Zima w Górach AD. 2012
Re: Zima w Górach AD. 2012
http://www.zieleniec.pl/
Kamerki pokazują, że syyyyyypieeeee....
Kamerki pokazują, że syyyyyypieeeee....
Dolce far niente 

a kiedy w centralnej i północnej PL coś spadnie.....
aż żal ściska serce widząc te piękne ośnieżone drogi...
aż żal ściska serce widząc te piękne ośnieżone drogi...

- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
Na GrinWaldzie warunkow brak - wczoraj 21.oo -24.oo +2 i deszcz.
To samo w calej Kotlinie ( i okolicy ).
Zalamalem sie
To samo w calej Kotlinie ( i okolicy ).
Zalamalem sie

Life is a Joke !
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
3h śniegu szukałeś? 
Czekaj cierpliwie Albertinio - nie Ty jedyny patrzysz co chwilę za okno

Czekaj cierpliwie Albertinio - nie Ty jedyny patrzysz co chwilę za okno

Arti pisze: Przyszła zamieć.
Coś tam lekko sypie nad Alpami

Prognozy mówią o symbolicznych opadach

Wieczorem pojadę na obchód to zdam relację
EDIT: Byłem i jest 0,5cm białego lodu, ślisko jak sam sq

Na tą chwilę grubsza zabawa odpada

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
Arti, jakie wieści z placu boju, tudzież sali operacyjnej? Jaki etap i prognozy?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
droga z pracy dziś rano wiodła przez Szwarcwald
białe jest ale bez szaleństw tak dla smaczku zrobiłem ze dwa przejazdy góra dół i starczy. myślę ,że jeszcze ze dwa razy to by lodzik już sam został ,ale pierwsze ślizgi są 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

No w koncu jest sprawiedliwość ....że u was na wichurze nie ma śniegu 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Proszę dopisać Mię i Małżowinkę do listy, na razie wstępnie, ale zdeterminowani jesteśmy. Na deskach nie umiem ale wypić wypij z Wami 

LouCyphre, ale do chlejad rozumiem ??
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

A ja wczoraj sie zaopatrzylem w zimowe opony i w nocy dosc smutno nastawiony pojechalem na Zieleniec i o dziwo droga bialutka i fajnie mozna polatac :). Dzisiaj tez troszke sniegu spadlo wiec w gorach podejrzewam ze nie bedzie zle 

Lucek, Ty wątki pomyliłes, czy jesteś wróżką?
A może chodzi Ci o listę chętnych na śnieg? 

eMTi, ty też byś się zgłosił 

burat już odnalazłem trop, bo mi się przypomniała nasza rozmowa telefoniczna 

eMTi, no własnie i żeby mi to było przedostatni raz
ale jeszcze chyba widzę nie odnalazłeś topu z nową furą na forum widzę

ale jeszcze chyba widzę nie odnalazłeś topu z nową furą na forum widzę

naczy się żuk? 

tego to widziałem, myślałem (liczyłem) po prostu, że wrzuciłeś wątek o swoim projekcie 

- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
Czasami i w tym wątku da radę lucuś. U burata na tylnej kanapie jest całkiem wygodnie 
Polecam też eMTi'ego - bardzo wygodnie, nic nie stuka, nie puka, nie przeszkadza w spaniu, hehehe

Polecam też eMTi'ego - bardzo wygodnie, nic nie stuka, nie puka, nie przeszkadza w spaniu, hehehe
tylko trza się dobrze wcześniej spićcyqan pisze: bardzo wygodnie, nic nie stuka, nie puka, nie przeszkadza w spaniu,