Pierwsza rejestracja w US w 2007r
link do wątku z którego go kupiłem kropce
viewtopic.php?f=15&t=135866&view=unread#unread
Dodam tylko że od kupna przejechałem ok 15 tys km i minął pronad rok.
Wymieniłem 2 x olej (Motul), tarcze przód na Brembo i klocki Ferrodo 2500 (WRX zaczął hamować) i sworznie wahaczy z przodu.
Z autem nic sie nie dzieje i nie działo.
Silnik pracuje jak naowy od wymiany do wymiany oleju delewam 0,5 litra , na lakierze jest parę rysek i odprysków Mi to nie przeszkadza - prawie nie widać. Na prawym fotelu drobne wypalenie po papierosie po jedynym włascicielu w US.
Blacharsko i technicznie - bez zarzutu auto proste.
W US byl lekko uszkodzony.
przed zakupem sprawdzony dokładnie w Kocar Subaru w Poznaniu. Potwierdziły sie zdjęcia z US - czyli lekko uszkodzony zderzak, i błotnik, urwane lusterko - naprawdę duperele.
Auto jest proste i jeździ się jak nowym- niedawno robiłem przegląd w znajomej stacji i spradziłem wszystko co sie da łącznie z geometrią - wynik mnie zaskoczył - jak nowy!

Na samochód wystwiam fakturę 23 %.
Dla poważnie zainteresowanych doślę zdjęcia z US, wydruk z Carfax-u i opis po sprawdzeniu przez Kocar-Subaru (jak opanuje sztukę zamieszczania zdjęć to wkleje w ogłoszenie .
Cena jak mnie interesuje to ok 43 tys plnów.
Powód sprzedaży - taki jak u wielu - znalazłem STI (zamiast modyfikować WRX-a) ale niestety nie czerwone
PS Aktualnie założyłem bacboxa Devil (mała puszka - fajny dźwię i nie męczy nawet na autostradzie) więc jest wybór seria lub Devil w zależnosci od upodobań.
tel. 533 333 911
Auto stoi pod Poznaniem bywam również w Toruniu
link do Alledrogo
http://moto.allegro.pl/sprzedam-2006-su ... 43460.html

Uploaded with ImageShack.us