Kurde, tak niewiele brakowało a bym od 3 roku życia mieszkał w Italii
F1 2008
Re: F1 2008
Ciekawe na ile fotoradarów by się natknął...

Teraz jest w radio reklama, która mówi ile to istnień ludzkich uratowało ustawienie fotoradarów. 
czarne jest piękne...
Chyba politycznych, które dzięki temu mogły sobie kupić po nowej limuzynievibowit pisze: Teraz jest w radio reklama, która mówi ile to istnień ludzkich uratowało ustawienie fotoradarów.
Skoda Octavia 1.9D.radekk pisze: Chyba politycznych, które dzięki temu mogły sobie kupić po nowej limuzynie![]()
W porywach SuperB 1.9D.
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Mówił, że jechał za Hamiltonem, który go nie blokował, ale nie chciał ryzykować, więć odpuścił, żeby powiększyć dystans. I wtedy wystygły mu opony.EterycznyŻołądź pisze:Nie wiem czy ktoś go przypadkiem trochę nie przyblokował.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
Jest dzbanek!! Drugi, ale dzbanek! Szkoda Heidfelda, szkoda Sutila.
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Wielkie gratulacje dla Roberta
Uważam, że z czołowej stawki jechał najlepiej. Jak zwykle szybko, równo, systematycznie. Jako jedyny nie popełnił jakiegoś grubego
błędu. Nie wiem czy się zgodzicie, ale szkoda, że przestało padać. Myślę, że jakby było mokro do samego końca, słuchalibyśmy Mazurka Dąbrowskiego.
Uważam, że z czołowej stawki jechał najlepiej. Jak zwykle szybko, równo, systematycznie. Jako jedyny nie popełnił jakiegoś grubego
błędu. Nie wiem czy się zgodzicie, ale szkoda, że przestało padać. Myślę, że jakby było mokro do samego końca, słuchalibyśmy Mazurka Dąbrowskiego.
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
FIAmilton skończył wyścig na kapciu:
http://www.f1.v10.pl/Hamilton,ukonczyl, ... 12811.html
http://www.f1.v10.pl/Hamilton,ukonczyl, ... 12811.html
to był pierwszy wyścig odkąd Roberto startuje w F1, który oglądało sie tak jak mecz piłkarski,
dobrze, że bez Szpaka
dobrze, że bez Szpaka