Piękny dzień dziś mamy
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
Re: Piękny dzień dziś mamy
LouCyphre, on po prostu lubi jak coś go w jajka uwiera. Zauważyłeś, że na co drugim zdjęciu ma na sobie jakieś obcisłe rajtuzy
?
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Chloru, no Robin Hood normalnie
Arti ale ona ma słabość do rajdowców słyszałem ,że śmiga z jakimś pilotem jak jej pokażesz jak śmigasz furą będzie twoja

Arti ale ona ma słabość do rajdowców słyszałem ,że śmiga z jakimś pilotem jak jej pokażesz jak śmigasz furą będzie twoja
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
burat, raczej Rabin Hood
Arti słynie z zamiłowania do ładnych kobiet ....znaczy do fotografowania ładnych kobiet
Na imprezie 120 przyznał się ,po spotkaniu z bobrem

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Gump pisze: Arti, ładnie razem wyglądacie
jeszcze ładniej by było ze stopami, ale co tam fotograf był chyba w większej podjarce niż Kiepszczon
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Zobaczymy jak Ty będziesz suszył jak w końcu zajadę do Ciebie wracając z gór.LouCyphre pisze: Zajebiscie zeby suszysz na tym zdjeciu stoszowicki gópku :D

- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
esilon, przecież z tyłu nie ma amortyzatorów.
Ty miłośniku lołrajderów i forków z zajeżdżonymi tylnymi amorami, bo przecie samopoziomujące takie drogie.

Ty miłośniku lołrajderów i forków z zajeżdżonymi tylnymi amorami, bo przecie samopoziomujące takie drogie.
i co to w końcu zakupiłeś?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Witek
- 6 gwiazdek
Jak to miło, że właściciele Subaru są tak zazdrośni z powodu byle Maluszka. 
Witek pisze: Jak to miło, że właściciele Subaru są tak zazdrośni z powodu byle Maluszka
zazdroszcze jak niewiele trzeba do szczęscia posiadaczom Fi...abarthów
- Witek
- 6 gwiazdek
No ta, nie to co właściciele subaru, którzy wkładają w te auta tysiące, a i tak są niezadowolenie. Bo turbo mogłoby być większe, bo ryje przodem, bo uszczelka poszła, bo pali dużo, bo sprzęgło be... a i tak nawet jak to wszystko naprawią to mają niezbyt urodziwe auto. 
Witek, a Ty mógłbyś w końcu powiedzieć, na jakie fele się w końcu zdecydowałeś... 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
esilon, mała rzecz a cieszy.... dobrze, że przynajmniej właściciela 
Witek pisze: bo ryje przodem
taa, to chyba jakims kiepskim kierwcom ryje
Chloru pisze: mała rzecz a cieszy
Chloru, chodziło Ci o tuning lusterek ? no faktycznie taniej niz wieksze turbo
- Witek
- 6 gwiazdek
eMTi pisze:Witek, a Ty mógłbyś w końcu powiedzieć, na jakie fele się w końcu zdecydowałeś...
Team Dynamics RacingPro Race 1.2S
Nie sądziłem, że 1 centymetr więcej gumy zrobi taką różnicę w tłumieniu dziur.
Chloru pisze: esilon, mała rzecz a cieszy.... dobrze, że przynajmniej właściciela![]()
Kierowcy małych autek mają inne rzeczy duże, więc lubią od czasu do czasu popatrzeć na coś małego. Nie muszą sobie niczego przedłużać.
esilon pisze: taa, to chyba jakims kiepskim kierwcom ryje![]()
Nie wiem, mówię jak przeczytałem. Dla mnie Impreza jest nadsterowym autem.
esilon, nie wiem coś się czepił lusterek od nowości są takie jakie są. Pewnie zazdrościsz, że mogą być duże, niczym w forkach, a do tego ładne i nie wyć jak trąby jerychońskie.
Witek pisze: Pewnie zazdrościsz, że mogą być duże, niczym w forkach, a do tego ładne i nie wyć jak trąby jerychońskie.
tu sie mylisz gdyż ponieważ akurat lusterka w Legacy są idealnie idealne i do tego piękne
no to w końcu ryje przodem, czy zamiata tyłkiem?Witek pisze: Dla mnie Impreza jest nadsterowym autem.
- Chloru
- 6 gwiazdek
Witek pisze: Kierowcy małych autek mają inne rzeczy duże,
Np. ego
Witek pisze: więc lubią od czasu do czasu popatrzeć na coś małego.
Gdyby mieli chore nerki to oglądaliby częściej
Witek pisze: Nie muszą sobie niczego przedłużać.
Dlatego strugają w sieci dzielnych gierojów ganiających 180 km/h latem na zimówkach
Nieśmiało chciałam się pochwalić, iż po ciężkich męczarniach z pisaniem pracy udało mi się zdobyć MaGazynieRa 
WRCfanova 
Megis, gratki 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Megis, brawo
A tematem pracy się pochwalisz, czy jest z gatunku "sztuka wyższa"?
A tematem pracy się pochwalisz, czy jest z gatunku "sztuka wyższa"?