Bo powinni dać gwarancję na dwunastoletni silnik w stanie bliżej im nieznanym, tak?Witek pisze: Czyli jeśli czip rozwali silnik, to naprawią Ci czip i będziesz miał w pełni sprawny cip, który będziesz mógł włożyć do nowego silnika.![]()
ky pisze:Bo powinni dać gwarancję na dwunastoletni silnik w stanie bliżej im nieznanym, tak?Witek pisze: Czyli jeśli czip rozwali silnik, to naprawią Ci czip i będziesz miał w pełni sprawny cip, który będziesz mógł włożyć do nowego silnika.![]()
50 gramów??gregski pisze:a propos jointow: klikamy na tak
http://www.tvn24.pl/1003576,,,czy-popie ... sondy.html
posiadanie 50g nie karalne. Tylko nie ma nic o tym, że można legalnie kupić/sprzedać/produkować... Bajki dla upalonych dzieciKonto usunięte pisze: 50 gramów??
Przecież to wystarczy dla kompanii wojska.
Dodaj do tego jeszcze rózne chemiczne swiństwa które są dodawane na róznych etapach hodowli i potem wychodzą takie mózgojeby ,że strach zapalićgregski pisze:50g to przy dzisiejszej zawartosci thc masakra :)))
Wyłącz komplikator i odpowiedz na to proste pytanie, które Ci zadałem. Powinni dać gwarancję na silnik?Witek pisze: Ty masz jakąś obsesję na moim punkcie. To już chyba nie uleczalne.Gdzie bym czegoś nie napisał tam się pojawiasz i komentujesz to. Nawet nie patrzysz na moje słowa, tylko wtłaczasz swoją obsesyjną wizję świata.
Duzo zalezy od rynku. Na zakazanych jest najwieksze goowno, to kazdy wie. Dlatego jestesmy na tak za 5 nie 50 g. A palikot zdrowo przypajacowal, ale moze wlasnie o to chodzi by przegiac i nie robic potem afery z 5g ktore sa legalne np w czechach, a u nas sa za to wyroki..danikl pisze:Dodaj do tego jeszcze rózne chemiczne swiństwa które są dodawane na róznych etapach hodowli i potem wychodzą takie mózgojeby ,że strach zapalićgregski pisze:50g to przy dzisiejszej zawartosci thc masakra :)))
w końcu jakieś konkretyFUX pisze:No i jak napisałem gdzieś wyżej.
W 4 postach przeszliśmy od tuningu poprzez niesprawiedliwość lokalową, dywagację, kto kim raczej nie będzie do jointów...
gregski pisze: Duzo zalezy od rynku. Na zakazanych jest najwieksze goowno, to kazdy wie. Dlatego jestesmy na tak za 5 nie 50 g. A palikot zdrowo przypajacowal, ale moze wlasnie o to chodzi by przegiac i nie robic potem afery z 5g ktore sa legalne np w czechach, a u nas sa za to wyroki..
Z tego co pamietam w berlinie mozna miec do 15g.
Konto usunięte pisze: W NL z tego co pamiętam można kupić w cofee shopie 5g. Więcej nie chcą sprzedać, trzeba iść do innego ;)
Każdy gdzieś maAlan, Alan, Alan! pisze: mam trawiszcze gdzieś
i tak i nie. Tzn. uważam, że tak powinno być, ale!... społeczeństwo mamy nauczone socjalizmu i bezradności. Jak się coś dzieje to lecimy do rządu po pomoc. Sam nie wiem. Skrajny liberalizm i pozwolić wyginąć idiotom, czy jakinquiz pisze: czy nie można w końcu k.... pozwolić aby się każdy do woli truł czym chce za psie pieniądze? A niech robią co chcą ale jak się przekręcą to ich problem.
nie, nie, ja po staropolsku. Wóda te sprawy. No piwo, ostatnio trochę rudej. Trawsko było kiedyś ze 3 razy i jakoś tak nie na moją głowę. Słabą mam.Bergen pisze: Każdy gdzieś ma