Mogę się wybrać. Kiedy masz czas?Bea pisze:Vibovit a Ty sie do W-wki wybierasz ? Moze z Koda ?
Długi weekend
Re: Długi weekend
czarne jest piękne...
- Bea
- 2 gwiazdki
- Auto: Volvo XC 90/Ford Mondeo Ghia
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
W czwartek miedzy 14 a 17 , piatek od 17 , sobota od 15.
Kłamstwo zdąży obiec pół świata zanim prawda włoży buty...
Ogłaszam dłuugi weekend. Wielki powrót z roboty 

"...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
Dłubię to, dłubię tam to. :)
Ja zacząłem o 18.10....gimof pisze:Ogłaszam dłuugi weekend. Wielki powrót z roboty

Dolce far niente 

ja tradycyjnie znowu cieszę się na długi weekend, wreszcie będę miał czas nadrobić trochę zaległości w moich firmach, a za tydzień organizuję zawody rowerowe w Świeradowie 

To ja w nich startuje, okPaweł_BB pisze: organizuję zawody rowerowe w Świeradowie

radekk czyżbyś upalał rowerowo?
"...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
- Interceptor
- 3 gwiazdki
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Jasne, wpadaj, moze akurat będziesz miał szczęście w losowaniuradekk pisze: Po prostu chcę wygrać ramę

Ale ja chcę tylko się zapisać i żebyś poinformował że wystartowałem, skończyłem ostatni, ale skończyłem. Tylko podaj dane gdzie mam przelać pieniądze za uczestnictwo.Paweł_BB pisze:
Jasne, wpadaj, moze akurat będziesz miał szczęście w losowaniu![]()
A gdzie te zawody są? Bo jak gdzieś blisko mnie to może wpadnę. Ale bym zamieszanie zrobił jak bym stanął na starcie na rowerku dla dzieci na 4 kółkach

Impreza jest w Świeradowie-Zdroju, potem w czerwcu w Sopocie, w sierpniu w Białce Tatrzańskiej a we wrześnie w Brennej k/Bielska-Białej.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
A nie da rady zorganizować jakiejś imprezki w okolicach PoznaniaPaweł_BB pisze: Impreza jest w Świeradowie-Zdroju, potem w czerwcu w Sopocie, w sierpniu w Białce Tatrzańskiej a we wrześnie w Brennej k/Bielska-Białej.
Może kiedyś, ale do Świeradowa nie masz daleko (ok. 260 km) więc mógłbyś się przejechać na piffffkoradekk pisze: A nie da rady zorganizować jakiejś imprezki w okolicach Poznania

Dziś na Helu było bajkowo - ponad 20 stopni, pełne słońce.
Czy muszę dodawać, że nie miałem żadnego problemu z parkowaniem?

Czy muszę dodawać, że nie miałem żadnego problemu z parkowaniem?

http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Dev, patrzyłem w sobotę rano, czy nie będzie okazji Ci mignąć i machnąć gdzieś koło Władka, ale pewnie jechałeś później... A pogoda na Helu była rewelacyjna cały tydzień - nie za ciepło, nie za zimno, sucho i jodowo. Ponoć dziś się psuje (za to w Kielcach poprawia
).
A bajkowo to było wczoraj na A1. Mniej samochodów, niż fotoradarów. Na szczęście, żona prowadziła, więc konto punktowe też mam bajkowo nienaruszone...

A bajkowo to było wczoraj na A1. Mniej samochodów, niż fotoradarów. Na szczęście, żona prowadziła, więc konto punktowe też mam bajkowo nienaruszone...

WiS pisze: Dev, patrzyłem w sobotę rano, czy nie będzie okazji Ci mignąć i machnąć gdzieś koło Władka, ale pewnie jechałeś później... A pogoda na Helu była rewelacyjna cały tydzień - nie za ciepło, nie za zimno, sucho i jodowo. Ponoć dziś się psuje (za to w Kielcach poprawia).
Niestety, jechałem koło południa, więc pisząc Twymi słowy - nie było nam dane, niestety. Co do załamania pogody - nie jest prawdą jakoby, nadal jest pięknie, delektuję się ostatnimi momentami, a potem, wieczorem - ruszam w stronę stepów azjatyckich. Oby większość ruszyła po obiedzie, bo ja nie zamierzam.
http://wwojnar.com/