Jak się luzuje Witka? Jak drób, czy jakoś inaczej? ;)zofija pisze: Weź se jointa i się wyluzuj![]()
r.
Jak się luzuje Witka? Jak drób, czy jakoś inaczej? ;)zofija pisze: Weź se jointa i się wyluzuj![]()
napisałem już parę razy. Mam je 4 lata, chciałbym inne. Nigdy nie miałem dłużej auta.FUX pisze: AAA, skoro twierdzisz, że to zajebiste auto, to po kiego, z Twoimi przebiegami, zmieniać na coś innego/lepszego/gorszego/zmiennego/etc.
Będziesz miał inny kolor(nie wiadomo)/nie chcesz tuningować/chcesz/inny rocznik/stan/bite/kręcone/znowu będzie zrobione 1-5kkm rocznie.
Po co?
w AU będę miał turbowanne 260-270 koni, do tego nieźle napompowany WRX 280 koni z jakimiś chorymi niutonometrami i jak się A/T naprawi to Legacy twin turbo 280 koni. Ty myślisz, że ja się stęsknię za Subaru?Godlik pisze: Spoooko, pojedzie do tych kangurów, posiedzi trochę, wróci, przejedzie się Wiśnią i już nie będzie sprzedawał
A w tej Australii to można tak pojeździć jak u nas się jeździ na codzień...?Alan, Alan, Alan! pisze: w AU będę miał turbowanne 260-270 koni, do tego nieźle napompowany WRX 280 koni z jakimiś chorymi niutonometrami i jak się skrzynia naprawi to Legacy twin turbo 280 koni. Ty myślisz, że ja się stęsknię za Subaru?
Fitush, ma opracowane szuterki.Godlik pisze: A w tej Australii to można tak pojeździć jak u nas się jeździ na codzień...?
wanna można powiedzieć teraz ma wszelkie zalety auta służbowegoChloru pisze: Alan, Alan, Alan!, szuterki.... a zapasowe zderzaki to mają w dobrej cenie? ;)
No jak, bez tortu ?Piter 35 pisze:Już się pogubiłem , sprzedała się Wiśnia czy nie
Jak by miał Sti-ja to w życiu by nie sprzedawał ot coLouCyphre pisze: co max 4 lata trzeba garaż przewietrzyć
mały update. Nawoskowałem, poodkurzałem, ustawiłem zawias na zimę oraz naprawiłem latającą klapę (zamek się podniósł).esilon pisze: Alan, Alan, Alan!, a cena się zmieniła czy się trzyma, pytam bo może w gąszczu oftopa przeoczyłem ?
Koniecznie, bo jeszcze - nie daj Boże! - ktoś postanowi kupićAlan, Alan, Alan! pisze: W związku z tym, chyba cenę podniosę,
wcale nie mówię, że nie jest. Prawdę mówiąc nie mam pojęcia ile to może tam być.eMTi pisze: dobrze, że masz furę w wawie, bo gdyby to miało być jeszcze z chlejad....
bo to zło... nienawidzę tegoAlan, Alan, Alan! pisze: bo mi się już nie chciało tylnej szyby szorować od wewn.
Alan, Alan, Alan! nie sprzedaje Wiśni na częściKonto usunięte pisze: dam 9,5 tysia![]()
deal. Ale to nawet trochę za dużo. Wystarczy 7.2k euro.Konto usunięte pisze: dobra tsza miec serducho
idą święta
dam 9,5 tysia
ale to za co w takim razie? chcesz, żeby Cię powozić po Szwarcwaldzie?Konto usunięte pisze: moja cena w pln-ach
biora bryke jak stoiAlan, Alan, Alan! pisze:ale to za co w takim razie? chcesz, żeby Cię powozić po Szwarcwaldzie?Konto usunięte pisze: moja cena w pln-ach