Chloru pisze: 22 stopnie ustawione i spokojnie starcza.
19 też daje radę

Mnie również. Gdzie można to cudo zobaczyć na żywo?dareq pisze:Ta metoda co do ocieplenia dachu podoba mi sie najbardziej ...
I te 19 st to wodaKonto usunięte pisze:19 też daje radęChloru pisze: 22 stopnie ustawione i spokojnie starcza.
tak, ale na tym chętnie się wieszają protestujący ekolodzy bo wielki komin i obłok pary dobrze wypada na fotkachBergen pisze: koziolek, to jest wieża chłodząca![]()
W Norwegiisubarutux pisze:Mnie również. Gdzie można to cudo zobaczyć na żywo?dareq pisze:Ta metoda co do ocieplenia dachu podoba mi sie najbardziej ...
zofija pisze: 40 st. to ciepła?![]()
![]()
![]()
Co tydzień powinna być dezynfekcja do ok. 65 st.ky pisze: Ale w bańce to o około 15 za mało, można sobie coś wyhodować.
Pewnie kupiłeś jakąś podróbę i tam nie trza czyścićKonto usunięte pisze: Dlaczego Viessmann mi nic o tym nie powiedział?
A Wy macie baniak 300-400l, no nie?Konto usunięte pisze:Powiem szczerze, że właśnie pierwszy raz w życiu usłyszałem o dezynfekcji układu cwu![]()
Dlaczego Viessmann mi nic o tym nie powiedział?
FUX pisze: A Wy macie baniak 300-400l, no nie?
Konto usunięte pisze: jak sobie z tym radzą posiadacze pompy ciepła, która jak wiadomo nie potrafi nagrzać cwu powyżej jakichś 50st o ile pamiętam?
WitAce, przecież napisane jest otwartym tekstem, że nie o ekologię, nie o wygodę, tylko o cenę chodzi.WitAce pisze: Przy tym rozwiazaniu wcale nie chodzi mi o ekologie, ale o wygode.
A legionella?Лукашэнка pisze:Konto usunięte,
nic się nie martw, bakterie takie jak Thermus aquaticus czy Pyrolobus fumarii żyją w gorących źródłach,
Konto usunięte pisze:Chloru pisze: 22 stopnie ustawione i spokojnie starcza.
19 też daje radę
jarmaj pisze: Chyba u Eskimosów.
Za boga bym nie wytrzymał w tak zimnym pomieszczeniu....
Ja nie wytrzymam sekundy w wannie z woda 40oC...zofija pisze:40 st. to ciepła?WitAce pisze:ciepla wode o temperaturze prawie 40st. I to w zupelnosci wystarcza.![]()
![]()
![]()
Zależy komu to wystarcza.![]()