WiS pisze: Sokowirówkę masz na myśli
jeżeli tak nazywasz to co łączy się z conajmniej trzema satelitami jednoczesnie to tak, sokowirówke

WiS pisze: Sokowirówkę masz na myśli
WiS pisze: A to drugie, to chyba wibrator jest
Ty na pewno budujesz domesilon pisze: i słusznie bo bez wibratora nic się dobrze nie zagęści
Ano widzisz. Jeszcze z dziesięć lat temu byłbyś dziwakiem. Dziś jesteś hipsterem.WiS pisze:Melduję szczyt lansu: nie odrózniam tabletu, smartfonu i ajfona - serio![]()
Mam telewizor (z przyzwyczajenia), laptopa (do pisania i przeglądania netu) oraz telefon Nokia, model sprzed 10 lat (do dzwonienia) - i całkiem mi z tym dobrze.
Czy juz umarłem i zmieniam się z wolna w węgiel, tylko jeszcze o tym nie wiem...?
Za stary. Jeśli masz coś więcej niż dwójkę z przodu, możesz być najwyżej zwłokami hipstera ;)Bergen pisze: Dziś jesteś hipsterem.
Oprócz dwójki (lewej górnej) mam z przodu także jedynkę (prawą dolną) - liczy się...?ky pisze: Jeśli masz coś więcej niż dwójkę z przodu
Mi się tablet zawsze kojarzy z monstrualną tabletką przeciwbólową .Taki mega Ibuprom którego czasami potrzebujęMelduję szczyt lansu: nie odrózniam tabletu, smartfonu i ajfona - serio
I szklanka łychy do popiciadanikl pisze: Taki mega Ibuprom
Od zimnej zaczęłoby boleć gardłoAlan, Alan, Alan! pisze: ciepłej![]()
No dobra, niech to będzie mój coming outWiS pisze:Melduję szczyt lansu: nie odrózniam tabletu, smartfonu i ajfona - serio![]()
Mam telewizor (z przyzwyczajenia), laptopa (do pisania i przeglądania netu) oraz telefon Nokia, model sprzed 10 lat (do dzwonienia) - i całkiem mi z tym dobrze.
Czy juz umarłem i zmieniam się z wolna w węgiel, tylko jeszcze o tym nie wiem...?
Kruszyn nie bądzmy Pewexami nie mieszajmy dwóch róznych systemów walutowychKruszyn pisze:I szklanka łychy do popiciadanikl pisze: Taki mega Ibuprom
Łycha podobno najlepiej wchodzi z ketonalemdanikl pisze: nie bądzmy Pewexami nie mieszajmy dwóch róznych systemów walutowych.Albo Ibuprom albo łycha
![]()
i łączy się z satelitami?WiS pisze:A to drugie, to chyba wibrator jest
Mapa, plus czasami słońce/gwiazdy (zależy co widać) albo mech na drzewachDoxa pisze: Nawigacji w samochodzie też nie używam,jeżdżę z mapą. Trochę dłużej może to trwa, ale nie zdarzyło mi się nie dotrzeć do celu
Z ketonalem raczej dobrze wychodziKruszyn pisze: Łycha podobno najlepiej wchodzi z ketonalem
Ja się nie znam, więc ja pozycjonuję się mechanicznie i bez pomocy, ale dobrze wiedzieć że w razie czego NSA pomozedamaz pisze: co on? system pozycjonowania pewnie ma...
Arno Ty jak zwykle wyważony i rozważny w tych tematachArno pisze:atseroida, stasteroida, Carrington się zbliża, kuliedzy> tego się bać i czytać o tym. I się przygotować.
Arno pisze: I się przygotować.