pod papugami

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
qba30
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: pod papugami

Post 4 gru 2011, o 20:27

Paweł,wszedłeś z nim prywatnie w gierkę na pw i to cię zgubiło .Mnie też próbował wciągnąć w te "klimaty'' ale się nie dałem .Chyba poczuł się tym trochę zakłopotany i teraz odwdzięcza się uszczypliwymi wycieczkami w moim kierunku .Swoją drogą cieszę się że nie muszę za to płacić.W normalnych warunkach taki kabaret sporo kosztuje.

3ym się brachu.pij tylko czyścioche.nara.
FTZ

So What!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Giulia V Q4
Polubił: 309 razy
Polubione posty: 60 razy

Post 4 gru 2011, o 21:18

Paweł C, czy Kubik to Irazu vel Zacier?

maf1
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Impreza 2,0GX (czarna!!!)

Post 4 gru 2011, o 21:34

qba30 pisze:maf1 po czym masz taką fazę?pewne żródło?mój dziadek jak się upijał to wkładał mundur kawaleryjski i gadał podobnie.

grzańca idę robić
A wiesz... tak bywa....czasami :lol:

apal
Awatar użytkownika
3 gwiazdki
Polubił: 1 raz
Polubione posty: 1 raz

Post 4 gru 2011, o 22:23

:o

Niezła jazda... :lol: :lol: :lol:

So What!, tak jakby :?
...::nie rób tego, czego nie chcesz::...

maf1
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 4 gru 2011, o 23:14

Idę spać. Rano do pracusi i muszę się wygrać po dzisiejszej PARADZIE ;-)
Papaśki :thumb:

Kubik
4 gwiazdki
Auto: impreza

Post 5 gru 2011, o 00:36

So What!, A mnie nie chcesz zapytać ?
Dopóki tak myśli , to ja mam przednią zabawę .
apal,
Sporo ryzykujesz stając po jakiejkolwiek stronie . Będzie jazda
Jutro dotrze do mnie stary komputer firmowy . Oj będzie się działo - jutro odnajdziesz na tym forum starego znajomego .
Prom jest w drodze .

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: KARAWAN
Polubił: 111 razy
Polubione posty: 95 razy

Post 5 gru 2011, o 00:54

Paweł C pisze: bo siakos mi się tu nie chce już pisać ...

No ciekawe ... już nie wyglądają wszyscy jak mareczek :?: :giggle:
Kubik pisze: Sporo ryzykujesz stając po jakiejkolwiek stronie . Będzie jazda
Jutro dotrze do mnie stary komputer firmowy . Oj będzie się działo - jutro odnajdziesz na tym forum starego znajomego .

Znaczy mareczku ,ze lodówkę otworzy i wyskoczysz :?: :mrgreen:
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...

apal
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 5 gru 2011, o 00:56

Kubik pisze:So What!, A mnie nie chcesz zapytać ?
Dopóki tak myśli , to ja mam przednią zabawę .
apal,
Sporo ryzykujesz stając po jakiejkolwiek stronie . Będzie jazda
Prom jest w drodze .
Czyli to jednak Ty... a miałam pewne wątpliwości :whistle:

Grozisz mi teraz? Bo to zabrzmiało jak jakaś groźba :cofee:

gruby
5 gwiazdek
Auto: klekotnik

Post 5 gru 2011, o 01:24

A to nie mozna tak po ludzku?

Po prostu cztery...

g.

Kubik
4 gwiazdki

Post 5 gru 2011, o 10:11

apal, Nie tak bardzo się mylisz ale dziś Marek dotrze do mnie ze swoim kompem . Obiecał mi dać nagranie z rozmowy z Tobą z grudnia przed rokiem . Przypadkowo nagrało się jak dzwoniłaś . Ja Ciebie nie straszę ale Marka znam 43 lata . Chyba za bardzo Cię oszczędzał . Jak dobrze pamiętam , to Paweł chciał na początku tylko udowodnić że jest w stanie zdobyć taką dupę jak Ty . Sama jesteś winna że tak to poszło . Wpisujesz się w jakieś głupie gierki i robisz wszystko na forum pod jego dyktando .
Niektórzy tak sie przejęli rolą że piszą ponad 30 postów dziennie . Jeszcze inna osoba pisała na forum w dniu I komunii świętej własnego dziecka . Nie wiem jak to się leczy ale odpuść sobie przynajmniej Ty . Tobie to wcale nie jest potrzebne .
Miarą wielkości człowieka , jest ilość jego wrogów
Mamy umowę na podział który z nas gdzie pisze .

So What!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Giulia V Q4
Polubił: 309 razy
Polubione posty: 60 razy

Post 5 gru 2011, o 10:19

Kubik pisze: apal, Nie tak bardzo się mylisz ale dziś Marek dotrze do mnie ze swoim kompem . Obiecał mi dać nagranie z rozmowy z Tobą z grudnia przed rokiem . Przypadkowo nagrało się jak dzwoniłaś . Ja Ciebie nie straszę ale Marka znam 43 lata . Chyba za bardzo Cię oszczędzał . Jak dobrze pamiętam , to Paweł chciał na początku tylko udowodnić że jest w stanie zdobyć taką dupę jak Ty . Sama jesteś winna że tak to poszło . Wpisujesz się w jakieś głupie gierki i robisz wszystko na forum pod jego dyktando .
Niektórzy tak sie przejęli rolą że piszą ponad 30 postów dziennie . Jeszcze inna osoba pisała na forum w dniu I komunii świętej własnego dziecka . Nie wiem jak to się leczy ale odpuść sobie przynajmniej Ty . Tobie to wcale nie jest potrzebne .
Może trochę szacunku do kobiety :idea:

apal
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 5 gru 2011, o 10:51

Kubik pisze:apal, Nie tak bardzo się mylisz ale dziś Marek dotrze do mnie ze swoim kompem . Obiecał mi dać nagranie z rozmowy z Tobą z grudnia przed rokiem . Przypadkowo nagrało się jak dzwoniłaś . Ja Ciebie nie straszę ale Marka znam 43 lata . Chyba za bardzo Cię oszczędzał . Jak dobrze pamiętam , to Paweł chciał na początku tylko udowodnić że jest w stanie zdobyć taką dupę jak Ty . Sama jesteś winna że tak to poszło . Wpisujesz się w jakieś głupie gierki i robisz wszystko na forum pod jego dyktando .
Żegnam... po raz kolejny zresztą.

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: KARAWAN
Polubił: 111 razy
Polubione posty: 95 razy

Post 5 gru 2011, o 10:54

So What! pisze:
Może trochę szacunku do kobiety :idea:
So What!,obawiam się ,ze nie koniecznie wiedzą co napisałeś ... :idea:
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...

Chloru
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Polubił: 245 razy
Polubione posty: 526 razy

Post 5 gru 2011, o 11:03

Uprzejma prośba o pranie brudów w innym miejscu.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae

Kubik
4 gwiazdki

Post 5 gru 2011, o 11:12

Chloru, Próbuję nie prowokować . To forum było fajne i czytam go od dwóch lat . Dla mnie przenoszenie swoich fobii z jednego forum na drugie jest chore .
Nie myslałem że apal wpisze sie w ten poziom obrzucania błotem . Bez obaw , niczego nie zrobię już w tym barze .
So What!, Zauważyłeś kto zaczął wycieczkę i swoje chore domysły ?
Kruszyn,
Wiedzą ale PawełC ma taką krucjate aby Marka ścigać na wszystkich możliwych portalach
Obaj mamy niezły ubaw , ale pranie brudów faktycznie może się wymknąć spod kontroli .

Chloru
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Polubił: 245 razy
Polubione posty: 526 razy

Post 5 gru 2011, o 11:21

Kubik pisze: Chloru, Próbuję nie prowokować . To forum było fajne i czytam go od dwóch lat . Dla mnie przenoszenie swoich fobii z jednego forum na drugie jest chore

Interesuje mnie to tyle co zeszłoroczny śnieg. Jeżeli ktoś Cię prowokuje to nie odpisuj i wrzuć do ignore'a. To samo dotyczy drugiej strony. Nie znam nikogo z Was osobiście i nie zamierzam dochodzić kto zawinił. Po prostu to co tutaj wyprawiacie jako towarzystwo wzajemnych aberracji jest niesmaczne.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Łosiarrii , Baśka

Post 5 gru 2011, o 11:28

od dawna mówiłem ,że ten wątek jest do dupy :cofee:

Kubik, chciałeś nie chciałeś ale napisałeś na publiku to co napisałeś to ,że z kolegą PawełC pojechaliśmy sobie trochę to nie dla tego ,że obraliśmy którąś ze stron ,a dlatego ,że zachowywał się jak zachowywał i uważaj na to co piszesz albo pisz sobie na PW bo to jest forum "samoczyszczące" i możesz zostać potraktowany w ten sam sposób.
Kubik pisze: Wiedzą ale PawełC ma taką krucjate aby Marka ścigać na wszystkich możliwych portalach
a ty co robisz teraz z apalą :?: to jest dokładnie to samo ,coś mi się wydaje że wy innych problemów nie macie w życiu ale tak jak napisał Chloru, brudy sobie pierzcie tam gdzie zaczęliście :idea:
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" :mrgreen:

barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: OOOO
Polubił: 34 razy
Polubione posty: 87 razy

Post 5 gru 2011, o 11:59

Paweł C doczekał się dostępu moderowanego. Jego posty będą przechodziły przez akceptację moderatorów zanim zostaną opublikowane. Nie wierzę w niezauważenie kilkunastokrotnego (jak nie lepiej) zwracania uwagi.
Do reszty szanownego towarzystwa - nie interesuje mnie kto komu co powiedział na kropce, kresce, pw, przez telefon, czy w sypialni. To nie jest ściek ani miejsce do wylewania pomyj na siebie wzajemnie. Ostrzegam po raz ostatni. Jeszcze jedna jazda kogokolwiek w jakąkolwiek stronę i wątek będzie zamknięty, a wszelkie próby odnowienia będą ubijane w zarodku.
Przyszliście na forum, zostaliście przyjęci serdecznie, nawet dostaliście baner na górze, żeby Wam było łatwiej. Jednak Wasze zachowanie odbiega od normy - nie tylko tutejszej, ale i ogólnie przyjętych zasad panujących między ludźmi. Chcecie prać brudy, to proszę wyjść. Tu nie ma miejsca na taki chlew. Albo akceptujecie nasze zasady, albo guzik "Wyloguj" jest w prawym górnym rogu ekranu.
Na kropce "się skończyło", tu też może.

mały 5150
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Czarne Zło

Post 5 gru 2011, o 12:13

Widzę, że jest prawie jak na onecie :o Syf, szambo i chlew! Widzę, że się pomyliłem jako osoba, która optowała za tym aby dawny "bar" był traktowany nieco z przymrużeniem oka i aby wszyscy czuli się swobodnie. Ale jak widać po raz kolejny zasada trzymania za ryj musi wziąć górę :cofee:
Tak jak napisała barbie otrzymaliście jako nowi na forum dużo więcej przywilejów i serdeczności niż niejeden inny forumowicz. Teraz czterema kończynami podpisuję się pod zamknięciem tego zgniłego wątku i wyproszeniem Was na tego typu konwersacje gdzieś indziej albo w ogóle może się grzecznie pożegnajcie.
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru :-d

Kubik
4 gwiazdki

Post 5 gru 2011, o 12:17

maf1
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 26 gru 2011, o 10:20

Panie i Panowie! Ktoś jeszcze tu pije?

Janek Chojnacki wspomina....
A ja pij e... :thumb:

maf1
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 7 sty 2012, o 10:26

I co?
Naprawdę nikt? :o

jarmaj
6 gwiazdek
Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
Polubił: 83 razy
Polubione posty: 443 razy

Post 7 sty 2012, o 15:27

Pić to pewnie czasem i ktoś pije, ale towarzystwo przerabiające forum na jakiś czat :wall: szczęśliwie udało się chyba na kropkę

maf1
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 7 sty 2012, o 17:01

Eeeetam, na "kropkę" :-/ Tam nie ma pijaków a jeno spamery :whistle:

Bergen
Awatar użytkownika
Moderator