zofija, dlatego nie biorę tego co tam napisali za pewnik, tylko czekam, aby WitAce rozwiał moje wątpliwość.zofija pisze:Лукашэнка, media kłamią. Nie wiedziałeś?

zofija, dlatego nie biorę tego co tam napisali za pewnik, tylko czekam, aby WitAce rozwiał moje wątpliwość.zofija pisze:Лукашэнка, media kłamią. Nie wiedziałeś?
dareq pisze: To ja może zmienię trochę tytuł tematu żeby sie trochę kupy trzymało
Chyba Cie wyprzedzilem - przeczytaj sobie jeden post wczesniejЛукашэнка pisze:dlatego nie biorę tego co tam napisali za pewnik, tylko czekam, aby WitAce rozwiał moje wątpliwość.
![]()
dareq pisze: Macie coś do powiedzenia w temacie chipowania ? Porady, wskazówki chetnie widziane
Azrael pisze:dareq, ale co tu jeszcze radzić - wybierz kogoś kto podchodzi profesjonalnie i odpowiedzialnie do tematu a potem to już jak z wyborem lekarza - nie wiesz czy dobrze wybrałeś tak naprawdę nigdy.
WitAce pisze: To, ze bedzie sie mialo wieksza moc przy danych obrotach, a przez to bedzie mozna jezdzic przy nizszych obrotach i oszczedzac paliwo?
Przeczytać, przecztałem.WitAce pisze:Chyba Cie wyprzedzilem - przeczytaj sobie jeden post wczesniejЛукашэнка pisze:dlatego nie biorę tego co tam napisali za pewnik, tylko czekam, aby WitAce rozwiał moje wątpliwość.
![]()
dareq pisze: to są chyba tzw gusta o których się nie dyskutuje ale zawsze oczywiście można pogadać
Dziękuję za pocieszenie.WitAce pisze:Лукашэнка, Dobrze, ze przynajmniej masz watpliwosci. Znaczy sie, ze myslisz