I cały czas dalej pada
Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
No ja na letnich też, co prawda nie RE070, ale na letnich. Do roboty dojechałam, bo było czysto na drodze. Ciekawe jak mi się będzie wracać...
I cały czas dalej pada
I cały czas dalej pada
Czarownica prawdę Ci powie :D
Bierz paczkę gwoździ i heja do nabijaniajarmaj pisze: o to się doigrałem. Nawaliło przed chwilą tego białego gówna pełno, a ja na re070 i do roboty zaraz muszę iść
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Też się cieszę, ale bez przesady, afgan to nie omaha beach.eMTi pisze:Cieszmy się, że Żemol wrócił cały i zdrowy
A to dla naszych gap, ku pokrzepieniu serc

jarmaj, nie pękaj, miałem dokładnie to samo
Tylko, że postanowiłem się nie poddać, bo ponoć w mieście mokro.. No i faktycznie, jak się już wytoczyłem z osiedla, to potem był luz 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 256 razy
- Polubione posty: 533 razy
Eeee tam przy wczorajszym opadzie łupieżu pojechałem na zużytych SZ90 i żyję. Dodatkowo nie robiłem z siebie męczennika na forum!

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Nie wiem, czy już ktoś to tutaj wrzucał:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=_haKe_eMx38
to tak ku przestrodze, bo u nas w zimie też można oglądać podobne tańce...
kiedyś w podobnej sytuacji pędząca cysterna zmusiła moją żonę do zjazdu w głęboki śnieg na poboczu.
Link: http://www.youtube.com/watch?v=_haKe_eMx38
to tak ku przestrodze, bo u nas w zimie też można oglądać podobne tańce...
kiedyś w podobnej sytuacji pędząca cysterna zmusiła moją żonę do zjazdu w głęboki śnieg na poboczu.
Dobra, dobra mądrale. Tu napadało niecałe 5 cm (pada dalej i tak będzie do rana), jest w pobliżu 0st. i o ile na bocznych ulicach leży sobie śnieżny puch i może jakoś dałoby się jechać, to na głównych samochody wjeździły ten śnieg w asfalti zrobiła się równomierna warstwa lodu. Obserwowałam przed chwilą jak na głównej ulicy samochody próbując pokonać niewielkie wzniesienie (łagodny podjazd pod wiadukt) zsuwały się, albo w najlepszym przypadku nie były w stanie ruszyć z miejsca. Samochody na zimówkach. Gdzie mi do nich na letnich
Dlatego dziś Ko zostanie pod pracą i wracam autobusem.
Dlatego dziś Ko zostanie pod pracą i wracam autobusem.
Czarownica prawdę Ci powie :D
a autobusy na kolcu? 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
eMTi pisze:jarmaj, nie pękaj, miałem dokładnie to samo
Nie byłbym w stanie tu ruszyć z miejsca, a nawet gdyby na jakiejś płaskiej ulicy się to udało, to na tylko trochę nachylonej zsunął bym się i wpakował w to, co byłoby tam na dole.
To nie jest kwestia czy chcę, tylko na tym lodowisku które tu się zrobiło po prostu się nie da.
Normalna letnia opona różni się od czegoś w rodzaju re070 (semislicki) jak samolocik z kartki papieru do F16.Chloru pisze:Eeee tam przy wczorajszym opadzie łupieżu pojechałem na zużytych SZ90 i żyję.
W tych warunkach niestety na niekorzyść.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 256 razy
- Polubione posty: 533 razy
jarmaj, a normalna opona ze śladowymi ilościami bieżnika?
No i w dodatku jechałem francuskim autem
)
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Nawet moja mama przejechała całe miasto Imprezą na RE070 (nie ma to jak mieć oponiarzy na drugim końcu miasta). Wprawdzie dziwnie się czuła kiedy stojąc na światłach zsuwała się na lodzie w w bok zgodnie z lekkim nachyleniem drogi, ale dała radę. Dojechała bezpiecznie, a przecież nie umie jeździć. Co to dla jarmaja, który pisał, że opony zimowe do Imprezy nie są potrzebne? 
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Zimą na śniegu?Witek pisze:Co to dla jarmaja, który pisał, że opony zimowe do Imprezy nie są potrzebne?
Proszę nie wkładaj w moje usta jakichś swoich nocnych fantazji.
Witek, a kiedy to było? To chyba za poprzedniej zimy?
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
eMTi, tak poprzedniej. Obecnej jeszcze nie ma.
jarmaj, nie mogę sobie przypomnieć gdzie to napisałeś. Oczywiście było to z przymrożeniem oka, tak jak i moje słowa.
jarmaj, nie mogę sobie przypomnieć gdzie to napisałeś. Oczywiście było to z przymrożeniem oka, tak jak i moje słowa.
- Przemeq
- 3 gwiazdki
- Auto: Plejady Plakietka STI'06 i Spuścizna Turbo '94
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Bergen pisze: A to dla naszych gap, ku pokrzepieniu serc![]()
Oj tam, oj tam. Ja w STI ciągle mam letnie opony (RE070) i jakoś nie kwapię się do zmiany
o. to jest to.. to jest już nas trzech 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
A co, mam po suchym na zimówkach jeździć?vicu pisze:Vibek też na letnich śmiga Gietekiem.
czarne jest piękne...
Nic takiego nie powiedziałem. To była po prostu odpowiedź na wynurzenia "wiecznie umęczonych jeżdżących na letnich w zimie"vibowit pisze:A co, mam po suchym na zimówkach jeździć?vicu pisze:Vibek też na letnich śmiga Gietekiem.
Chorym
Przygotujcie się na zadręczanie postami...
Przygotujcie się na zadręczanie postami...
Death ain't nothin' but a heartbeat away...