglądanie fejsbuka w korkuky pisze:Do SGS-a nie przeszkadza, a to raptem 0.3" mniej.Chloru pisze: Uchwyt do SGS2 (4.3 cala) pewnie też nie będzie wadził.
r.
...::nie rób tego, czego nie chcesz::...
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Melduję szczyt lansu: nie odrózniam tabletu, smartfonu i ajfona - serio
Mam telewizor (z przyzwyczajenia), laptopa (do pisania i przeglądania netu) oraz telefon Nokia, model sprzed 10 lat (do dzwonienia) - i całkiem mi z tym dobrze.
Czy juz umarłem i zmieniam się z wolna w węgiel, tylko jeszcze o tym nie wiem...?
Mam telewizor (z przyzwyczajenia), laptopa (do pisania i przeglądania netu) oraz telefon Nokia, model sprzed 10 lat (do dzwonienia) - i całkiem mi z tym dobrze.
Czy juz umarłem i zmieniam się z wolna w węgiel, tylko jeszcze o tym nie wiem...?
WiS pisze: Czy juz umarłem i zmieniam się z wolna w węgiel, tylko jeszcze o tym nie wiem...?
żaden lans, u Ciebie w domu nie takie urządzenia potrafią obsługiwac i programowac także masz opiekę a cfaniakujesz
Drodzy miłośnicy gadżetów, jak ktoś przetestuje dobrego i niedrogiego tableta z GPS który będzie w stanie udźwignąć kilkunastomegowe mapy z kalibracją to chętnie w przyszłym roku odkupię za karton pasztetu 
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Sokowirówkę masz na myśli?esilon pisze: u Ciebie w domu nie takie urządzenia potrafią obsługiwac