dla mnie 2 tyg to 14 dni ale co tam będziemy sie o drobne spieraćSo What! pisze: Kamper na 17 dni (2 tygodnie z pełnymi weekendami): 17 x 400 zł = 6.800 zł
przy takim krótkim wyjeździe tyle na paliwo nie wydasz...poprostu czasu Ci zabraknie na dojazd w te miejsca o których ja konkretnie piszęSo What! pisze: Założony przez Ciebie budżet na paliwo i drobne przyjemności: 5.000 zł
ja pisałem o 5 tyg Ty o 2So What! pisze: Jakieś jedzenie na wyjazd: 2.000 zł
masz jednak nikłe pojęcie o temacieSo What! pisze: Do tego jeszcze opłaty autostradowe. Jak nić wyjdzie 20 kzł. Brzmi coraz ciekawiej
Chyba na próbę zamieszkamy całą rodziną w jednym, małym, pokoju![]()
i bardzo dobrze, przecież nie o to tu chyba chodzi...nie wszyscy jeżdżą Subaru, nie wszyscy jeżdża kamperami i nie wszyscy lubią jointyvibowit pisze: ja po prostu tego nie czuję.
i w ten sposób podrózowalismy po Norwegii 7 lat zanim wyskoczył pomysł z kamperem...daje on więcej możliwości [stanie w dzikich miejscach gdzie brak hytek a śledzia nie wbijesz chyba, że wywiercisz wcześniej otwórSo What! pisze:dareq, wyprawa superchoć ja osobiście wybrałbym wersję wyjazd osobówką plus noclegi w hotelach (pewnie ogranicza to trochę możliwości zwiedzania).
So What! pisze: Chyba na próbę zamieszkamy całą rodziną w jednym, małym, pokoju![]()
Kompletnie nie kumacie bazy chłopakivibowit pisze: ja po prostu tego nie czuję.![]()
Już Cię widzę oderwanego przez kilka tygodni od internetuKonto usunięte pisze: Kompletnie nie kumacie bazy chłopaki. Jeździliście kiedyś z dziewczyną pod namiot? Nie brakowało Wam wtedy telewizora albo pralki? Nie było za twardo pod tyłkiem? Mnie tam wystarczało, że moja aktualna żona się chciała całować w namiocie, nawet mogło padać przez tydzień ;)
Myślę, że tak naprawdę clue tematu jest to, że nasze codzienne przyzwyczajenia powodują, że boimy się niewygody, tego, że jak zawsze w poniedziałek nie będę miał jajka sadzonego z grzanką. I nie będę mógł obejrzeć meczu siatkówki w środę w trakcie urlopu (oczywiście świadomie przejaskrawiam) A koszty są tylko wygodną wymówkąMożna pojechać taniej, samochodem z namiotem. Widoki i ryby będą równie piękne, tylko dzieci będą bardziej marudzić i będą musiały czasami pójść spać bez pidżamy i nie myjąc zębów
![]()
So What! pisze: Już Cię widzę oderwanego przez kilka tygodni od internetu![]()
Niewykluczone. Znajomi jeździli w tym roku kamperami po Alasce. Super wycieczka!Konto usunięte pisze: Jeszcze Cię kiedyś zobaczę w kamperze![]()
So What! pisze:Niewykluczone. Znajomi jeździli w tym roku kamperami po Alasce. Super wycieczka!Konto usunięte pisze: Jeszcze Cię kiedyś zobaczę w kamperze![]()
Lepiej niż mydareq pisze:
super sprawa tylko przeraża mnie jednen myk a mianowicie, że oni piją lepiej niż my
Gregski,gregski pisze:w tym roku przemieszkalismy w busie w sumie ponad dwa miesiace sumujac wakacje i wszystkie weekendy wyjazdowe