So What! pisze: Raczej odizolowali się od świata![]()
Na jedno wychodzi, nie?

So What! pisze: Raczej odizolowali się od świata![]()
Widze ,ze dalej cie palce ponoszą.... i znowu potrzebujesz ciepłego słowa . Ostrzegam że nie będzie miłe...żebyś później nie płakał w kącie.Witek pisze: Po co mi jego numer? Ja go nie wyzywam. Odkąd stwierdziłem publicznie, że kruszyn jest chamem, ten robi wszystko aby potwierdzić moje słowa. Nikt na tym forum się tak prymitywnie nie wypowiada jak on.Witek pisze:
Witek pisze: Gdyby to był ktoś inny to pewnie zostałby stąd wyrzucony przez radę.
Musisz wpierw poprosić to się może zastanowimy nad wywaleniem ( choć nie jestem pewny kiedy to nastąpi - narada )Kruszyn pisze: Pozdrawiam bardzo serdecznie RADĘ REJSU drzewo na stos już zbieracie
Piter 35 pisze: Musisz wpierw poprosić to się może zastanowimy nad wywaleniem ( choć nie jestem pewny kiedy to nastąpi - narada )![]()
Miałeś poprosić a nie przepraszaćKruszyn pisze: nie przepraszam was
A co?esilon pisze:Kruszyn, uważaj na Pitea 35, bo jednego gościa z działu ogłoszeń skutecznie przepędził
FUX pisze: Zaproponował niższą cenę?
Piter 35 pisze: Miałeś poprosić a nie przepraszać
Kruszyn pisze: To tyle w dobrym tonie, spróbujesz jeszcze raz będzie mniej miło.
Piter 35 pisze: A z drugiej strony to nie dowalajcie tak sobie na ogólnym to tak jakoś nie miło się czyta
że posłużę się Twoim podpisem:Kruszyn pisze: To tyle w dobrym tonie, spróbujesz jeszcze raz będzie mniej miło.
Kruszyn pisze: I naprawdę zastanów się zanim cokolwiek odpowiesz, bo może to być Twój ostatni wpis na tym forum. :):):)...
Alan, Alan, Alan!, co zrobić ...jak Ci się nie podoba to chyba wiesz gdzie kliknąć...w czym masz problemAlan, Alan, Alan! pisze:
że posłużę się Twoim podpisem:
Kruszyn napisał(a):I naprawdę zastanów się zanim cokolwiek odpowiesz, bo może to być Twój ostatni wpis na tym forum. :):):)...