Silnik EJ22 do sprzedania
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: Silnik EJ22 do sprzedania
Zgaduję,żesilnik tomoże tak ale skrzynia i dyfer mają specyficzne przełożenie 3,9. Mam taki zestaw silnik,wiązka,skrzynia i dyfer.dodo pisze:Takie pytanie nie związane z kupnem, wchodzi p&p zamiast 2.0N/A w GC?
W żyłach benzyna,zamiast serca TURBINA.
Rodzaj skrzyni i mostu jest tu bez znaczenia a szczególnie jeśli zakładamy większy silnik. Gdy zostawiasz swój osprzęt to w zasadzie całość jest P&P o ile oba są sohc.
- Matiz
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza RX '00 A.K.A. KombiHorror
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
sentencja nie związana z kupnem
1500 zł za 10 KM zysku w moim przypadku
1500 zł za 10 KM zysku w moim przypadku

I tak taniej niż remap, bierMatiz pisze: 1500 zł za 10 KM zysku w moim przypadku

w USA były 2.2 i 2.5b4k3 pisze:2.2 L ..... RS ..... ?kraftpol pisze:Sprzedam silnik z RSa 2,2l za 1500zł
Silnik 2.2 jest wymienny z 2.0, tak samo 1.6 z 1.8, komputer czujniki pasują, dziś rozmawiałem o tym na Bajecznej, zadzwoń upewnij się że ten konkretny motor.
Przełożenie jest ważne przy kompletowaniu skrzyni z dyfrem. Propo taniej jest zeszperować n/a niż kupić dyfer i odpada rewizja dyfra.
Noszę się ze swapem na 2.2 ale wcześniej chce się przejechać autem w tym setupie, przyrost mocy jest zauważalny nie wiem tylko jak z elastycznością jednostki, a i muszę zabić swój silnik :)
Pozdrawiam
Mam taki silnik w bdb. stanie z rąbniętymi głowicami.Czeka na rewizję.Ale jakby ktoś sobie chciał shotblock przełożć to mogę sprzedać. 1200zł
W żyłach benzyna,zamiast serca TURBINA.