Chloru pisze:
W kierunku na Kielce to możesz na herbatę wpaść ok. 18 Mały spot też można zrobić.
Może być i 18... Zakładam, że my (tak, tak, będziemy z Małgosią) po 15-15.30 jesteśmy wolni; tzn. M. po zakupach, a jak po spotkaniach służbowych. Czyli śmy są otwarci na wszelkie rozsądne propozycje.
Adres, czas... kto ma czas i ochotę? Ale oczywiście nic na siłę (rozumiemy, że czas sprzyja raczej zapieprzaniu niż życiu towarzyskiemu), jakby co, to sobie sami pojdziemy na tradycyjny spacer po Łazienkach
O, swoją drogą, to jest jakaś myśl - a może by tak forumowy spacer zbiorowy, a potem ew. kawa/lody/coś_tam_innego?
Лукашэнка pisze:
najlepiej taką taksówką z niebieskimi migającymi światełkami.
W BBN nie mają takich do dyspozycji dla swoich gości?
Myślałem o tym, zwlaszcza że trasa jest zacna: MSZ - BBN

Konkretnie, zastanawiałem się, czy wychodząc z gmachu ministerstwa po prostu nie wsiąść na tylną kanapę jakiegoklwiek stojącego w poblizu ciemnego sedana z szoferem w garniturze i nie rzucić " do BBN!".
Myśle, ze miałoby to pewną szansę powodzenia... ale co, gdy akurat żadnego nie będzie przed wejściem? Czekanie na mrozie zepsuje efekt
Dlatego chyba jednak taxi
Chloru pisze:
To nie zawsze zależy od wybranej korporacji...
Wiem, ale zakładam, że złotówa z radiem i praktyką/rozpoznaniem w chwilowym nasileniu korków przejedzie przez centrum jednak o te kilka minut szybciej niż np. ja.
A czas będę miał na styk, bo muszę się urwać z jednej ważnej nasiadówy możliwie jak najpóźniej, ale dotrzeć na drugą bez spóźnienia...
Chloru pisze:
22 1 96 68 - Glob taxi chyba, dojezdzaja jak dotad na czas
A to już coś - dzięks
Лукашэнка pisze:
mogę Cię po godz. 16:00 wywieźć z centrum gdzieś na pierwsze pole za miastem w kierunku Kielc...
ba, nawet do Tarczyna
A dziekuję, ale dalej to już mam zapewniony transport
Alan, Alan, Alan! pisze:
mogę też wiśnię jako taxi wykorzystać
A w ile podejmujesz się przejechać z Szucha na Karową...?
Bonus - mozliwosć podjazdu pod BBN ze slajdem po kostce