WItam
Jestem na etapie przekładania wnętrza z new age i silnika STI new age do GC.
Jak ktoś chciał zabrać się za taki projekt jestem wstanie polecić warsztat który dostosuje elektrykę do starej wiązki w kilka dni(drzwi, światła, wycieraczki, światełka itp.) Zrobione to będzie naprawdę profi polutowane zaizolowane wygląda jak oryginał.
Jak ktoś ma jakieś pytania prośba o mail :) walczę już od dłuższego czasu i trochę przeciwności napotkałem.
Nie zamieszczam żadnych fotek, więc nie proście :)
Przełożenie deski GD do GC
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
-
stankiew STI
- 1 gwiazdka
- Auto: Impreza STi 96 JAPAN IMPORT LIKE NEW
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Przełożenie deski GD do GC
Uwaga lokacja produktu
stankiew STI, a nie możesz po prostu po ludzku napisać namiarów na warsztat w odpowiednim dziale?

stankiew STI, a nie możesz po prostu po ludzku napisać namiarów na warsztat w odpowiednim dziale?
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
stankiew STI, jeżeli to wykonujesz usługowo to na tym forum możesz śmiało pisać 

-
maciek wawa
- 0 gwiazdek
- Auto: IMPREZA GT STI 96 GD SWAP
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Kurde mam zanik pamięci i nie pamiętam hasła do mojego konta a nie mam już tamtego maila i nie mogę go sobie przypomnieć.
Tak wiem że mogę napisać i podać firmę. To nie ja to robię, tylko mój znajomy.
Napisałem tu ten wątek, bo nie tylko o to mi chodzi, mogę poradzić jak coś zrobić, gdzie przy takiej modyfikacji pojawiają się problemy, jak coś obejść, itp.
Co do elektryki to byłem pełen podziwu jak wszystko jest zrobione, koleś usiadł ze schematami i ładnie wszystko podłączył. Szyby śmigają, lusterka się składają, światła są.
Jak miał bym jeszcze raz wsadzać wnętrze od gd i silnik STI 2004 to bym się dwa razy zastanowił, bo to jest droga przez mękę, no chyba że masz trzy samochody STI JAP, wolnossak europa i STI 2002+ to można to zrobić myślę, że w dwa miesiące :)
Tak wiem że mogę napisać i podać firmę. To nie ja to robię, tylko mój znajomy.
Napisałem tu ten wątek, bo nie tylko o to mi chodzi, mogę poradzić jak coś zrobić, gdzie przy takiej modyfikacji pojawiają się problemy, jak coś obejść, itp.
Co do elektryki to byłem pełen podziwu jak wszystko jest zrobione, koleś usiadł ze schematami i ładnie wszystko podłączył. Szyby śmigają, lusterka się składają, światła są.
Jak miał bym jeszcze raz wsadzać wnętrze od gd i silnik STI 2004 to bym się dwa razy zastanowił, bo to jest droga przez mękę, no chyba że masz trzy samochody STI JAP, wolnossak europa i STI 2002+ to można to zrobić myślę, że w dwa miesiące :)