Odnośnie hamulców
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Odnośnie hamulców
Witam. Postanowilem ze przed zima porobie troche autko cobym mogl z wami polatac po gorach. No to po kolei zaczelem robic przednia zawieche. Pozniej hamulce. Wymienilem przewody sztywne jak i miekkie, klocki i tarcze, okladziny. Jakiez bylo moje zdziwienie kiedy sie okazalo ze reczny hamuje tylko na jedno kolo. Okazalo sie ze jest zapieczona jedna z linek recznego. Pojechalem do jednego sklepu - nie mieli linki, do drugiego, trzeciego i tak dalej. I tu moje pytanie: co jest w tej lince takiego dziwnego ze w ZADNYM sklepie motoryzacyjnym jej nie ma ?. I czy macie namiar moze na jakis sklep internetowy gdzie mozna nabyc taka linke ??
Re: Odnośnie hamulców
Linki się nie sprzedają bo każdy hydrauliczny robi
PS. Rynek cześci subaru jest dziwny, wiele cześci jest trudno dostępnych.Nawet na allegro czesto jest padaczka.

PS. Rynek cześci subaru jest dziwny, wiele cześci jest trudno dostępnych.Nawet na allegro czesto jest padaczka.
W żyłach benzyna,zamiast serca TURBINA.
Ciara, w naszym forumowym Katalogu Firm znajdziesz namiary na różne oferty sprzedawców części do Subaraków.
Czarownica prawdę Ci powie :D
No tak sobie przegladalem oferte niektorych sklepow i nie widze zadnego sklepu w ktorym sa oferowane linki :/. Zaciski, klocki, tarcze, okladziny ok, nie ma problemu ale nie ma linek :/.
Co do czesci trudno dostepnych do Subaru to sprubujcie gdzies znalezc linke recznego do Opla Montereya 3.1 TD z 96r
. Taki sam fenomen jak i Subaru 
Co do czesci trudno dostepnych do Subaru to sprubujcie gdzies znalezc linke recznego do Opla Montereya 3.1 TD z 96r

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Za linki do Żaby zapłaciłem kiedyś 400pln. I nie wiem po co, bo 2 lata nie miałem rękawa i było dobrze 

- kuzi4
- 4 gwiazdki
- Auto: STi TypeR "22B", GT GF 98, Outback 2,5 '00
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
jest w Krk na zakopiance firma, która dorabia linki. Wysyłasz im starą i za dwa dni masz nową. Ja zapłaciłem 50 zł za sztukę, wykonanie profi.
KONSOR. PRODUKCJA LINEK MOTORYZACYJNYCH
ZAKOPIAŃSKA 147
30-418 KRAKÓW , MAŁOPOLSKIE
GEO : 50.001449 , 19.922007
Telefon : 0122661045
Fax : 122661045
KONSOR. PRODUKCJA LINEK MOTORYZACYJNYCH
ZAKOPIAŃSKA 147
30-418 KRAKÓW , MAŁOPOLSKIE
GEO : 50.001449 , 19.922007
Telefon : 0122661045
Fax : 122661045
- kuzi4
- 4 gwiazdki
- Auto: STi TypeR "22B", GT GF 98, Outback 2,5 '00
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Tez mialem wysylac linke ale do Firmy pod Warszawa. Temat juz nieaktualny bo od forumowicza kupilem oryginalna za co bardzo mu dziekuje :*