Tu jest samoobsługa

Jest jakaś ciekawa impreza w ten weekend na starym mieście ? Czy oprócz muzyków z pralką FRANIĄ jeszcze ktoś występuje o tej porze roku ?
Ja już mam ciśnienie na 04 grudnia na wielką paradę Mikołajów na motocyklach. Już kupiłem "cegiełkę" i przymierzam strój!Kubik pisze:maf1,
Tu jest samoobsługa![]()
Jest jakaś ciekawa impreza w ten weekend na starym mieście ? Czy oprócz muzyków z pralką FRANIĄ jeszcze ktoś występuje o tej porze roku ?
Yyy, znaczy samolotem?Kubik pisze:Tak się składa że moje dzieci obchodzą urodziny na początku grudnia i nigdy nie planuję , bo one robią mi niespodziankę . Ja w niedzielę będę w przelocie przez Gdańsk .
szybkim autem .maf1 pisze:Yyy, znaczy samolotem?Kubik pisze:Tak się składa że moje dzieci obchodzą urodziny na początku grudnia i nigdy nie planuję , bo one robią mi niespodziankę . Ja w niedzielę będę w przelocie przez Gdańsk .
Ooo! To znaczy, że mnie ominiesz śmigiem naddźwiękowymKubik pisze:szybkim autem .maf1 pisze:Yyy, znaczy samolotem?Kubik pisze:Tak się składa że moje dzieci obchodzą urodziny na początku grudnia i nigdy nie planuję , bo one robią mi niespodziankę . Ja w niedzielę będę w przelocie przez Gdańsk .
A po kiego tyle ładujesz? przecież w Gdańsku jest giełda rolnicza i wszystko kupisz na miejscuKubik pisze:Nie tak całkiem śmigiem . Muszę załadować 2 kpl opon , 120 butelek piwa , 50 kilo kartofli , 100 kilo jabłek , dwie pasażerki i nie wiadomo ile bagażu . Myślałem że cos ciekawego się dzieje w okolicach Motławy i przystani , albo przy LOT .
Odkąd barman pisze na kropce incognito , to wszyscy się przeniesli .maf1 pisze:Uuu! Jest tu kto? Wszyscy już na odwyku?
jesteś pewny czy znowu teoretyzujesz?Kubik pisze:Odkąd barman pisze na kropce incognito , to wszyscy się przeniesli .
Ocenisz jak się spotkamy w realu, nie na forum...jarmaj pisze: Paweł C, Ty naprawdę jesteś takim burakiem, czy tylko na potrzeby forum?
zofija pisze: Paweł C, nie musisz go lubić, ale Wasze prywatne rozgrywki są mało interesujące.
burak, to masz duży problem... Normalni ludzie oceniają kogoś patrząc jaki jest w realnym życiu, nie po internetowym avatarze...burat pisze:Paweł C, zdanie wyrabiamy sobie tu w realu możesz być królem Indii kogo to interesuje