Wrocławskie spociki
Re: Wrocławskie spociki
wszystkie chwyty byłyby dozwolone, jakby można było spychać, zajeżdżać drogę, robić ram manouver i inne takie 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Ja jestem chętny. Kris82 też mówił, że rozważa sprawę. eMTi rusz się to sobie pojeździmy
Podobno jest jeszcze jedno wolne miejsce (max. 8 zespołów), ale do 17tej jest czyjaś rezerwacja. Po 17tej MM ma do mnie dzwonić, więc dam znać.
Kierunek wschód, tam musi być jakaś cywilizacja!!!
I tak oto zespół Nieformalnie-Fabryczno-Forumowy-Subaru pod enigmatyczną nazwą BOXER POWER
zainaugurował swe uczestnictwo w długodystansowych wyścigach na MM
Zespół w składzie Krzysiek und ja nie daliśmy plamy i jak mawia Hardcore'owy Koxu - NIE BYŁO LIPY
Zajęliśmy miejsce 5te na 8 zespołów, co nie jest złym wynikiem, biorąc pod uwagę, że debiutowaliśmy oraz że mieliśmy zdecydowanie najwolniejszą maszynę do dyspozycji 
Po przejechaniu 230 okrążeń mieliśmy 5 okrążeń straty do liderów, a do podium zabrakło raptem 2 kółka.
Generalnie był czad i przednia zabawa adrenaliny przyprawionej smakiem rywalizacji
. I tylko ten mułowaty kart, który na prostej tracił do innych dwie długości 
kraftpol po poprzednim wpisie nie wchodziłem na forum i nie wiedziałem żeś był chętny. Do następnego razu

Zespół w składzie Krzysiek und ja nie daliśmy plamy i jak mawia Hardcore'owy Koxu - NIE BYŁO LIPY

Po przejechaniu 230 okrążeń mieliśmy 5 okrążeń straty do liderów, a do podium zabrakło raptem 2 kółka.
Generalnie był czad i przednia zabawa adrenaliny przyprawionej smakiem rywalizacji

kraftpol po poprzednim wpisie nie wchodziłem na forum i nie wiedziałem żeś był chętny. Do następnego razu

Źle nie było, kart faktycznie nie jechał, ale zabawa i emocje rewelacyjne! :) plecy, ręce i noga to do dziś nap... :) 230 okrążeń i tylko dwie zmiany! :)
Dzięki spokojny za zgrany team!
Dzięki spokojny za zgrany team!
Sprawdziłem czasy jakie kręciłem przed zawodami na karcie nr9. Były średnio 0,4s lepsze. Wygląda na to, że przy 200 okrążeniach zajechalibysmy 80s dalej czyli co najmniej 2 okrążenia - czyli podium

- hemi112
- 5 gwiazdek
- Auto: Były: Justy, szutrowy killer GF, jest perełeczka GC
- Polubił: 0
- Polubione posty: 13 razy
kurcze ładne zabawy,ładne...10.12.2011 na redeco/rakietowa jest kolejna edycja time attack,mielismy byc ale dupa wyszła:( cos tam mam być w styczniu i...oby do stycznia:)
kiedy człowiek naprawdę chce żyć,to medycyna jest bezsilna:)
Milo bylo Panow Krzyska, Krisa82 poznac, tym razem krotko ale widzimy sie pewnie niebawem ;)
Kszysiek - masz mega ustawiona geometrie z tylu na sporym minusie czy mi sie tylko wydawalo?!?
Kszysiek - masz mega ustawiona geometrie z tylu na sporym minusie czy mi sie tylko wydawalo?!?
Miło było spotkać kolegę, witamy w rodzinie :) Pavel, tak jest, bo ktoś jeszcze w Szwajcarii skracał sprężyny :)
krzysiek, a ty gdzieś trafiłeś ten filmik z Walimia jak wracaliśmy z 90-lecia

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Pavel, miło było poznać! Bardzo fajny ten Twój GTek! Do zobaczenia niebawem, może na Rakietowej? 

- hemi112
- 5 gwiazdek
- Auto: Były: Justy, szutrowy killer GF, jest perełeczka GC
- Polubione posty: 13 razy
i co był ktos na rakietowej 10.12 na time attack?
w niedzielę 18.12 wbijam do wro,będę sie pałętał po centrym ,galerka dominikańska,rynek-to jak będzie jakis pieszy machał,albo pozdrawiam ze srebrnej wanny to eta jo:)
Znak rozpoznawczy?? trzoda na czapce z daszkiem;)
w niedzielę 18.12 wbijam do wro,będę sie pałętał po centrym ,galerka dominikańska,rynek-to jak będzie jakis pieszy machał,albo pozdrawiam ze srebrnej wanny to eta jo:)
Znak rozpoznawczy?? trzoda na czapce z daszkiem;)
kiedy człowiek naprawdę chce żyć,to medycyna jest bezsilna:)
Mam wstępną rezerwację toru na rakietowej na sobotę 31.12 na godzinę 8.30 do 9.30. Cena to 325 PLN za cały tor za godzinę do podziału oczywiście na wszystkich uczestników. Proszę dajcie jak najszybciej znać gdyby ktoś był chętny. Lista:
1. kris82
2. eMTi
3. krzysiek
4.
1. kris82
2. eMTi
3. krzysiek
4.
Prosze o dopisanie do listy!
Jakos wczesniej sie pojawiamy? 8:00? Czyzby w nocy z pt na sob mialo popadac biale?
1. kris82
2. eMTi
3. krzysiek
4. Pavel

1. kris82
2. eMTi
3. krzysiek
4. Pavel
Cos tam meteo pokazuje lekko na niebiesko.... plissssss :Dkris82 pisze:Pavel,![]()
Jakie białeprzecież wiosna idzie
no no... ja mam RE070 na pokładzie, żadnego białego, ma być mokro 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Z tego co słyszałem, to rakietowa pokryta śniegiem nie jest zbyt fajna...
Jeżeli chodzi o godzinę, to zdecydowanie 8 najpóźniej. Ostatnio byliśmy jakieś 45min przed rozpoczęciem jazdy i jako, że nikogo przed nami nie było, koleś pozwolił nam wjechać i poustawiać sobie pachołki. A ponieważ eMTi jak zawsze dużo filozofował, to zajęło nam to prawie godzinę i zaczęliśmy nawet po czasie
Dlatego lepiej być wcześniej i mieć godzinę czystej jazdy 
Jeżeli chodzi o godzinę, to zdecydowanie 8 najpóźniej. Ostatnio byliśmy jakieś 45min przed rozpoczęciem jazdy i jako, że nikogo przed nami nie było, koleś pozwolił nam wjechać i poustawiać sobie pachołki. A ponieważ eMTi jak zawsze dużo filozofował, to zajęło nam to prawie godzinę i zaczęliśmy nawet po czasie

Ja też jutro wrzucam letnie, więc lepiej, żeby deszcz popadał i oczywiście nie przymarzłeMTi pisze: no no... ja mam RE070 na pokładzie, żadnego białego, ma być mokro![]()

Ok, bede przed 8:00. Sszkoda tylko, ze koncza mi sie amorki a AGX'y jeszcze w pudlach leza i czekaja...kris82 pisze:Z tego co słyszałem, to rakietowa pokryta śniegiem nie jest zbyt fajna...
Jeżeli chodzi o godzinę, to zdecydowanie 8 najpóźniej. Ostatnio byliśmy jakieś 45min przed rozpoczęciem jazdy i jako, że nikogo przed nami nie było, koleś pozwolił nam wjechać i poustawiać sobie pachołki. A ponieważ eMTi jak zawsze dużo filozofował, to zajęło nam to prawie godzinę i zaczęliśmy nawet po czasie![]()
Dlatego lepiej być wcześniej i mieć godzinę czystej jazdy

kris82, nie fisiuj tutaj, jak nie pasuje, to mogę smacznie pospać do 8:20, a Wy poogarniacie trasę
Ja jestem za! 

Na kropce jeszcze dwie osoby wstępnie się dopisały, więc wygląda na to, że będzie nas przynajmniej dwa razy więcej niż ostatnio

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubione posty: 0
Chłopaki, ja jeszcze nie wiem czy wpadnę, bo może mi się nie chcieć wstać i szkoda mi zimówek na tor, ale jak bym przyjechał, to przynajmniej popatrzę.. a jak się skuszę, to mogę się dorzucić, czy z góry ustalacie ilość aut i kasę?
Pavel, może wtedy byś sobie zobaczył te gumki
?
Pavel, może wtedy byś sobie zobaczył te gumki

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

Ja tez jade na nowkach zimowkach no i bede oszczedzal... No ale to moj pierwszy raz na torze ;)pawlaswrc pisze:Chłopaki, ja jeszcze nie wiem czy wpadnę, bo może mi się nie chcieć wstać i szkoda mi zimówek na tor, ale jak bym przyjechał, to przynajmniej popatrzę.. a jak się skuszę, to mogę się dorzucić, czy z góry ustalacie ilość aut i kasę?
Pavel, może wtedy byś sobie zobaczył te gumki?
Jak tylko sie pojawisz to bede przygotowany finansowo na gumki