pszpszppszzzpszpzpppppszzzzz ile??Alan, Alan, Alan! pisze: 30 godzin

bez przerwy, czy z międzylądowaniem....?
pszpszppszzzpszpzpppppszzzzz ile??Alan, Alan, Alan! pisze: 30 godzin
dwie przesiadki po 2+h i pewno jedno międzylądowanie z 1h. W gorszej wersji było 15h w Dubaju, albo 8h we Frankfurcie i z 9 w Dubaju.Bergen pisze: bez przerwy, czy z międzylądowaniem....?
Jak lecisz? Bangkok, Londyn?Alan, Alan, Alan! pisze:.
Sam lot to jakieś 22-24h tam i ze dwie mniej tu. Później sprawdzę w rozpisce.
Warszawa - Frankfurt - 2:00ky pisze: Jak lecisz? Bangkok, Londyn?
moja wolność jest najważniejsza, i pod przymusem jakiegoś lotu nie będę. Co innego jak kupię pierwszą paczkę za AUD16Kruszyn pisze: Alan, Alan, Alan!, zacznij już rzucać palenie
dodam jeszcze, bo pewno stukacie się w głowę i sprawdzacie w tabelce, że taki samolot to może ze 20 h latać.Alan, Alan, Alan! pisze: To pudło nie ma szans tyle lecieć bez odbicia się od ziemii.
Trzeba mieć wizę , by wyjść na miastoЛукашэнка pisze: Po tym co mi ostatnio koledzy naopowiadali o tamtejszych cenach topowej elektroniki i innych bajerów, skusił bym się na jakiś mały shopping.
A z uzyskaniem tej wizy jest jakiś duży problemPiter 35 pisze:Trzeba mieć wizę , by wyjść na miasto. A jak nie masz, to siedzisz na lotnisku
ja tu mówię o jaraniu. Dymku, dymuszku. Zaciąganiu się po ... kolana. A nie jakieś zabawki dla metrosiówinquiz pisze: Alan, Alan, Alan!, kup albo pożycz elektronika, da się tym zabić chęci lepiej niż gumą nikotynową.
Teoretycznie nie , ale nie sądzę by zdążył do wyjazduЛукашэнка pisze: A z uzyskaniem tej wizy jest jakiś duży problem![]()
E tam.Alan, Alan, Alan! pisze:Лукашэнка, wszystko fajnie, miałem nawet w opcji lotu 15h w Bubaju. Ale pomyśl, gdzie ja bym miał tę elektronikę po 10h podróży, 15h czekania i przed następnymi 15h podróży. Ganiając jak rumun z siatami po Dubajskim targu
Zakup jakiegoś porszaka w okazyjnej cenie to mogłby być temat na powrotną podróż przez Dubaj.Mam kolegę, który mieszkał w Dubaju. Ceny aut, to dopiero były fajne.
Skanowania oka się nie boję. Z tego co wiem, to bezbolesny zabieg.Piter 35 pisze:Teoretycznie nie , ale nie sądzę by zdążył do wyjazduЛукашэнка pisze: A z uzyskaniem tej wizy jest jakiś duży problem![]()
, bardzo są nie ufni
. Skanowanie oka przy wyjściu na miasto i takie pierdoły
Лукашэнка pisze:A żeby w tym optymistycznym wątku dodać coś optymistycznego:
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/wa ... rukuj.html
Fajnie
Gruntownie przebudowana na tym odcinku DK8 będzie doskonale spełniała to zadanie.leon pisze:Kędy ?
Arti, ładnie razem wyglądacieArti pisze:Nie mogłem się doczekać ale wreszcie spadło dość śniegu żeby dało się porządnie pobiegać na biegówkach.Można było spotkać innych pasjonatów treningu na białym: