A co chciałbyś sobie też takiego sprawić?

zofija pisze: A co chciałbyś sobie też takiego sprawić?
zofija pisze:
Myślę, że właśnie do tego przede wszystkim służy forum. Również to![]()
Taaa z szerszymi drzwiami i lepszymi amorkamizofija pisze: A co chciałbyś sobie też takiego sprawić?![]()
Kruszyn, to zależyKruszyn pisze: to co da się za-chipować wóz Drzymały czy nie bo zagubiłem się w tym paskudnym off topie![]()
![]()
So What! pisze: A tak swoją drogą silniki 2.5 tdi
Witek pisze: Was pogło.
dlaczego ?Witek pisze: Połączenie pojemności 2,5 i doładowania się po prostu nie sprawdza.
Subarowe silniki 2,5 T są podobno bardzo awaryjne.dareq pisze:
dlaczego ?
O, już się nie mogę doczekać! I koniecznie do tego modro kapustaKruszyn pisze:zofija pisze:
zofija, a rolada i kluski śląskie już ugotowane dla mężaO kurcze to nie ten wątek
![]()
![]()
![]()
Pewnie to by było ustatnie upalenie tego autaKonto usunięte pisze: Jeśli chodzi o czip tuning, to fajnie by było, gdyby dareq wpadł poupalać kamperem na jakieś Chlejady. Nie musiałby nawet brać pokoju, a my jadąc z nim na zwiedzanie okolicy nie musielibyśmy wracać do hotelu na noc
W kamperze da się gotować podobno, tyle że ja nie umiem niezależnie od warunków.jarmaj pisze:O, już się nie mogę doczekać! I koniecznie do tego modro kapustaKruszyn pisze:zofija pisze:
zofija, a rolada i kluski śląskie już ugotowane dla mężaO kurcze to nie ten wątek
![]()
![]()
![]()
dareq, chlejady zawsze są w plenerze, a kamper to byłaby idealna sprawa na zapewnienie zimnej wódki przez cały wieczów i schronienia dla "poszkodowanych" przed rozdeptaniem/przejechaniem.dareq pisze: Pewnie to by było ustatnie upalenie tego auta![]()
i lodówka też mam dużą...dla kobiet użyczę toalety a faceci w krzaki za potrzebąjeśli temat dzieje się w plenerze...
Awaryjne są 2.5TDI V6, ale dareq, z tego co się zorientowałem, ma 2.5V5, który jest raczej ciężki do ubicia.So What! pisze:A tak swoją drogą silniki 2.5 tdi są chyba dość awaryjne, a chip tuning raczej nie przedłuży żywotności silnika.
jarmaj pisze: O, już się nie mogę doczekać! I koniecznie do tego modro kapusta![]()
zofija pisze:
W kamperze da się gotować podobno, tyle że ja nie umiem niezależnie od warunków.
zofija pisze: czy przeszkadza Ci, że ktoś po prostu poprosił o wypowiedzi on-topic?
Alan, Alan, Alan! pisze: poprosił o trzymanie się tematu
dareq pisze: damaz, wzruszyła mnie qrwa Twoja historia ale daj mi sie coś dowiedzieć w temacie
Mocna rzecz v5 :))))vibowit pisze:Awaryjne są 2.5TDI V6, ale dareq, z tego co się zorientowałem, ma 2.5V5, który jest raczej ciężki do ubicia.So What! pisze:A tak swoją drogą silniki 2.5 tdi są chyba dość awaryjne, a chip tuning raczej nie przedłuży żywotności silnika.
ze dwa razy, nie chce mi się szukać, dareq, próbował/prosił o powrót do tematu, ale nie ważne.Dido pisze: zofija napisał(a):
czy przeszkadza Ci, że ktoś po prostu poprosił o wypowiedzi on-topic?
Alan, Alan, Alan! napisał(a):
poprosił o trzymanie się tematu
A tymczasem
dareq napisał(a):
damaz, wzruszyła mnie qrwa Twoja historia ale daj mi sie coś dowiedzieć w temacie
mogę być zbyt młody i mieć zbyt małą wiedzę, ale z tego co wiem to nie.Dido pisze: Na Śląsku tak się kogoś prosi ???? To ja przepraszam
Konto usunięte pisze: Szczerze mówiąc mam w dupie czy ktoś tu zostanie czy nie.