Kruszyn, noo... w tej Twojej spiżarce to bym i posiedziała z kilka dni, nie powiem...
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
Rada nie wymyśliła takiego konkursu...a fajniejszy byłby od zdjęcia subaru ......
No ale cóz ...
jeden klocki lego układa...
druga Ślaskie rolady uczy się robić.....
Trzeci w błocie się papla....
czwarty złom do naszego kraju zwozi...
a ta od żabiej woli ciągle ...popija....
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Zaiste piękny dzień, od dwóch dni nie miałem prądu i wody ale było fajnie, spiżarnia w śniegu, tyłek umyty w rzece bajka
Teraz to normalnie Ameryka pełną gębą nawet poklikać mogę
Ostatnio zmieniony 19 gru 2011, o 20:07 przez Gump, łącznie zmieniany 1 raz.
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
Gump pisze:
od dwóch dni nie miałem prądu i wody ale było fajnie, spiżarnia w śniegu, tyłek umyty w rzece bajka
piątkowa wichura znacznie zmobilizowała mnie i w sobotę pojechałem po agregat prądotwórczy,
nie żebym się bał mycia dupy w rzece , ale dziecię jeszcze nie jest chyba gotowe
j33mbo pisze:
piątkowa wichura znacznie zmobilizowała mnie i w sobotę pojechałem po agregat prądotwórczy,
Nasza wichura nie może się doczekać agregatu który zasiliłby pompy w hydroforni to sprawa BdPN, jednak teraz nie będzie im tak łatwo się wymigać.
Dzwoniliśmy do Nowin w tej sprawie i jeszcze na zebraniu będziemy molestować nowego dyrektorcia.
Ja mam agregat który zasila pompki od centralnego i trochę oświetla, całego domu niestety nie jest za słaby
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
j33mbo, jak już masz agregat to skończą się awarie prądu. Mój już stoi ponad 2 lata i nie użyłem go "produkcyjnie", a tylko przewietrzam dwa razy w roku