czy grillowac kazdy moze?
Re: czy grillowac kazdy moze?
LouCyphre pisze: a w rozpalaniu ognisk mam spore doświadczenie (Remigo może potwierdzić)![]()
LouCyphre, już się boję

damaz pisze: trzeba zrobić ankietę wybierającą rzeczkę.
Arno, pewnie wrzuci plan a ankiety to zło , jest plan i decydować się jestem lub nie a nie tworzyć nową historię ...

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
fakt, splunął i już można było kiełbaski piećLouCyphre pisze: Kurcze pieczone dawno nie bywałem na forum, a tu taki ciekawy pomysł na spędzenie łikendu. Jestem jak najbardziej za spływem. Niekoniecznie w kajaku ale popływałbym po rzece, pospałbym w namiocie, a w rozpalaniu ognisk mam spore doświadczenie (Remigo może potwierdzić)

rozpalaniu ogniska,a co powiesz na rozpalenie grilla?LouCyphre pisze:Kurcze pieczone dawno nie bywałem na forum, a tu taki ciekawy pomysł na spędzenie łikendu. Jestem jak najbardziej za spływem. Niekoniecznie w kajaku ale popływałbym po rzece, pospałbym w namiocie, a w rozpalaniu ognisk mam spore doświadczenie (Remigo może potwierdzić)
Pozdrófffffka :P
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
ja moge sprzedac Ci grillowane miesko albo cos tam...no chyba ,ze wolisz cos innego???melinda pisze:rozpalaniu ogniska,a co powiesz na rozpalenie grilla?LouCyphre pisze:Kurcze pieczone dawno nie bywałem na forum, a tu taki ciekawy pomysł na spędzenie łikendu. Jestem jak najbardziej za spływem. Niekoniecznie w kajaku ale popływałbym po rzece, pospałbym w namiocie, a w rozpalaniu ognisk mam spore doświadczenie (Remigo może potwierdzić)
Pozdrófffffka :P